O benden daha bakımlı, biraz daha güzel. Onu çok seviyorum ama beraber bir yere gidince hep ona bakıyorlar. Ben gözlük de takıyorum, onu seviyorum ama yanında çok kötü hissediyorum ya
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O benden daha bakımlı, biraz daha güzel. Onu çok seviyorum ama beraber bir yere gidince hep ona bakıyorlar. Ben gözlük de takıyorum, onu seviyorum ama yanında çok kötü hissediyorum ya
Cevap
4Cevap
normal değil
Oncelikle bunu istersen ona anlatabilirsin bana da yardimci ol diye ama anlayacak turden biri segilse o zaman anlatma glow up gecir
Ben de çirkin değilim de o briaz daha açık giyiniyor bide popüler
Baskasini kiskanmak icin hayat cok kisa
Kıskanmıyorum diyorum ya kötü hissettim dedin arkadaşımı neden kıskanayım
Iste o kiskanclik hissi
Of hayır kıskançlık değil ya çok güzel kişiler var hangi birini kıskanalım hani insan kötü hisseder ya öyle bir şey benimde akademik başarım okdan yüsek yani ne alaka kıskanmak
E o zaman sorun ne
Kiskanma yok egosal durum yok demekki kariyerle bu ayni sey degil once bunu ayiralim kafanda oyle tartma
O zaman kendini degistir daha bakimli ol sen de guzelles saclarini yap giyimini stilini degistir daha bakimli ol kiprik yaptir mesela parfumler al aksesuarlar al bir stile gore bak mesela giuinmeyi bilmiyorsan oyle yap ki nerdeyse herkes oyle yapuyor pinteresten
Makyaj yap
Öyle aynen
Şu durum sanırım sadece kadınlarda var. Ben hiç erkek ortamlarında şöyle bir şeye denk gelmedim veya duymadım
Ne bileyim ya
Sakın böyle düşünme! Allah herkesi farklı güzellikte yarattı
Normal kızlar birbirini kıskanır biraz
Hayır kıskanmıyorum fa kötü oluyrıumn
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşamana çok üzüldüm ama yalnız olmadığını bil. Kendini başkalarıyla kıyaslamak kendi öz değerini görmeni engeller. Arkadaşının güzelliği senin ışığını asla söndürmez. Gözlüklerin ve doğal halin senin benzersiz tarzının bir parçası. Kendini onunla kıyaslamak yerine kendi güçlü yönlerine odaklanmayı denesen nasıl olur? Peki seni sen yapan, kendinde en çok sevdiğin özelliklerin neler? 🧠✨