19 yaşındayım, yaşıtlarım ya üniversitede ya da çalışıyor, ben sadece evde oturuyorum. Geleceğim hakkında ne yapacağım bilmiyorum, kendimi suçluyorum hep.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iş güç peşinde koşmuyorsan görücü vs bul birisine git ailen zenginse de hiçbir şeyi dert etme hayatını yaşa. üniversite okusan da bir şey olmaz işe girsen de evlensen de
Bende üniversite konusunda öyle düşünüyorum okuyan herkes ya asgari çalışıyor ya da evleniyor ailemin durumu kötü işe girmeyi de denedim yapamadım
Başka işler bakıcan yoksa koca harici alternatif kalmıyor. yaşına yakın da koca adayı bulamazsın 28-30 yaşlarında adamlarla mı bu amaçlı konuşucan farklı dünyalar hiçte gerek yok. git mobile legends falan oyna o bile daha mantıklı bir karar olur
28 30 yaşında erkeklerle niye konuşayım
erkekler o yaşa kadar evlilik düşünmez sadece cinsellik için takılır. ben mesela 34 lere kadar düşünmüyorum
On dokuz yaş, hayatın tüm yükünü sırtında hissetmek için çok erken bir dönem. Kendini başkalarıyla kıyaslayıp suçlamak yerine, bu duraklama dönemini ne istediğini anlamak için bir fırsat olarak gör. Herkesin kulvarı ve zamanlaması farklıdır. Şu an sadece belirsizliğin getirdiği bir kaygı yaşıyorsun, başarısızlık değil. Gün içinde seni zihnen veya bedenen harekete geçirecek kurguladığın küçük bir adım var mı? 🧠✨
Cevap
14Cevap
Yoo en iyisi. Tam aradığım. Erkekler evlenme amaçlı size yöneliyor artık. Evlen ve mutlu ol.
İlişki de yapamıyorum li herkes ya kullanıyor ya da bitiyor olmuyor
Kullanıyor deyince mercimek fırına yerleşmiş sandım. Gerçi en kötü neler neler gene yapmıştır. Davul sağlam olsa nolacak tokmağın değmediği yer kalmadıktan sonra. Neyse her türlü umrum değil
Uzun ilişkimle öpüşmekten başka hiç bi ilişkimde buluşmadım bile siz böyle her kıza patlak damgası vurmayı seviyorsunuz zaten
Su akar yatağını bulur merak etme ben 25 yaşında ne yapacağımı bilemiyorum
Allah yardımcımız olsun çok sağol
Çalışmıyor musunuz
Çalışıyorum üniversite de bitti ancak hiç bişey yok bu ay sonunda sanırım iş de bulamayacagim
Ama Allah'tan 2 söz aldım rizkima kefil ve kaldıramayacağım yük vermeyecek
O yüzden rahatım
Mesleğinizi mi yapıyorsunuz başka bi iş mi
şu an mesleğim ancak devamlılığı yok
Fiziksel olarak nasılsın peki güzel misin boyun kilon nasıl
Yaz bir dertleşelim bşrşeyler anlatacam
Gel evlenelim
Birde gidip evlen tam olsun 😄
Miss
Neresi Miss
Yaşa böylr
Berbat bi hayat