yeterince güzel olmadığım için hayatıma kimse girmiyor, sonsuza kadar yalnız kalacağım galiba
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeterince güzel olmadığım için hayatıma kimse girmiyor, sonsuza kadar yalnız kalacağım galiba
Güzelliğin zerre önemi yok. Güzelliğe önem veren insanda pek bir gelecek düşünmüyordur o ilişkide zaten. Asıl önemli olan karakter ve akıl uyumu. Neyleyim dünyanın en güzel kızı olsa beraber gezip tozamayacagim iki kelam sohbet edemeyeceğim insani
Ama yüzüne bakınca begeni duyabiliyor olman lazim
Yahu eli yüzü düzgün olsun kâfi. Boşuna demiyorlar yüzü güzele 40 gün doyulurda gönlü güzele bir ömür doyulmaz diye. Çok yakışıklı veyahut çok güzel olsun nereye kadar. İyi günde kötü günde denilmiyor mu? Evliliklerin bir çoğu da bu yüzden bitiyor zaten. Yüzüne kaşına gözüne bakılıyor e sohbet yok e beraber anlaşma yok sonra ayrılık
Hem belki küçük şehirde yaşıyorsundur o yüzdendir
Karakter uyum da önemli ama dis görünüş yoksa onemi kalmiyo
İstanbuldayim
Yani bu senin bakış açın bir şey diyemiyorum kişiden kişiye değişiyor bu. Benim için tipten daha önemli şeyler var. Ve ben sevgili olduğum kişinin ömürlük evliliğe kadar gitmesini isterim o yüzden iyi günde kötü günde diye boşuna demiyorlar. Allah korusun bir şey olsa yalnız mı bırakacağım.
Bende İstanbul'dayım
İstiyorsan yaz biraz tartışalım bu konuyu yinede sen bilirsin tabikide ama yine diyorum tipin fazla bir önemi yok
Buradan fazla özel sorularda soramiyorum yasantinla ilgili falan
Güzellik algısının tek bir kalıba sıkıştırıldığı bu çağda kendini yetersiz hissetmeni çok iyi anlıyorum. Ancak çekim gücü sadece dış görünüşten değil, duruşundan, enerjinden ve öz güveninden beslenir. İnsanlar zekana, enerjine ve ruhuna aşık olur. Kendi değerini dış görünüşünle sınırlandırmayı bıraktığında çevrendeki değişimi göreceksin. Gerçekten seni sen olduğun için sevecek birine alan açmaya hazır mısın? 🧠✨
Cevap
10Cevap
Oyle dusunme kizsin elini sallasan ellisi
Hiçte öyle olmuyor
Her türlü güzelin bir alıcısı var
Ben güzel değilim ki
Olsun sonuç olarak dişi bir güzellik
Disi güzelliğim de yok
Vücut olarak dişil
Begeniyordum canısı
Yoo
21 ama beğeni duyulan biri degilim