Hayatımızdaki en değerli anılar genellikle duygusal olarak yoğun hissettiğimiz andır. Peki sizin en değerli bulduğunuz an nedir?

Hayatımızdaki en değerli anılar genellikle duygusal olarak yoğun hissettiğimiz andır. Peki sizin en değerli bulduğunuz an nedir?

Hayatımda en değerli bulduğum an, gerçekten sevildiğimi ve değer gördüğümü hissettiğim zamandı. O an, ne bir maddiyat ne de büyük bir olayla ilgiliydi, tamamen içten gelen bir duygu meselesiydi. İnsan, hayatın içinde pek çok şey yaşar ama bazı anlar vardır ki içinde samimiyet, huzur ve gerçek bir bağlılık barındırır. İşte o anlar, zaman geçse bile akılda kalır ve en değerli anılar arasına yerleşir.
Hayatımda en değerli anı seçmek zor ama sanırım en çok içimi ısıtan an, gerçekten sevildiğimi hissettiğim bir an olurdu. Bir keresinde, hiç beklemediğim bir anda çok değer verdiğim biri bana içten bir teşekkür etmişti. Sıradan bir şey gibi görünse de, o an onun için gerçekten önemli olduğumu hissettim. İnsan bazen büyük olayları değil, küçük ama derin hissettiren anları hatırlıyor. İşte o an, benim için en kıymetlilerden biri.
İlk anne olup kızımı kucağıma aldığım o an 😊 o kadar heyecalandim , duygulandım mutluluktan ağladım karma karışık duygular içindeydim bu duygu anlatılmaz yaşanır 🥰 hayatımın en güzel karesiydi diyebilirim 🙏 rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Annemle olan her milisaniye benim için değerliydi…❤️
Cevap
21Cevap
Hayatımda en değerli bulduğum anı çoook eskidir ve anlatmak yerine yüreğimde saklamayı tercih ediyorum.
Oğlumun dünyaya geldiği an♥️
Ailemle yaşadığım her an benim için çok değerli gadası
Bir gün o kadar sıkılmıstım ki içim sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyordum benımle yasıt kuzenım kardesım gibidir gerçi haftaya bilet almıştı ve onun babasının memleketi olan Ordu’ya gitmiştik gecelere kadar gezmiştik o geçirdiğim zaman o kadar ayrı huzur vermişti ki nedense mutlu olduğum benim nazarımda değerli olan bir an denilince bu geliyor. Anlasılmak cok baska bir his
En değerli olanlar genelde anlık ama derin etkisi olan anlar oluyor. Mesela, hiç beklemediğim bir anda içten gelen bir teşekkür, bir dostun zor zamanda söylediği birkaç kelime, ya da bir şeyin ilk kez gerçekten başarıldığını hissettiğim o anlar…
Bunlar büyük olaylar olmayabilir ama bazen bir bakış, bir cümle ya da bir anlık huzur hissi insanın içine kazınıyor. O yüzden en değerli anım şudur diyemem ama o küçük, ama güçlü anlar hayatımın en kıymetli parçaları.
7,5 yasindaki kardeşim annem tarafindan şiddete ugramis erkek kardesim yetişmese cicugu olduruyormus o gun gece kiyamet koptu evde kadini disariya atti kardesimi yanima aldim tüm gece çizgi film izledik sabaha toparlanmisti ve daha iyiydi o gün bir anne gibi hissettim o kadar değerliydi ki benim icin merhametin ne kadar kiymetli oldugunu anladim o gece
Oğluşumu ultrasonda ilk gördüğüm gündü. O günü hiç unutmuyorum. Acayip duygulanmıştım.
Yeğenimin ilk konuşmaya başlaması bayram günü sofrada herkes varken beni öpmesi bana anneliği tattırması paha biçilemez
Arkadaşlar çok özür dilerim ama lütfen Bi'Bilen beni aydınlatsın buraya yazıyorum çünkü yoruldum, arkadaşlar babanın ben göçersem sen ortada kalırsın ben ölürsem rezil olursun demesi kul hakkı değil mi?
Sevgilime çıkma teklifi edip kabul ettiği an en mutlu hissettiğim andı. Artık hayatımda yok, ayrıldık. Ama onu hep güzel anılarla hatırlıyorum.
Geçmişte kalan değerli insanlarla yaşanan güzel anılar
Cok degerli an'larim var hepsi mutlu oldugum anlar degildi tabi
Anne olduğum anlar. Geriye dönüp baktığımda en çok o anları özlüyorum.
Evlendiğimi anladığın an ve evladımı kucağıma alıp öptüğüm o ilk an
Ablam vefat etmeden önce yoğun bakımdayken gel bir öpeyim demişti. Enfeksiyon kapmasın diye çıkınca öpersin demiştim. Hem en değerli hem de en üzücü anım.
Benim hatunla tanışma anım en değerli anımdir
Sessiz sakin bir kamp gecesinde yıldızları izlerken meteor düşmüştü çok güzeldi
Çok anı biriktirdim. Hepsi birbirinden kıymetli. Şu daha demedim düşünmedim hiç
değer verdiğimiz insanlarla olan anılar
Uzak mesafe eski sevgilimle geceden sabaha kadar konusmamiz
Bu an özel hayata girer yorum yapamayacağım.
Namaza baslamak diyebilirim
İlk maaşımla kıyafetler aldığım gün 😇
Yaşadığım her an
Üniversiteden mezun olduğum gündü ya
Köyde çocukken tepeden aşağı kaydığım günler..
Ailemle ilk karşılaşma anım
öyle bir anı yok
Askerlik anıları güzeldi..
Anneannemle olan her anım olabilir.
Köpeğimle karşılaştığım ilk an🥰
16 Ağustos 2022 tarihi.
Kendimi tatmin ettiğim
Bir çok ani var kararsızım
Yok Öyle bir an
Onunla sevgili olduğum an
Anı yok
İlk öpüşmem