bıraksalar anlatacağım merak ettiğim neydi açlar, sevdalılar ve canı sıkılanlarla büyük büyük merak ederken çocuklar neyi
hakkımda yanlış bilgi sahibi halk ve ikide bir savaş çıkaran insanlık sözlüğe bakarak anlayamaz beni klasik yöntemlerle konuşmadığım için ama bıraksalar anlatacağım tüm yeteneğimi kullanarak
aramızda tartışıyoruz yaşamak mı zor çince mi bilinçlerde sürünüp dururken umutsuzluk ben neden ölümü hatırlatan süflörüm
açız, sevdalıyız, canımız sıkılıyor türlü sevinçler kiralayacak paramız yok uyusam birileri gelip çekmecelerimi ve kafamı karıştırıyor çeşmeleri açık bıraksam mı; dünya temizlenir kurtarıcıya giderim haftasonları ve hep onu çarmıha gerenleri bulurum
kimliğime insan yazdırmalıyım kızınca aniden ortayaşlı çocuklar ambalajını yırtarak bedenimin beni de öldürmesin
Ölmedim öldürülmedim yitip gitmedim Bir ay parlasada gökyüzünde karanlıkla birlikteydim Bütün dünya kararacak mı gündüzümüz batacak mı Biri çıkıp desin artık batmayacak fakat geceler batacak mı
Birgün bir ivme iner sonun geldiği günden bir hatıra İstenecek mi yaşamda ölümde beni yaşatacak mı bu hatıra Gücüm tükenmiş yerde yatıyorum son sözlerim ne olacak Ama şunu bilin yerdeysem kalkacağım bu son olmayacak
Gelecek benim adımla haykıracak benim adımla gelişecek Korkularmış dinlemeden bir hayaletin sureti gelip geçecek Küçümsercesine sizinle dalga geçip arkasına bakmadan gidiyor Karşıma geçen o hayalet korkuyla benden kaçıyor mezarlığına dönüyor
Ve diyor ki ölümün gerçek hali benden daha korktucudur patetes :D
En İyi Cevaplar