Sizinle tanışmak isteyen birinin, hakkınızda bilgi sahibi olması çok etkileyici değil mi? yani şöyle ki; çayı şekerli mi şekersiz mi içtiğini, tuttuğun takımı, sevdiğin rengi.. daha sen söylemeden bilen karşı cins. Gerçekten etkileyici değil mi?
Sizinle tanışmak isteyen birinin, hakkınızda bilgi sahibi olması çok etkileyici değil mi?
Yeni biriyle tanıştım, benim hakkımda herseyi biliyor. İlk defa benim hakkımda bu kadar bilgiye sahip biri ile tanıştım ve çok ilginç ve değişik. İlk etapta tedirgin oldum ve bu kadar bilgiyi nasıl bilir diye korktum açıkçası aklımdan bir milyon soru geçti ama mantıklı bir açıklama ile rahatladım.
Bir şey diyim mi umrumda değil🤣 Ben etkilenmediğim sürece herhangi bir şey hissetmediğim sürece isterse dünyanın en yakışıklı en zengin böyle en karslı en ulaşılmaz adam olsun yinede yani pek ilgimi Çekmez önemli olan ben etkileniyor muyum😂 Şu anda bildiğim kadarıyla son derece kapalıyım bir yerleri İle dağlara çıksa yine de gerek yok genel olarak sevmeye kapalıyım artık böyle bir saçmalıkla uğraş Mak istemiyorum jdjfjf
İlk önce red ediş daha sonra acı daha sonra kabullenme konuşmalar gülüşler kahkahalar 😟o huzur beni güldürüşleri benim ses çıkmasın diye kafamı yorganlara bastırmam onun sorduğu sorular benim anlattıklarım ilk önce duyduğum nefret daha sonra duyduğum sevgi ilgi ona açılmam onun vermiş olduğu tepki aynı şeyleri yaşıyorum yine 😟duygularım gidiyor göz göre göre
Etkileyici olmaz mı hiç... Seni çok önceden fark etmiş, seni adım adım izlemiş, merak etmiş, sabretmiş, emek vermiş demektir bu. Tabiki bu onun lehine bir durum olur. Zaten insan hakkında bir bilgi fikir sahibi olmadığı biri ile niye tanışma ihtiyacı duysun ki, öyle gelişi güzel ya tutarsa diye tanışma mı olur?
Elbette önceden beni yeterince stalk etmiş ve dersine iyi çalışmışsa, bu ilgimi çeker. Çünkü ilgi ile başlar duygular, merak ile devam eder. Sonra düşünmeye başlarsın en sonunda da kalbe iner 😌
Zaten olması gereken de bu değil mi? Sıradan, herhangi birinin gelip konuşmak istemesinin ne esprisi olabilir? İlgi çekici olması, zaman ayırması, incelemesi, dikkat etmesidir birçok şeye..
Az çok bir birikimi olmalı mutlaka.. Zaman kısa da olsa, sıfırdan başlamamış olmak küçük bir artıdır..
Çayı sevmezdi.. En sevdiği gün/gece Cumartesi günüydü.. Kardeşlerinin burçları; başak, akrep ve ikizlerdi.. En çok anlaştığı burçlar başak ve oğlaktı.. Reynmen hastasıydı..
Tabii ki yani böyle bir şey Etkileyici olmak da kalmaz adeta mutluluk verici bir şey Düşünsene senin için seni araştırmış soruşturmuş Ama tabii altını çizerek söylüyorum böyle bir şey için çok yeterli bir kıstas değil bundan sonraki devamlılığı önemli olan
Düşünüyorum düşünüyorum etkilenecek bir şey gelmiyor aklıma. Mesela biri bana deseki "selam ben buse mimarım 27 yaşındayım aslen izmirliyim. Balık beslemeyi ve sinemaya gitmeyi severim" dese ben ne tepki vermeliyim? Mesela sağ elimin tüm parmak uçlarını birleştirip sonra elimi ağzıma sokup şöyle mi demeliyim "a aaaa aaaa! Ne kadar ilgiiiiiinç" Dalga geçmiyorum cidden neden etkilenmeliyim. Tanıştığım kişi sanatçı ya da zeki bir insan olsa neyse. Ama sıradan bir tanışma insanı neden etkilesin? Belki de sen farklı Bi şeyi kast ettin ve ben anlamadım. Biraz açar mısın?
Hiç tanımadığım birinin benimle ilgili bir şeyler biliyor olması hoşuma gitmez, peşimde bir sapık mı var endişesi duyarım hemen 😄 Tanışma aşamasında benimle ilgili öğrendiklerini aklında tutması hoşuma gider. Beklemediğim bir anda, beklemediğim bir zamanda öncesinde söylediğim bir şeyi bana söylemesi etkileyici olur. Beni önemsediğini ve dinlediğini görmek hoşuma gider.
