Sizce yalnız kalmak iyi bir şey mi?

Yalnızlık güzel. Ama yalnızlığı tercih etmek, yalnız kalmak güzel. Yalnızlığa mahkum edilmek, yalnız hissetmek değil. Kelime oyunu yapma yahu diyebilirsiniz. Ama gerçekten yalnızlık çok kapsamlı. İki kelime bile yalnızlığın içeriğini, hissettirdiklerini değiştiriyor. Eğer yalnız olmayı 'sen' seçtiysen bundan daha güzel tek şey cennete gitmektir. Ama yalnızlığa mahkum edildiy'sen' bu senin için cehennemde yaşamak kadar zordur. Yani iyi mi kötü mü onu nasıl yaşadığımıza bağlı olarak değişir.
Yalnızlığımı seviyorum. Beni tutup olmadık hayallerin peşinden koşturmuyor en azından ve sahtekarca davranmıyor. Ama bu uzun süren durumlarda azbuçuk korkutucu çünkü bu sefer onsuz kalma ihtimalin hayatına geri vites attırıyor. Bazen birinin seninle aynı şarkıyı dinlemesine ihtiyaç duyarsın ve seni özlemesine, sesini duymak istiyorum mesajına. Buraya tonlarca örnek yığarım :)
Kaç zamandır kirlettiğim bu yalnızlığımı terk etme duygum vicdani bir mesele. O yüzden de elini tuttum ve bırakmıyorum. Ne de olsa yalnızlığım çok vefalı...
Waoow etkilendim 😊
Çoğu kez özellikle insanlar yüzünden yara aldığında
Bunaltıldığında haset ve dedikodularından uzakta olmak istediğinde
Ama genel manada da az insan çok huzurdur
Kesinlikle harika
Cevap
21Cevap
Yalnız kalmak yanlış insanla olmaktan iyidir.. gereksiz kalabalığın lüzumu yok.. ben hep yalnızım zaten ve mutluyum..😊
Kesinlikle
Gereksiz kalabalık gereksiz samimiyettense özgün bir yalnızlık daha iyidir. Tecrübe ettim ve şu kanıya vardım herkes senin ona verdiğin değeri sana veremiyor azı hariç hal böyle oluncada insanın canı sıkılıyor. Can sıkıntısına girip psikolojinin bozulmasındansa tek başına kalıp kendini düşünmek daha iyidir
Bunu tercih eden biri için güzel bişey. Ama zaman zaman da sıkıcı oluyor
Yalnız olmak mı? - Başa gelen istenilmeyen durum.
Yalnız kalmak mı? - Tercih
Değil, ne kalmak ne olmak. Tercih olanı seçtik diyelim oda bir yere kadar?
Kendi isteğin (tercihin) dışında olanı insanı hüzünlendirdiği gibi kendini b-o-k gibi hissettirir.
Yalnız kalmak arada sırada güzel şey de, tercihlerim arasında yok 😅 ben kalabalığı seviyorum
Ben nefret ediyom kalabalıktan 😂
Ben kalabalık bir ailede yetiştim. Arkadaş çevremde hep kalabalıktı. Eğlenmeyi de çok severim, ee o zaman. Yalnızlık Allah’a mahsustur demişler
Haşa yalnızlık tabi ki Allah a mahsustur. Benim de ailem kalabalık bir aile. Fakat, nasıl desem bira geri planda bırakıldım, umursanmadım. Arkadaş çevrem zaten hiç olmadı gibi bir şey. Kilomdan dolayı hiç bir aktiviteye almazlardı beni. Zamanla alıştım. Böyle daha iyi ya :)
Yani şimdi en basiti içkiyi bile yalnız içmeyi sevmem. Karşımda biri olmalı, bardakları tokuşturmadan olmaz. Hayatındaki insanlar ikiye ayrılır Emir zaten, seni umursayanlar ve umursamayanlar. Bir de insanoğlu tuhaf, umursayanlarla değil de umursamayanlarda kalır aklı. Kiloda asla arkasına sığınılacak bir bahane olamaz. Kimsenin hayatını yaşanmasına ve kalabalıktan kaçmasına sebep olmamalı. (Genel anlamda, senin adına söylemiyorum). Özgüven çok önemli. Kimse kimseyi kendinden üstün görmemeli. Kilo, boy, zayıflık, kellik gibi şeyler asla karşımdaki insanı değerlendirmemde rol oynamadı, şükür 🙏 kendime de öyle arkadaşlar edindim. Ruhlarımız birbirimize iyi geliyordur. İkili ilişkilerimdede öyle. Özgüvene sahip insanların hastasıyım, hayranıyım
:) :)
Kilonun arkasına sığınmadım zaten. Kimseyi takmıyorum ki :D emin olabilirsin Şekil Hanım :) ben sadece önüme bakıyorum o kadar. Kimin ne dediği inan umurumda bile değil. Bir iki dostum var onlar bana yetiyor valla. Çok fazla arkadaşım olacak da ne olacak yani. Az olsun öz olsun.
