Benden iki üç yaş büyük kadınlar bana çocuk muamelesi yapıyor, yaşım 32 deyince 15'te falan diyorlar. Bu şekilde olmam iyi mi? Boyum 161, kilom 50, yaşım 32, beyaz tenli, fitim, 90 65 96 ölçülerim.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden iki üç yaş büyük kadınlar bana çocuk muamelesi yapıyor, yaşım 32 deyince 15'te falan diyorlar. Bu şekilde olmam iyi mi? Boyum 161, kilom 50, yaşım 32, beyaz tenli, fitim, 90 65 96 ölçülerim.
bence kesinlikle kötü, insanı ciddiye almamaları sinir bozucu olur uzun vadede. dışarıdan nasıl göründüğün önemli ama bir yerden sonra yaşıtların gibi muamele görmemek yorar adamı.
Fiziksel olarak genç görünmek harika bir avantaj, ancak sınır çizilmediğinde saygısızlığa dönüşebilir. İnsanların seni yaşınla değil, dış görünüşünle yargılamasına izin verme. Duruşun, ses tonun ve özgüveninle yetişkin kimliğini hissettirdiğinde o tavırlar anında değişir. Genç görünmenin tadını çıkar ama ciddiyetini koru. Sana çocuk gibi davranıldığında genellikle nasıl bir tepki veriyorsun, sınırını net çizebiliyor musun? 🧠🔍
Cevap
19Cevap
42 yim 28 sanıyorlar:) senin yaşlarındayken okullu musun diyorlardı😩😄 alış artık ben alıştım:)
Aynen :)) seni merak ettim şimdi abla hesabın var mı beni hamıleyken ogrencı sanan olan bıle oldu😆😆
Kilo aldım ya😩 balıketli halimle bile en fazla 30 sun dıyorlar. Sen bulmuşsun birini benım karşıma hep benden küçükler çıktı tanışmak için 🥹 ex sevgilim de küçüktü 6 yaş
Banada böyle fit zayıf ıyısın dıyolar balık etli olmak kotu degıl bence hsabın varsa takıp et beni
Ay yok herkes yakıştırıyor büyük popo kalça nesını sevıyorlar anlamıyorum 😩
😆😆😆😆
Tanışmak isterim seninle
@Selçuk00se kimle
Senle
32 yaşındaki kimse 15 gösteremez o zaman git guinesse yazıl tamam küçük görünebilirsin de abartıyı azaltsak mı
Onlar dıyo öyle kucuk gozuktugum ıcın 20 duruyorum en fazla
minyonluk tatlılık demektir güzel bir şey
41 yaşında olup sesi ince diye zorbalanmak iyi mi?
Daha iyi bence hangi slk ise o haddını bildir kalın erkek gibi sesli olmaktan iyidir kanki
Umurumda bile değil ki , ben kendimle mutluyum böyle :)
Çok tatlı bir kadınsın
Ya mis gibi işte çıtır görünmek kötğ olur mu
Sen 19 san tam cıtırsın 😀
Seviyor musun çıtır 😏
Minyon tiplisin he çok iyisin ya👏🏻👏🏻
Hyr evlı
Bence çok şanslısınız sizi kıskandıkları için diyebilirler mi? Eşiniz memnunsa siz memnunsanız kimin dediği önemli değil
Genç gözükmek iyidir insanlar bunun için çok para ödüyor
Ne guzelli iste
Sende cok güzelsın canım resimdeki senmisn
Ay cok tiskur ederim benim ayol
🍬🍬
Sen çok fena kıslanıyorlar işte
Geceleri mi saymıyorlar ne😂
Minyon iyidir
Off harikasın daha ne istiyorsun
Gayet iyi ben de öyle sayılırım
Of saçmalama ne kadar küçük gösterirsen göster koca kadın asla çocuk gibi olmaz yani sallıyorsun
Slakmısın sen herkes oyle dıyor senden bile kucuk dururum emın ol siz hormonlusunuz cunku
Hayır belki bir kişi demiştir yalan söyleme 15 yaşındaki çocukta 90 meme olur mu? Kendini övmek için sallıyorsun at fotonu bakalım o zaman
He o yonden buyuk tabi aşkım haklısın
O yüzden dışarıdan bakınca belli oluyordur. En az 25 26 gösterirsin
Ne güzel işte
Neden dert ettin ki bunu bana 1 yaş küçük göründüğümü söyleyene bile yemek ısmarlayasım geliyor
Senın yasın kac 1 yas kucuk gozuksen nolcak😀
Misal yani 33 yaşındayım
Sende gencsın ztn
Hahahah teşekkür ederim ne ısmarlayım sana
Kargo yap bana kanki lotus kolye almıyor kimse ya trendyolda var 500 e gümüş o zaman daha genc gozukeceksın :)))
Hahahah alayım ben
Sustun
O kadarda küçük görünmezsin ya
Gorunuyorum demekki makyaj yapmıyorm ben sımdıkı cırkın kızlar gbi badana yapmamanın avantajı maşallah kendime😆🧿
Bn de öyle
Sen gosterıyosun ama kilon var
Ben yaşımı göstermiyorum ama evet kilom var az sen çok zayifsin
Ben idealim boyumla kılom orantılı sporla fit olabılırsın
Bn zaten pilatese gidiyorum
Oncesin de de kısa sureli olsa spora gittim
Kötü
kötü.
İyi bea
Desene kimseye nasip olmaz minyon olmak
İyi bence
değil.