Aşk İlişkileri Uzaktan aşık olduğum çocuğu çok arzuluyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geceleri hep onu düşünüyorum benim ol dese düşünmeden evet derdim o kadar seviyorum normal mi bu halim Güncellemeler+1 yıl Uzaktan derken her gün görüyorum ben onu sadece sevdiğimi bilmiyor gizli seviyorum Uzaktan aşık olduğum çocuğu çok arzuluyorum normal mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ticki Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Onun olmaya bahane arıyorsun sen. Senin kanına girsin de başka bi yere kaçamasın 😉😄 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Ticki +1 yıl Yemezler güzelim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Napim etkiledi Yorumla Ticki +1 yıl Sende onu etkile 😊 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Ticki +1 yıl İşte burada plan giriyor devreye. Durum analizi 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Istek attım özelden anlatır mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vay super normal tabi de baska erkek sana gelse bnce ona gidersin ama hemen satarsin o erkegi birakirsin bu devirde kizlar boyle degilmi cnkü 😂😂 0 0 Yorumla
Furkanndemirr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saçmalık uzaktan aşk vs bunlar boş işler adam akıllı birini sevdiğinizi görebilecek miyiz acaba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan derken yani sevdiğimi bilmiyor yoksa hergun görüyorum onu Yorumla Furkanndemirr0 +1 yıl Zaten siz kızlar sizi seveni değilde sizi it gibi peşinden koşturana bakın😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
dusunte Takip Et Xper 5 Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl O kadar malsn ki o kadar ki yani anlatamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 niys Yorumla dusunte +1 yıl Hayat bilgisinden kalmssn wk sen kesin Yorumla
CevizAdamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hormonlarin seni durdurmuyor demek ki jsjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nesi hoşuna gittıkı bu kdr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanı tam bir erkek oluşu nerde ne yapması gerektiğini iyi biliyor arada gülüş atıyor bitiyorum dışarıya sert bir yapısı var Yorumla
Tecteun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bekaretini mi vericen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Isterse ona verirdim o kadar seviyorum mala döndüm Yorumla Tecteun +1 yıl Mal Yorumla
arasabruzi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Normal değilsin zarar verir sana 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Versjn onada raziyim yeterki ondan bisi gelsin farketmiyor Yorumla arasabruzi +1 yıl Bu kadar sevgi ne Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama sert bir yapısı var yanında kendimi huzurda güvende hissederim tam bir erkek yani 😂 Yorumla arasabruzi +1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl Ben 22 o 29 Yorumla arasabruzi +1 yıl Benim de böyle bir ilişkim var da hak veriyorum sana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasil😂 Yorumla arasabruzi +1 yıl İstek atabilir misin gizliye geçemedim Yorumla
Albatros2323 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Gercegini gördün mü? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyin Yorumla Albatros2323 +1 yıl Çocuğu gördün mü? karşılıklı oturup çay falan ictiniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Çocuğu görüyorum her gün aynı yerde çalışıyoruz ondan aşık oldum Yorumla
x-nady Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Normal 0 5 Yorumla x-nady +1 yıl Azmışsın sen Yorumla Soran +1 yıl Onu düşününce biraz evet oluyor Yorumla x-nady +1 yıl Diktir rahatla Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla x-nady +1 yıl Anlamamazlıktan gelme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Onun olmaya bahane arıyorsun sen. Senin kanına girsin de başka bi yere kaçamasın 😉😄
Evet 😂
Yemezler güzelim 😂😂
Napim etkiledi
Sende onu etkile 😊
Nasıl
İşte burada plan giriyor devreye. Durum analizi 😄😄
Istek attım özelden anlatır mısın
Vay super normal tabi de baska erkek sana gelse bnce ona gidersin ama hemen satarsin o erkegi birakirsin bu devirde kizlar boyle degilmi cnkü 😂😂
Saçmalık uzaktan aşk vs bunlar boş işler adam akıllı birini sevdiğinizi görebilecek miyiz acaba
Uzaktan derken yani sevdiğimi bilmiyor yoksa hergun görüyorum onu
Zaten siz kızlar sizi seveni değilde sizi it gibi peşinden koşturana bakın😂
😂😂
O kadar malsn ki o kadar ki yani anlatamam
😂😂 niys
Hayat bilgisinden kalmssn wk sen kesin
hormonlarin seni durdurmuyor demek ki jsjsj
nesi hoşuna gittıkı bu kdr
Yanı tam bir erkek oluşu nerde ne yapması gerektiğini iyi biliyor arada gülüş atıyor bitiyorum dışarıya sert bir yapısı var
Bekaretini mi vericen
Isterse ona verirdim o kadar seviyorum mala döndüm
Mal
Normal değilsin zarar verir sana
Versjn onada raziyim yeterki ondan bisi gelsin farketmiyor
Bu kadar sevgi ne
Bilmiyorum ama sert bir yapısı var yanında kendimi huzurda güvende hissederim tam bir erkek yani 😂
Yaşlar kaç
Ben 22 o 29
Benim de böyle bir ilişkim var da hak veriyorum sana 😂
Nasil😂
İstek atabilir misin gizliye geçemedim
Normal değil.
Gercegini gördün mü?
Neyin
Çocuğu gördün mü? karşılıklı oturup çay falan ictiniz mi?
Çocuğu görüyorum her gün aynı yerde çalışıyoruz ondan aşık oldum
Normal
Azmışsın sen
Onu düşününce biraz evet oluyor
Diktir rahatla
Neyi
Anlamamazlıktan gelme
normalll
Basitlik.
normal
Benide benide