Kişilik & Karakter Yalnız kalmak size iyi geliyor mu? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Uzun süredir yalnızım harika bir duygu 😀Yorucu bir günün ardından güzel bir Türk kahvesi 🤩O değilde duşta fazla kalmışım galiba ellerim sıcaktan ne hale gelmiş 🤓 Yalnız kalmak size iyi geliyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
madds Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şu kahveyi bir erkeğin yapacağına olan inancım sıfır 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Mutfak benim alanım 😗 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalnız yaşayan yalnız ölür. Beni de al yanına. 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yalnızlık yerine göre benim de hoşuma gider. En azından kendimi dinleme fırsatı bulurum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet, fazlasıyla iyi hissediyorum yalnızken.. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Artık sıktı ya 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gelmez mi 🥰 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu kahveyi bir erkeğin yapacağına olan inancım sıfır
Mutfak benim alanım 😗
Yalnız yaşayan yalnız ölür. Beni de al yanına.
Yalnızlık yerine göre benim de hoşuma gider. En azından kendimi dinleme fırsatı bulurum
Evet, fazlasıyla iyi hissediyorum yalnızken..
Artık sıktı ya
Kendi tercihimse evet.
baya iyi geliyor
Gelmez mi 🥰