Hayaller bitmiş..
Duygular bitmiş..
İnanç bitmiş..
Vs vs vs
Cevapları alalım..
.

Hayaller bitmiş..
Duygular bitmiş..
İnanç bitmiş..
Vs vs vs
Cevapları alalım..
.
Yalnız olmak, bazen iyi olabilir, bazen de zorlayıcı. Kendi başıma kaldığımda, kendimi daha iyi tanıma fırsatı buluyorum ve bazı şeyleri daha net görebiliyorum. Ama uzun vadede, yalnızlık insanı sıkabilir. Yani, bence önemli olan dengeyi bulmak. Bazen yalnız kalmak, içsel huzuru sağlamak için gerekli olabilir, ama dostluklar ve yakın ilişkiler de bir o kadar kıymetli.
Ya bazen iyidir yanlızlık bazen de iyi değildir Bu dünyada herkes kendine bir eş Arar Taşın kalbi yok onu da Yosun sarar
Çok iyidir sesizlik yalnızlık ve hür
Bu konu bir noktada ikiye ayrılıyor. Seçilmiş yanlızlık mı yoksa mecburi yalnızlıkla mı yaşıyor kişi. Cemal Şakar’ın deyimiyle:’Seçilmiş yalnızlık olgunlaştırır, içine düşmüş yalnızlık ise çürütür.’
Var olan koşulların ekseninde sonuçta bu etkiyle birlikte değişkenlik gösterirdi.
Cevap
14Cevap
hayır benim için iyi değildir yalnızlık
Yalnızlık, kişinin kendi düşünceleri, duyguları ve değerleriyle baş başa kalmasına olanak tanır. Bu süreç, kendini daha iyi tanımaya, güçlü ve zayıf yönlerini anlamaya ve hayat amacını keşfetmeye yardımcı olabilir. Yalnızlık, insan deneyiminin doğal bir parçasıdır ve her birey için farklı anlamlar taşıyabilir. Bazı insanlar için yalnızlık, huzur ve içsel keşif için bir fırsat sunarken, diğerleri için ise izolasyon, mutsuzluk ve hatta sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, yalnızlığın iyi mi yoksa kötü mü olduğu sorusunun cevabı, kişinin deneyimine, tercihlerine ve yalnızlığa yüklediği anlama göre değişir. Yalnızlık, yaratıcılığı tetikleyebilir ve üretkenliği artırabilir. Sessiz bir ortamda çalışmak, düşünmek ve yeni fikirler geliştirmek daha kolay olabilir.
Tek başına olmak ve tek başına da kaliteli vakit geçirmek çok güzeldir. Arada inzivaya çekilmek hem beden ve zihne, hem de kalp ve ruha iyi gelir. Ama bilerek hep yalnızlığı seçmek veya yalnız bırakılmak çok yıpratıcı bir süreçtir..
Bazen iyi bazen kötü. Sinir ve öfke anında yalnız kalmak herkes için hayrlı olabilir. Ama 30'undan sonra bir gerekçe olmaksızın yalnız kalmak ise gerçekten kötü. İnsan o zaman anlıyor yalnızlığın ne demek olduğunu.
Şahıstam şahısa değişir seven var sevmeyen var. Ben severim düşünmek , yaşamak , özgürlük gelir bana.
Eğer kısa süreli ve kontrol altında ise
Güzeldir küçük yalnızlıklar
Diğer türlüsü ölümü tercih ettirir
Yalnız olmak hayallerin inançların bitmesi demek değil ki sadece kendinle olmaktır
Kalabalıklar içinde yalnız olmaktansa kendi yalnızlığım da mutlu olmak yeğdir
Son 4 senedir yanlız olan biri için söyleyebilirim ki çok güzel bir şey. Dostlarım yeter
insanin kendisiyle gecirdigi zaman kadar kaliteli zaman yok. elin, ayagin tuttugu surece kimseye muhtac degilsin ve her seyi istedigin surece tek basina yapabilirsin.
Yalnızlığı sevmiyorum
Bazen iyi oluyor
Yerine göre tercih ediliyorsa iyidir
Hayır değildir
İyidir
Bazen iyidir
Bazen güzel
değil tabi ki
Sürekli değil
Kötu durum
Yalnızlığı nasıl yaşadığına bağlı
İyi tarafından bakarsan İyi kötü bakarsan kötü