Bazen çok güzel oluyor gereksiz bol insanlara gerek yok
Az insan olsun öz insan olsun🙏
Kesinlikle değil yalnızlık insana kafayı yediriyor sürekli strese sokuyor ne yapacağını şaşıyon
ha ama kötü de değil sürekli yalnız olmadığın sürece
Yalnız kalmak iyi bir şey değil. Gerçekten kimseyle konuşmuyor danış ve daha sonra sosyal medyada yalnızlığa çare bulmaya çalışıyorsanız hata yapıyorsunuz. Bu sizi çürütür.
Konuşmuyorsanız*
yalnızlığın güzel yanları var ama sürekli yapamam. profesyonel ses sistemim var yüksek ses müzik dinlemeyi severim o zamanlarda.
Yalnızlık tercih edildiğinde dünyanın en güzel hissi. Ama mecbur bırakılınca ölüm gibi. Yalnızlık panzehiri gibi gerekli ama fazlası ölümcül.
Bazen insan yalnız kalmak ister ama süreklilik arzetmemesi lazim...
Bazen iyi bir şey. Kişinin kendisiyle kalmaya da ihtiyacı oluyor
Yalnız kalmaktan korkmam ama yalnız olmasam bana su gibi hayat veren biri olsa daha iyi olurdu🤡💙
iyi diyenlerin hepsi 30 altı yalnızlık kötü diyenler ise hepsi 30 üstüdür yani kötü bir şey :)
Yalnızlık kötü biri , özellikle doğum gününü tertipleyecek arkadaşlarin yoksa
uzun süre yalniz yasamak aliskanlik yapiyor kimseyle bir evi paylasamiyorsuniz ondan sonra
Yalniz kalinca degil ama alisinca mutlu olabilirsin yalnizlik zordur her bunye kaldiramaz
Aslında bazen düşününce evet bana yarıyor diyorum ama yok ben yalnızlığa gelemiyorum.
evet güzel elbette
bir avuç canım muhatap olmaktansa yalnız olmayı hep tercih ettim
Bazen kendiyle vakit geçirmeli insan. Her zaman olsa sıkıcı gelir. Arada bir yapınca çok iyi gelir insana. Kendini dinler ve keşfeder.
O kadar iyi ki bir süre sonra alışıyorsun mesaj atanlara arayanlara sinirlenmeye baslamıstım 😂 kimse aramasın yazmasın istiyosun
Ben de yalnızım.. Güzel yalnızlık be Emir 🙂
Hiihii güzel 😊
Yalnizsan sevdiklerin seni birakmis demektir seni de sevdigin biri birakmis...
Bu hic iyi degil
Tabikide iyi Bişey yanlız kalmak benim hayatımın parçası
Tabiki de iyidir. Kalabalık, yoruyor insanı.
İyidir kuru gürültü yorar insanı.
Bazen insanın canı çok sıkılıyor ama iyi yinede
Yalnız kalmayı çok seviyorum.
O kadar güzel bişey degil şahsen
Iyi ne kelime mükemmel.
Çoğunlukla iyi bir şey bana göre
Fazlasıyla iyi bir şey dırdır yok
Değil bağımlılık yapıyor
harika bir şey hem de
Ben halimden memnunum senelerdir.
Sosyalfobi başlio
Kimde