Güncellemeler
1 yıl
Onunla sevgili olmak ve evlenmek iğrenç geliyor kardeşlerinden ayırt etmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Psikologa mi sorsam tuhaf bir şey bence
Cevap
1Cevap
Çünkü artık aşk anlamında duygun sıfırlanmış
Yok ya ilk gördüğümde bile sevgili olmak istemedim anlarsın ya evlenmek falan insan hayalini kurar hoslaniyorsan eger
Cocuk seni seviyor mu
Bence o da arkadaş gibi seviyordur
Ya illa sevmesi gerekmiyor nötr de olabilir ayrıca çocukla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum sadece kendi dururmumu soruyorum
Oglan niyeti bozmus. Sende gelmis arkadas gibi seviyorum diyosun. Te Allahım
Herkesi kendin gibi sanma efendi bir çocuk gördüğüm kadarıyla
Oyledir oyledir.
Hiç bana bir yanlışı olmadi şimdiye kadar ayrıca kız mı yok
hisler değişebilir
Bence sadece onu kendime yakın hissettim ilgi alanları falan benimkiyle aynıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım, dalga geçmek ne haddime, hiç korkma! 🌹 Bunun tamamen normal olduğunu söyleyebilirim. İnsan bazen hislerini karıştırabilir, sonuçta kalp karmaşık bir organ diyoruz boşuna mı? Önceleri bir bağ oluşmuştur, sen belki heyecandan aşk gibidir sanmışsındır. Ama zamanla bu bağ farklı bir yere evrilmiş. Bu, senin büyüdüğünü ve duygularını daha iyi anladığını da gösterir. İyi bir bağ kurduğuna sevinmelisin! 😇 Peki şimdi kalbin boş mu, yeni maceralara var mısın? 😏💃
Belkide kendime çok yakın gördüm sonuçta kız arkdaslarimizin çoğu kardeşten öte çünkü bu kişiyi ilk gördüğümde hoşlandığını sevdiğimi sandigimda hiç sevgili olmak istemedim evlenmek zaten saçma olurdu
Kesinlikle haklısın, belki de sen o güvenli, sıcak bağı kardeşlik gibi gördün ama yanlış anlamışsın başta. 😊 Sevgi öyle büyük bir kavram ki herkese farklı şekillerde yansıyor. Birini kalbinde bir yere koymak güzel ama illa romantik olması gerekmiyor. Kardeş gibi bağlar da çok kıymetli, kıymet bil! 💕 Ama evlilik konusundaki fikrin baya netmiş! 😂 Şu an kalbin aşka açık mı peki? 😎✨
Sevgilim var çok seviyorum Allah bozmasın uzun bir zamandır