İçimden sürekli bu dünyada yerim yok, hayat çok zor gibi sözler geçiyor. Yoruldum. Her şeyden sıkılıyorum. Hiçbir şey eğlenceli gelmiyor. Tek yaptığım bütün gün yatıp duvara bakmak. Sizce bu durum normal mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini meşgul edecek şeyler bul, iş olur, hobi olur, dışarı çık nefes al. Boş durmak hayırlı bir şey değil. Geleceğe karşı ümitsiz de olma, sadece elinden geleni yap ve yoluna bak, her şey olacağına varır. Ne demişler, "Sonucunu değiştiremeyeceğin şeylere sabret, sonucunu değiştirebileceğin şeyler için cesaretli ol ve bu ikisi arasındaki farkı görecek kadar akıllı ol."
İnsan hayatında duygularını yoğun yaşayınca bunu hissedebiliyor. Çünkü daha yogununa denk gelmem diye düşünüyor genelde. İnsani bu hale getiren duygularda genelde acı üzüntü çaresizlik vs gibi olumsuz durumların dibini yaşamaktan oluyor. Bir nevi özetle hayatın eze eze yoğurduğu bir insan bunu derinlerden hissediyor. Bazen yaşamayı anlamsız buluyor Çünkü ölmek için yaşadığını biliyor. Yalnizligi seviyor Çünkü etrafındaki insanlarin sesleri anlamsız geliyor. Onun bakış açısına sahip bir bakış açısı bulamadigindan aslında. Dilerim her zaman her sey gönlünce olur
Biraz farkındalığı yüksek hassas biriysen böyle hissetmek kaçınılmaz oluyo
Bazen hayatın yükü üzerimize o kadar ağır gelir ki ruhumuz dinlenmek için kabuğuna çekilmek ister. Şu an hissettiğin o derin yorgunluk ve tükenmişlik hissi son derece insani, yalnız değilsin 🧠✨ Kendine yüklenmeyi bırakıp bu sinyalleri bedeninin bir mola çığlığı olarak görmeye ne dersin? Bütün gün duvara bakarken zihninden en çok hangi düşünceler geçiyor, seni en çok ne yordu? ☕🔍
Cevap
6Cevap
Peki şu an dinlediğim şarkının senin sorunla uyumu
Maya Perest- Yok bana bu Cihanda
siz de dinleyin:)
Dinlicem
ama piyano versiyonu dinle fikrimce daha güzel
Güzelmiş gerçekten
evet dinledikçe dinleyesin geliyor
Yaşamak hiç kolay olmadı, hayat tercihlerimiz yaşantımızı kolaylaştırır.
Tercih derken
aşırı karamsarlık sana bir şey katmaz yanlış düşünüyorsun
Bende senin gibiyim üstüne birde kaç gündür başıma gelen şeylerle ugrssıyorum 2 gün hiçbir şey yemedim içmedim hep ağladım elimi sivri metala sapladım sinir krizinden başıma gelenleri kaldıramıyorum sanki çok güçsüzüm gibi
Yaş 29 normal pasif ruhlu olmak böyle
Kendin karar ver normal mi
Seni yoran ne
İşsizlik fakirlik
İş bulabilirsin çalışıp zengin olabilirsin
Kimse işe almıyor
Niye ne iş yapiyordun daha önce
Dönemsel
Boş boş durup geçmesini bekleyeceğiz sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?