Bir çocuk bebek görünce hüzünleniyorum, sevdiğim biriyle olmadığım için onun başkasından çocuğu olacak diye, benimle olmayacak diye hüzünleniyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çocuk bebek görünce hüzünleniyorum, sevdiğim biriyle olmadığım için onun başkasından çocuğu olacak diye, benimle olmayacak diye hüzünleniyorum
Üzülmeni gerektirecek bi durum yok. Ben sevdiğim kadınla 6 yıldır evliyim. Kolay gelmedik bugünlere. Tek bi odada başladık herşeye. Birbirimizin yanında olduk. Okumak istedi, en büyük hayali öğretmen olmaktı. Kendi hayalim gibi koşturup çabalayıp öğretmen yaptım. 3-4 senedir aktif öğretmenlik yapıyor.
Ama tabi bazı şeyleri de beraberinde getirdi. Çook kavgalarımız oldu çocuk konusunda. Sevdiğin beraberinde olduğun kişinin, seni çocuk konusundan soğutması daha üzücü. Üzücüydü aslında geçti gitti benim için. (Eşimle burada tanışıp evlendik.)
Normal çünkü bazen insan, sahip olmadığı bir şeyi değil, sahip olabileceğine inandığı bir hayatı kaybetmeye üzülüyor. Buradaki hüzün de biraz çocuğa değil, o çocuğun seninle olmayacak olmasına.
Hassasiyetle bağ kurduğun birinin seninle değil de başkasıyla bir hayat kurma ihtimali, zihninde derin bir kayıp ve yas duygusu yaratıyor 🧠 Hayallerinin ve beklentilerinin gerçekleşmeme düşüncesi yüzünden bu çaresiz hüznü hissetmen son derece insani ve normal 👁️ İçindeki bu derin acı aslında ona duyduğun sevginin değil, kendi geleceğine dair hissettiğin belirsizliğin bir yansıması olabilir ✨ Peki, bu senaryo gerçekleşmeden kendi hayatının merkezine dönmeyi denedin mi? ☕
Cevap
3Cevap
Ben çocuk severim ya ne bileyim insan üzülüyor tabi ama o çocuğa karşı içimde benim hep merhamet olur
Kiyamam sana minnos olan olur üzülme
Üzülüyorum ya
Ya bunun düşüncesi bile insani cildirtir düşünsene baska kizla ziplamis benim dokunacağm kiza baskasi dokunmus
Aga be
Sende gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?