çekici mi bilemem ama beni rahatsız ederdi sanırım nerden öğrendi bunları hakkımda daha başka ne biliyor falan gibi sorularım olurdu aklımı kurcalayacak birde arkamdan iş çevirilmesi hoşuma gitmez (iyi niyetli veya değil ben sürpriz sevmem) yine hoşuma da gidebilir ama bunları da yaşarım yüksek ihtimal.
Hayır etkileyici değil. Hayırdır dexter mısın derim hahah. Tahmin yürütmesi olabilir ama stalk yapıp yapıp sen şunu seversin böyle şöyle vs diye karşıma çıkması etkilemez. Dersine iyi çalışmışsın derim.
Hayır değil, daha çok korkutucu gelir bana. Benim anlattığım şeyleri bilmesi yeterli daha fazla bilmesine gerek yok. Bende bilmek istemem açıkçası. Zaman geçtikçe birbirini tanımak bana göre daha zevkli oluyor. Her şeyi bilirsen o işin heyecanı kalmaz ki. İnsanlara merak uyandıran şeyler daha cazip geliyor.
Çok etkileyici bu yüzden ikna etme teknikleri arasında da kullanılıyor. Karşısındaki insanı etkilemeden önce yapılan bir taktik niyeti de görebiliyor. Bence de gerçekten etkileyici. Bu yüzden benimle tanışmak isteyen birinin öncesinde benim hakkımda bilgi toplamasını severim. Fakat doğru bilgiyi. Karşıma 2 seçenek çıkıyor bu durumda ya gerçekten bana değer veriyor, flört amacı güdüyor ve yaptığı davranışı bilmeden yapmıştır. ya da gerçekten zekidir. Ve işin içinde zeka olan çoğu şeyi severim😄
Evet kesinlikle öyle @gecekusum3434 mesela binlerce görüş okuyup öyle bir istihbarat hazırlamıştı ki ağzım açık kaldı ve gururum okşandı. Somon güller, krokanlı pastalar, en sevdiğim şarkılar... Neleri not etmiş :)
Aksine ürkütücü bence. Ne yani işi gücü yok benim ne yaptığımı takip mi etmiş, birisi tarafından böylesine gözlemlenmek istemezdim. Belki kötü niyetli değil ama ilk izlenimim onun hakkında, saplantılı olabilir diye düşünürdüm.
Daha tanışmadan bunları biliyo olması etkileyicilikten ziyade korkutucu bence. Artık nasıl bi saplantı takıntı olmuşsa aklında daha benimle konuşmadan sorup soruşturup oradan buradan hakkımda bilgi edinmesi beni korkutur
Ben etkilenmem korkarim. Erkegin sinsi sinsi arastirma yapmasi beni tedirgin eder. Kadin yapinca normal karsiliyorum ama erkek analog oldugu icin boyle seyler yapmalari psikopatlik gibi geliyor bana.
31 yıllık insanım, bir gün böyle bir şey başıma gelmedi,🙄 arkadaşlar ben çok hassas yürekli olduğum için o kontenjandan beni almıyorlar sanırım içeri, bir 30 yıl daha bekleriz, yaşıyoruz nasılsa😐
Ayyy bir ani geldi aklıma ama bende biraz dozunu kaçırıyorum sevdiğimin ayak nosuna kadar biliyorsam düşün ne yaptığını hangi rengi sevdiğini ne yediğini ayrı sınıftayız ajanlarım vr tabi
Hayata çok romantik bakıyorsunuz. her şey bu kadar basit olsa. Ya da böyle düşündüğünüz için sizi etkileyene kadar miş gibi (sevmiş gibi, ilgi göstermiş gibi, onemsemiş gibi) yapan insanlarla aynı eve girdiğinizde ben hiç tanımayamamisim dersiniz. Sonra boşanmalar. Çünkü sizler samimi insan aramiyorsunuz. Sizler sadece gösteriş meraklısı insanlarsiniz. Saygılarımla.
Şimdi burada kişilik karakter kategorisi var misal; kendimizi anlatıyoruz ya sonuçta.. kendi çapında takip ettiyse seni, bir şeyler kapabilir 😅 anlatabildim mi
Tamam stalk yaparak bir yere kadar bilgi sahibi olursun falan ama sonra? Yani seninle ilgili her şeyi bilen birine ne anlatabilir ya da paylaşabilirsin adam / kadın hazırlıklı olacak
Bu sahne hiç ama hiç güzel bir sahne değil ve yemin ederim insanların bundan etkilenmesi ve erkekleri bırak kadınların Bile ooo vay be adama bak gibi tavırlara takınması , erkekleri böyle hay huyt bir tip yapmaya sevk ediyor bence. Misal al yazmalımdaki cemşit ne erkeklerin olmak istediği biri neden kadınların tercih ettiği biridir ve Buda ciddi anlamda üzücü. Tabi bu bencesi. Konudan bağımsız ama dostlar sahneyi görünce coştum çok sorry