bakın sevgili anlamında demiyorum arkadaş anlamında beni genelde beğenirler ama ben ortaokulda hep yalnız takılırdım bazı insanlar bunu garipserdi bende ne var garipseyecek derdim lisede de öyle şimdi de öyle tek başıma takılırım pek arkadaşım olmaz ama nedense garipseniyor bence böyle çok iyi hatta bir okyanus manzaralı bir evde tek başıma yaşamak isterim çok iyi olur...
Kendini çok beğenen biri isen, çevremdeki kişiler bu yüzden senden uzak duruyordur bundan dolayı da yalnız olabilirsin. Aşını beğen, işini beğen, eşini beğen ama kendini beğenme (Hz. Mevlana Celaleddin Rumi)
hmm... bazı insanlarda söyle bir durum var... birgün orta okulda iken msn de konuşma vardı.. ben tabi yazmıyorum sadce okuyorum.. bir tane çocuk vardı behiç diye... kadem vardı... birde tolga vardı.. behiç çok sıradandı... ama iyi çocuktu... neyse behiç bir şey sordu tolgaya tolga sanane dedi.. aynı şeyi kadem sordu açıkladı... behiç sıradan diye bence öyle cevap verdi..
bak şimdi.. behiç tipsiz tamam mı... msnde bir şey soruyor tolga sanane diyor.. aynı şeyi kadem soruyor cevap veriyor.. yani adam yerine koymuyor çocuğu
Bu tolganın * o zaman. Tiple alakasi yok. Ama genel olarak tipini düzeltemeyenlerde zeka açisından biraz kusurlu bakarım bende. Ve genlerde var tabi. Üst düzey genlerin aklıyla köydeki çobanın aklıda bir olmaz. Neyse konu sapıyor