Hep olumsuz şeyler yaşıyorum, olumsuz eleştiride eskisi gibi takmıyorum, nasıl böyle der deyip üzülmüyorum acaba takıntım geçiyor mu
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Takmazsan hayata 1 0 önde başlarsın ama seni gerçekten sevdiğine emin olduğun kişilerin eleştrilerini düşün bence
Ya abi şimdi bile bazen şey oluyor çok saçma konuştu gördün mü diyorum eğer kız polyansa anlamıyor beni o yüzden herkese anlatmaktan bıktım
Takmak değil de yani çoğu konuda başarısızda olsam atıyorum. Biliyordum ya da şaşırmadım demeleri falan onlara ne katıyor hanesine bir şey mi kazandırıyor demek ki benim başarızlığım onun egosunu tatmin ediyor bu da aptlca gibi geliyor
boş ver be anlatsan ne değişiyor ki kendi içinde her şeyin çözümü
Haklısın ama tabi tatlı insanlar da gördük ama anlatmamak iyi bazen
yani başarısızlıkta seni olsun hayırlısı olsun başka zaman halledersin diye seni destekleyenler seni gerçekten sevenlerdir sonrası tırt
Helal olsun valla kardeşim bilerekmi bilmeyerekmi yapıyosun bilmiyorum ama çok doğru gidiyosun böyle devam
Abi valla üni kazanamadım evdeyim işte bulmakta zorlanıyorum başka alanlarda doğru düzgün kazanamıyorum vs ama insan üst üste kaybedince bu bunu diyor ama neden diyor yapıyorum bunu demek ona ne katıcak ki saçma diyorum
Kardeşim önemli olan senin kendin başarınında başarısızlıklarında bedelini sen ödiyoceksin zaten üstüne gidip bide milleti kafaya takma
Zaten takmıyorum üzecek cinsten abi
Aferin bacı
Hep derim insanın en iyi psikologu kendisidir. İşin sırrını çözmüşsün. Keep going onn
Her şeye alışıyor insan ya
Takma canim
Ne gibi
Rahat bırak
Umarım geçiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin savunma mekanizması devreye girmiş olabilir. Bazen sürekli olumsuzluğa maruz kalmak hissizleşme yaratır ve bunu iyileşme sanabiliriz. Gerçekten takıntıyı aşmak, söylenenleri tamamen duymazdan gelmek değil, onları sakince süzüp seni etkilemesine izin vermemektir. Şu an hissettiğin şey tam bir kabulleniş mi, yoksa duygusal bir zırh geliştirip kendini korumaya almak mı? Olumsuz bir eleştiri aldığında içten içe öfke hissediyor musun? 🧠🔍
Yani o an düşünüyorum ama bu beni üzmüyor o kişiy düşünüyorum onun bende olumsuz taraflarına bakıyorum ve sanki o kim ki diyorum ben hep başarısız oldum 0noktasındayım ama dünyanın sonu değil benim başarızlığım onun biliyordum yapamayacağını demek ona ne katıyor onun hanesine para mı yazıyor egosunu anlık tatmin ediyo ama neden ne alak mesela diyorum sonra bu beni üzmüyor eskisi gibi saçma çünkü benim başarısız oluşum başkasının biliyorum demesine bağlı mı sanki
Diğerlerinin ego tatminini fark edip olayı kişiselleştirmeyi bırakmışsın. Bu hissizlik değil, zihninin olgunlaşıp zırhını doğru yere koyması 🧠✨