Kişilik & Karakter Yalnız kalmaktan hoşlanır mısınız? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Evet hoşlanırım Yanlızlık bana göre değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yalnız kalmaktan hoşlanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır nefret ediyorum maalesef sürekli yalnızım çünkü 0 0 Yorumla
Marcy_y Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Yeteri kadar yalnızlığı severim, sonuçta insan sosyal bir hayvan, bir zaman sonra o çok sevdiği yalnızlık cehenneme dönüşebilir. 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kalabalığın içinde yalnız olmayı severim. Yalnızlığın içinde kalabalığım zaten. 0 0 Yorumla
Redbone34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Çok severim. Tek başıma iskender yemek, ardindan sinema, ardından güzel bir alışveriş. 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yalnız yaşayan birisiyim ben zaten o yüzden yalnız kalmayı çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaklaşık 15yıldır yalnız yaşıyorum ve seviyorum bu hayatı 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç hoşlanmam sanırdım ama hayat bunu da öğretti sağolsun 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bazen hoşlanırım ama yalnızlık hissi sürekli hâle geldiğinde rahatsız edici olabiliyor. 0 0 Yorumla
mayaaofficiall Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kitaplarım ve ben yeterince kalabalığız. Ne kadar insan o kadar problem 0 0 Yorumla
Chila9 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bazen kafa dinlemek için çok iyidir. Özellikle de uzun süren bir ilişki sonrası insan kendini toparlar. Eski yaşantısına bakar ve der ki kendimi ne kadar da boşlamışım. Yalnızlık iyidir. Ama herkesin başarabileceği bir şey değil bence. 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. hayır yalnızlıktan hoşlanan gerçekten yalnız değildir. 0 0 Yorumla
sadasdasdsssaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Vizyonsuzluğun tavan olduğu bu devirde kendine odaklanmak akıllıca bir davranıştır 0 0 Yorumla
ttr1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Göbek adım olur kendisi 30 yıldır... 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Çok hoşuma gider.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Bayirilim 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir yere kadar güzel ama sonra sıkıyor. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet hoşlanırım 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çookk... 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Zaman zaman evet, severim ve gerekli görürüm. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Hayat tek başına çekilmez ! 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Benim tek arkadaşımdır yalnızlık 😊 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. 8 sene oldu yeter yalnizlik ya 😂 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet hoşlanırım 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. evet çok seviyorum 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı. Çok nadir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır nefret ediyorum maalesef sürekli yalnızım çünkü
Yeteri kadar yalnızlığı severim, sonuçta insan sosyal bir hayvan, bir zaman sonra o çok sevdiği yalnızlık cehenneme dönüşebilir.
Kalabalığın içinde yalnız olmayı severim. Yalnızlığın içinde kalabalığım zaten.
Çok severim. Tek başıma iskender yemek, ardindan sinema, ardından güzel bir alışveriş.
Yalnız yaşayan birisiyim ben zaten o yüzden yalnız kalmayı çok seviyorum.
Yaklaşık 15yıldır yalnız yaşıyorum ve seviyorum bu hayatı
Hiç hoşlanmam sanırdım ama hayat bunu da öğretti sağolsun
Bazen hoşlanırım ama yalnızlık hissi sürekli hâle geldiğinde rahatsız edici olabiliyor.
Kitaplarım ve ben yeterince kalabalığız. Ne kadar insan o kadar problem
Bazen kafa dinlemek için çok iyidir. Özellikle de uzun süren bir ilişki sonrası insan kendini toparlar. Eski yaşantısına bakar ve der ki kendimi ne kadar da boşlamışım. Yalnızlık iyidir. Ama herkesin başarabileceği bir şey değil bence.
hayır yalnızlıktan hoşlanan gerçekten yalnız değildir.
Vizyonsuzluğun tavan olduğu bu devirde kendine odaklanmak akıllıca bir davranıştır
Göbek adım olur kendisi 30 yıldır...
Çok hoşuma gider..
Bayirilim
Bir yere kadar güzel ama sonra sıkıyor.
Evet hoşlanırım
Evet ama kalamıyorum 😄
Çookk...
Zaman zaman evet, severim ve gerekli görürüm.
Ruh halime göre değişiyor.
Bir süredir çok hoşlanıyorum
Hayat tek başına çekilmez !
Hoşlanırım
Yalnızlık iyidr ya sakinlik dinginlik
Benim tek arkadaşımdır yalnızlık 😊
8 sene oldu yeter yalnizlik ya 😂
Evett
Mecburen yalnızım
Evet hoşlanırım.
Evet
Evet hoşlanırım