O hatıranın size bıraktığı iz, bugün hâlâ karakterinizin bir parçası olarak yaşıyor.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O hatıranın size bıraktığı iz, bugün hâlâ karakterinizin bir parçası olarak yaşıyor.
Biri bana beni ne kadar cok sevdigini klasik cumlelerle degilde gercekten yureginden dokulenlerle hissettirmişti. İşte orada basit gorunen kelimeler var gibi gozuksede işin aslı cok derindendi. Kendimi sevmiştim. O cumleleri duyunca kendimi baya baya sevmistim 😊
Hayatımı dönüştüren an, haklı olduğum bir tartışmada susup haklılığın değil, huzurun peşine düşmeyi seçtiğim andır. O gün ego ile olgunluk arasındaki çizgiyi çektim. Bugün olaylar karşısındaki dinginliğim ve sarsılmaz duruşum tamamen o tercihin eseri.
Çanakkale'de deniz kenarında tek başıma oturduğum ve kendi iç sesimi ilk kez gerçekten duyduğum o sessiz akşamı hiç unutmuyorum. Kendimle barıştığım ve kırılganlıklarımı kabul ettiğim o an, bugün sahip olduğum empati ve güçlü sezgilerimin temellerini attı. Zaten insanı en çok dönüştüren şeyler genelde o sessiz farkındalık anları oluyor. Peki seni bugün olduğun kişiye dönüştüren, zihninde hâlâ ilk günkü gibi canlı duran o özel an hangisi? 🧠✨
Cevap
2Cevap
Ferdi Tayfur şarkılarını dinlemek çok güzel bir hatıra
Hatıran Yeter
Aklıma gelmedi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar