İlla sağında, solunda, yanında birileri olmak zorunda bunların.. Birileriyle iletişim halinde olmadan, samimiyet kurmadan duramıyorlar.. Hastalık gibi sanki..

İlla sağında, solunda, yanında birileri olmak zorunda bunların.. Birileriyle iletişim halinde olmadan, samimiyet kurmadan duramıyorlar.. Hastalık gibi sanki..

Nerede çokluk, orada... Kendisi ile mutlu olanın kimseye ihtiyacı yoktur. Hayatımda kaliteli birkaç kişinin olması yeterli diye düşünüyorum. İnsanlara bağımlı olmanın da hastalık olduğunu düşünüyorum.
İlla birileri ilgi gösterecek, iltifat edecek, sürekli göz önünde olacak, popüler olacak, dikkat çekecek..
Yaşamanın anlamı bu onlar için..
Çokluk onlar için sıkıntı değil.. O kadar genişler ki; herkese yer var.. 😄
Öyle değil bu.. Barındırdıkları duygu sevgi, aşk değil bunların.. Sahte ilgiler, yalancı sahiplenmeler, birkaç güzel söze tav olan tipler..
Mesela bir ilişki içindeyseler, karşısındakine saygı duymazlar.. onlardan beklentileri sadece onu kıskanıp ona ilgi duymalarıdır.. Sevdiği şeyde o adam/kadın değildir.. Onun ona verdikleridir.. Ne güzel bir bakış ne çok fazla sevilmek ne de yapılan fedakarlıklardır onu cezbeden..
Kesinlikle..
Yalnız kalamama alışkanlığı farklıdır, ilgi açlığı çekip etrafında fazla insan bulundurma farklıdır.
İlk seçenek, pek çok insanda olabilecek durumdur. Zannetmiyorum ki buradaki hiçbir insan daima yalnız kalarak mutlu olabileceğini iddia etsin. Dolayısıyla aslında bir nevi hepimiz bu alışkanlığa sahibiz.
Fakat ikinci anlam kast ediliyorsa soruda, evet öyle insanların farkı ise genelde hep pohpohlanmak ve olumlayıcı sözler duyarak kendini iyi hissetmektir.
İkisi bir arada olanlar da var..
Teşekkür ediyorum eig için.
Rica ederim..
Yani insanız hiç birimiz yalnız kalmayı sevmeyiz. İletişim, etkileşim içinde olmak bizi mutlu eder, Enerji verir. Kimse kendine bakmaz başkalarını eleştirir oysa her insanda vardır bu durum. Kimileri şeffaftır belli eder kimileri bunu göze sokmadan ustalıkla yapar. Önemli olan niyettir buna bakmak lazım.
Yo yanılıyorsun, yalnız zaman geçirmeye bayılırım.
Kaç tane ülke gezdim yalnız. Evimde oturup oyunlar yapboz lar yemek tarifleri elektronik projeler neler nelerle uğraştım. Yalnızlık iyidir sıfır sıkıntı
@cheekystaff ama hayatın boyunca her zaman böyle yalnız olmayı tercih etmezsin heralde.. zaman zaman tabiki yalnız kalmak güzel ama sürekliliği sıkıcı hayat paylaştıkça güzel.
Amann gidip sıkılırsam 3 5 takılırım biriyle özüme dönerim sonra. Aylarca karantinada nasıl mutluydum evde 🤣
@cheekystaff ajsjskdkdkfkflflflglg
Düşünüyorum. Aynı zamanda herkesin illa sevmesi gerekiyor onları
Cevap
11Cevap
Hayatımda kim olursa olsun, yeter ki birileri olsun. Modunda olan insanlardan uzak duruyorum. Şöyle düşünüyorum hayatındasın arkaaş, dost, sevgili vs olarak ama senin varlığın sıradan geliyor ona.
Bazıları için bunu düşünüyorum. Bu tür insanlar menfaatçi, çıkarcı bencil ve ilgi delisi oluyor.
Düşünüyorum aslında ama sonra banane diyorum. Ben muhattap olmadığım sürece kim kiminle nerede ne yapmış düşünmem
Evet ilgi delisi oluyor çoğu kişi
Çıtır delisi.. 😄
Onu bilmiyorum oda vardır :D
Kesinlikle doğru. Yalnız kalamayan bi restorana gidemeyen bi kafede oturamayan okadar rahatsız insan varki.
Bunların bide duygusal versiyonu var. İlla hayatında biri olacak yalnız kalamaz duygusal çöküntü yaşarlar.
Açıyorum resmen..
Acıma.. Herkese güzellik nasip olmasın ki diğerlerinin farkı fark edilsin..
Evet, öyle insanlar var.. O tür insanların kendi içinde fazlasıyla sorunlu olduğunu düşünüyorum. Kendileriyle başbaşa kalmaktan korkan insanlar; çünkü kaldıklarında üzüntüleriyle, hayattaki başarısızlıklarıyla, zayıf yönleriyle, yüzleşmek istemedikleri sorunlarıyla karşı karşıya kalacaklarını biliyorlar ve bundan kaçıyorlarmış gibi geliyor.. Bunun bilinçli olarak yapılan bişey olduğunu düşünmüyorum, bilinçaltı yönlendirmesi aktif bence..
Var öyle kişiler tanıdım bizzat ama bence
yalnız kalmak düşünmek kendini bulmak demektir
Güzeldir yalnızlık
Niye yalnız kalsın?
İnsan yaşamak için insana ihtiyaç duyar solo kişi belli bir yerden sonra kurmaya ve kafayı yemeye başlar ve bunu sadece hakkını vererek yalnız kalmış kişiler bilir bir kişi niye tek olsun insan içine girmek sosyalleşmek varken
Burada vurgulanmak istenen yalnızlık değil. Mevlana modunda olup: "Gel ne olursan ol yine gel“ çağrısı yapmak..
Kesinlikle evet ve böyle insanlarla anlaşmak çok zor
Anlaşmak mı..
Öyle insanla ne anlaşmaya çalışırım ne de çevremde barındırırım..
Evet hele o yapay samimiyet gösterileri ya😏
Genişlik belirtisi..
Bazı insanlar gerçekten böyleler. Yalnız kalmamak için önüne gelenle çıkar , seviyor gibi yapar , kullanır. Canı sıkılınca bırakır. Böyle davranma sebepleri ise temelde yatan sevgisizlik
Ben böyle birini tanımadım ama vardır illaki. Ben asla böyle birisi olmak istemem. Sosyallik güzel bir şey ama bu kadar da değil. Arada kendimle baş başa kalmaya da ihtiyacım var.
evet, öyle kişiler var. yalnız kalmayı seven kişiler olduğu gibi yalnız kalmayı sevmeyen kişiler de gayet olabilir, anormal karşılamamak lazım.
Evet bazıları hayatlarında biri olmadan onlara biri karışmadan yaşayamıyorlar. Bir söz var , insanlar aile bile dahil işine göre yakın işine göre uzak.
İş yerinde yemeğe bile grup halinde olmadan gidemeyen insanları gördükçe şaşırıyorum. Bana da ilginç geliyor bu…
Yalnız kalmayı sevmiyorlar belki, insan sevgileri de fazla olabilir. Kabalık seviyorlardır, yalnız bir şey yapmayı sevmiyorlardır.
Evet ilgi delisi ve ilgi aşığıyım. Ama yalnız kalamamak gibi bir huyum yok.
Evet, düşünüyorum oysaki yanlızlık en güzeli bana göre.
Evet.
Öyle insanlar bana yazabilir mi? Merak ediyorum psikolojilerini tam tersi bir insan olarak.
Yalnızlık korkusu vardır. Pandemide yalnız kalmaktan depresyona giren insanlar mesela.
Yanında biri olmadan kahveye gidip çay içemeyen adam tanıyorum.
Evet böyle birçok insan var istemsizce oluyor aslında hastalıktı ismide vardı unuttum şu an
Evet. En yakın arkadaşım en iyi örnek sırf yalnız kalmamak için konuşacağı birileri olsun diye sevsin sevmesin hiç farketmez arkadaş olur çıkarı için. Böyle bi huyu var ama olsun çok seviyorum kendisini kardeşim gibidir
Bazı değil çoğu insan böyle.
Haklısınız bu sitenin hicbir önemi yok artık okadar başka siteler bulurum ben
evet var bende de vardi su siralar azaldi gibi ama bir sure sonra yine artabiliyor
evt öyle arkadaşım var brn tekken bile yalnız hissetmiyorum ama o bunalıma giriyo
Aşırı şımarık insanlar yanlız kalamaz sıkılırlar kovsanda gitmezler bela olurla insanın başına
Karakter meselesi 🤷🏾♀️
Tüküreyim..
Evet bağımlı kişiliktir bunlar
Geniş kişilikler..
Bir zamanlar bende öyleydim kurtuldum şükür şu an düşünüyorumda aşırı toxic geliyor
Aha ben 😀baskalari da olunca o bulunan yer veya yapilan sey daha zevkli oluyor
Kesinlikle evet ajdjwjs
Ben öyle biri değilim neyseki
Bende yok , yalnızlığı inanılmaz severim
Fotoğrafin çekilmesine eşi nasıl izin vermiş 🤣
Sankim biraz ondan var bende gibi ama sadece biraz
İlgi odağı olmayı seviyorlar
Bende öyle bir huy yok çok şükür
Evet, gerçekten var böyle.
yalnızlık kafayı en güzel şekilde dinleme sanatıdır
Bende öyleyim ama çok yalnızım
Evet riskli ve yıpratıcı bir durum