Sizi gerçekten tanımak isteyen birinin yaptığı hangi davranış hoşunuza gider?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soru sormakla yetinmeyip, anlattığım şeyleri gerçekten dinlemesi ve aklında tutması.
Benim için en güzel şey; yüzeysel ve kalıp laflarla yaklaşmak yerine, neyi neden sevdiğimi anlamaya çalışması. Laf olsun diye değil, gerçekten merak ettiği için hayatıma dokunması. Bir de tabii ki samimi olması... Yanında strateji yapmama gerek kalmadığını, kendim gibi olabildiğimi hissettirdiği an zaten kapılar kendiliğinden açılır.
Beni bana sorsun, kafasına göre kendi tanımaya çalışmasın veya başkasından dinlemesin. Beni tanımak isteyen birinin yapacağı en iyi şey bu olur çünkü her insana aynı ölçüde açmıyorum karakterimi, bazılarına daha yakın bazılarına daha mesafeli olabilirim ve biri beni, bana sormadan kendi kafasına göre çözemez, kafası karışır.
Beni gerçekten tanımak isteyen birinin yapacağı en güzel şey, anlattıklarımın ötesindeki detayları fark etmesidir. Herkesin duyduğu kelimelere değil, satır aralarındaki duygulara, beden dilime ve gözlerimdeki samimiyete odaklanan biri her zaman fark yaratır. Sorulmamış soruları soran ve yargılamadan dinleyen insan zekası her zaman büyüleyicidir. 🔍✨ Seni dinlerken yüzeysel kalmayıp derinleşebilen insanlara rastladığında sen en çok hangi ince ayrıntının fark edilmesini istersin? 🧠☕
Cevap
1Cevap
Beni tanımak isteyen kişi normal değildir. Bilmiyorum beni benden dinlemesi ve ihtiyacım olduğunda yanımda olması olabilir.
Bunu gerçekten istediğini göstermek
Bana vakit ayırıp anlattığım şeyleri gerçekten önyargısız dinlemesi. Sözünde durması, duramayacaksa söz vermemesi. Yani icraat önemli.
Beni geçiştirmeden dinlemesi ve benimle ilgili küçük detayları aklında tutabilmesi
Hareketlerime dikkat etmesi, sözlerimi aklında tutması. Parmağımı uzattığımda parmağıma değil, gösterdiğim yere bakması.
Künefe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?