Lise mezunuyum işsizim benim gibi olan var mı?

Lise mezunuyum işsizim 2005 Ocak dogumluyum 19 yaşındayım yani yaklaşık 1 buçuk aydır işsizim kafam rahat ama ailem iş bul diye psikolojik baskı yapıyor benim rızam olmadan beni A101 e markete sokmak istediler A101 ün müdürüyle görüştüm işe girmek istiyonmu dedi biraz istiyorum dedim çok istemiyorum dedim çünkü saatler uymuyordu maaş asgeri ücret ve biede lise mezunuyum boşunamı okudum o kadar sene ama ailemde bu durumu anlamıyor babam eğer işe girmezsen biryere adepte olmazsan psikiyatriste gidip imza atıp seni yatırırız dedi aslında psikiyatrik bir sorunumda yok sırf işsizim evde oturuyorum diye böyle dedi oldukça saçma bazıları hayatları boyunca işsiz aileleri kızmıyor neyse bunlar çok baskı yapıyor market Kasiyeri olmam için ama ben istemiyorum sonrada suçlu ben ölüyorum gerçekten market Kasiyeri olmak zorundamıyım istemiyorum diye tehdit edilmem psikiyatriye babam randevu alırsa artık babamı dövebilieim işsiz olmak suç değil heleki türkiye gibi torpille işe alınan bir memlekette lise mezunuyum hali ile kötü işlerde istemiyorum sizce ne yapmalıyım aynı durumu yaşayan arkadaşlar burdada var mı telgram kanalı varsa kurup sohbet hikaye anlatsak şimdiden teşekkürler?

Lise mezunuyum işsizim benim gibi olan var mı?