29 yaşındayım, iyi maaşlı mesleğim, evim, arabam ve iyi bir ilişkim yok.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin hayatı aynı takvimde ilerlemiyor ki. 29 yaşında evin arabanın ya da iyi maaşın olmaması geç kaldığın anlamına gelmez, başkasının hayatına bakmayı bırakıp kendi yoluna bakınca zaten kafan rahatlıyor.
Bunlara sahip olmak bir mutluluk kriteri olmamalı, sadece insanların benimsediği bir saçmalık. Bunlara sahip olup mutsuz olan bir sürü insan var. Her şeye sahip olsak da öleceğiz olmasak da. Kendin içinden ne istiyorsan onlara odaklan onlar için çabala
Kendi hayat yolculuğunu başkalarının vitrinleriyle kıyaslamak seni sadece haksız bir yetersizlik hissine sürükler. Yaşadığın bu boşluk duygusu tamamen zihninin sana oynadığı bir algı oyunu. Başarı, başkalarının ulaştığı standartlarla değil, senin kendi potansiyeline giden yolda attığın küçük adımlarla ölçülür. Kendine yüklenmeyi bırakıp odağını başkalarından kendi değerlerine çevirmeye ne dersin? Şu an hayatında değiştirmek istediğin ilk şey tam olarak ne? 🧠✨
Cevap
13Cevap
Onune bakarak. Benim yasitlarim dede oldu ben daha evlenmedim benim yasitlarim baba oldu ben daha evlenmedim. Ben kendimi onlarla kiyaslarsam kafayi yerim ondan yapmiyorum. Umursamiyorum bile
Bu senin saydiklarinin hic biri bende de yok
Teşekkürler umursamamak en güzeli gerçekten 💜💜💜💜
Lütfen böyle düşünme, hiçbir şey için geç değil
Bekar olsam bırakmazdım valla. Erkekler niye böyle aptal.
Herkesin hayatı, imtihanları, yolu her şeyi farklı.
Ama seni daha iyi hissettirecek genç bir partnerin olabilir 🤭🙈
Yanlış anlama da PP ye İnşirah koyup Allah'a tevekkül etmeyen de ne bileyim Müslümanın ilişkisi mı olur ya eşi olur oda her şey gibi Allah dileyince olur
İyi maaşlı bir işim , merco arabam var ama ilişkim yok. Daha düne kadar bunlarda yoktu. Yarın olacağı da mechul
Emin ol herkes ilerlemedi sende hiç birşeyden geri kalmadın.
Bizim de yok üzülme <3
Sadece sen varmissin gibi yaşa
Aynı durum dayım ev araba tamam ilişki yok evin var neden ailenle kalıyorsun?
Kıyaslama bırak ben bıraktım umursamıyorum
sağlığın ne durumda? ailen vs
Saglıgım iyi ailemle yaşıyorum
daha iyilerle kıyaslamanın sonu yok aslında. biraz daha iyiye odaklanıp istediğin şeyleri de elde etmenin yollarını aramak lazım
Teşekkür ederim 🥰
rica ederim 🌹
Kendini geliştir
Daha ne istiyon
Benimde yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?