Hayatımızdaki en değerli anılar, genellikle duygusal olarak en yoğun hissettiklerimizdir. Bu anılar, bir dönüm noktasını, önemli bir başarıyı ya da bizi derinden etkileyen bir deneyimi temsil edebilir. Bazı insanlar için bu anılar bir aile birleşmesi, ilk iş günü ya da bir sevdiğiyle geçirdiği özel bir an olabilir. Kimi içinse bir hedefe ulaşmak, zorlu bir sürecin sonundaki rahatlama hissi, hayatın en değerli anıdır.
Peki, senin için hayatındaki en değerli anı ne oldu?
çok var ve her biri sanki daha dün gibi hafızam da ilk klasik gitarım, liseyi kazanmam, eşimle tanışma, evlenmek, beraber aynı liseyi okuyup aynı fakülte ve meslekten olmak, ilk yurt dışı seyahatini Venedik' e gitmek, Havacılık ve diğer sporları beraber yapmak, beraber çocuk yapmak, kendi çocuğumun doğumunu yapmak...
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Ben ilk mucizeleri yaşadım ya orada değişime uğradım diyebilirim kıza da dedim senin gibi biriyle olmazmış 3 yıl acı çekmek baya işime yaradı kızdan kurtuldum sonunda ama geç oldu 2018 sonra niye arkadaşım erkek değil iyi anladım başıma gelenleri iyi anladım Allah'a şükürler ettim çünkü hep şöyle diyordum kıza değer verdiğim için o zamanlar neden kız yaptın da erkek yapmadın? sonra anladım değerini kendi yok etti ne oldu kazık attı hesap sordum büyü artık büyütecek bir şey yok dedi orada işte bitti plan kurdum bir kazık daha attı tuzak kurdular kurtuldum kazıklar farklı bu arada
Geçmişimdeki anıları pek takmıyorum artık açıkçası çünkü herkes kendi yolunda güzel ve seçtiği insanlarla yolunda. Ama elbette mucize diye nitelendirdiğim çok güzel anılar insanlar biriktirdim hayatıma ve hatırladıkça gülümseten iyi ki dedirten güzel anlar mevcut. Her şeyin hayırlısı 🙏🌞
Hayatımda en değerli an, babamın gururla gözlerimin içine baktığı o andı. Üniversiteyi kazandığımda, yılların emeğinin karşılığını aldığımda, onun gözlerinde beliren o ışık, her şeyin ötesindeydi. Çocukken bana hep “Önemli olan, pes etmemek” derdi. O gün, tüm çabalarımın anlam kazandığını hissettim. O bakış, bana hayat boyu yol gösteren bir pusula oldu.
Devamı yazılmamış.. Artık önemi olmamalı ama sanırım çocukluk anılarım olduğu için ve o an en mutlu hissettiğim anlar olduğu için böyle hissediyorumdur.. Bunların anlamının kalması.. Olmaması gereken bir şey sanırım.
Bir çok anı var. Ama en güzeli kreş öğretmenliğine ilk başladığım gündü. İstediğim mesleğe kavuşmanın sevinci ve çocukların bana öğretmenim diye koşup sarıldığı ve gözlerimden yaşların sevinçle sicim sicim aktığı o anı hiç unutamıyorum 🥹