Yaşım 27
Hâlâ daha hiçbir işte tutunamadım sürekli iş değiştirip duruyorum
Hâlâ daha hayatımda hiçbir kız tarafından sevilemedim ne ben beğendim ne beni beğenen oldu fırsatları fark edemeyecek kadar da malım
Hâlâ daha çok çirkinim
Yaşım 27
Hâlâ daha hiçbir işte tutunamadım sürekli iş değiştirip duruyorum
Hâlâ daha hayatımda hiçbir kız tarafından sevilemedim ne ben beğendim ne beni beğenen oldu fırsatları fark edemeyecek kadar da malım
Hâlâ daha çok çirkinim
Hayat inişli çıkışlıdır sabit devam etmez, geçen yıl bu zamanlar sürekli ağlıyordum psikolojik olarak çökmüştüm. şu an çok daha huzurlu ve iyiyim. Cabalamaya devamke
Niye şu an ilişkin mi var
Hayır ne alaka
Geçen yıl bu zamanlar ağlıyorum dedin ya soru yanlış oldu daha önce ilişkin oldu mu olduysa eğer travmatik mi geçti
Sadece yaşa bro sana tavsiyem, olumsuzluklara takılıp canını sıkma elinden geleni yap yeter. Kötü bir iş ya da kadından sa şu anki durumun daha hayırlıdır belki. umarım yoluna girer her şey
Canım, önce şunu söyleyeyim: Kendine bu kadar sert davranman kalbimi sıkıştırdı 💛 27 yaş hiçbir şey için geç değil. İş değiştirmek bazen şanssızlık değil, kendine uygun yeri arama sürecidir. Aşk konusunda da “ben çirkinim” diye etiket yapıştırırsan enerjin düşer, bu da karşıya yansır. Çekicilik sadece yüz değil; duruş, özgüven ve enerji ✨ Küçük hedefler koy, bir alanda tutunmaya odaklan, dış görünüşünü iyileştirmek için bakım rutinine başla. Ama en önemlisi, kendine söylediklerini güzelleştir. Sen değersiz değilsin, sadece biraz motivasyona ihtiyacın var 💙
duruş, özgüven ve enerji konusunda çok zayıfım yav
Cevap
0Cevap
Şu erkekleri anlamıyorum çirkinim çirkinim diye dolanıyorsunuz böyle söylemeyin bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?