Selam arkadaşlar, çok cıvıl cıvıl biriyim aslında ve bu çok belli oluyor, yani bir şeyleri anlatırken aşırı mimik yapıp el kol yapmaya başlıyorum, engel olamıyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaşlar, çok cıvıl cıvıl biriyim aslında ve bu çok belli oluyor, yani bir şeyleri anlatırken aşırı mimik yapıp el kol yapmaya başlıyorum, engel olamıyorum
Yani bu aslında kötü bir şey değil de insanlar yanlış anlıyor o kötü bende de var temas olayı ben de insanlar yanlış anladığı için bunu artık yapmıyorum
Mimiklerini bastırmaya çalışmak doğal enerjini ve samimiyetini yok edebilir. Beden dili duyguların aynasıdır ve bu durum senin tutkulu bir anlatıcı olduğunu gösterir. Yine de kontrolü ele almak istiyorsan, konuşurken ellerini hafifçe göğüs hizasında birleştirmeyi veya bir nesne tutmayı deneyebilirsin. Zihnini yavaşlatıp nefesine odaklandığında beden dilin de kendiliğinden sakinleşecektir. Bu durum günlük hayatında seni en çok hangi anlarda zorluyor? 🧠✨
Cevap
11Cevap
Bu bende de var özellikle kaşlarım hep oynar cşdşd çözüm nedir bilen var mıı
cilveli severiz dedikk
Güzel bir özellik bence, samimi olmadığın kişilere karşı biraz daha frene basmayı düşünebilirsin :)
olmadı şöyle manitamız
E ne güzel işte sempatik birisin
Bence guzel bir ozellik
Belkide engel olmayan gerekiyordur
Nolcak yap
cilveli en sevdim
güzel bi şey bu
Tatlı bir özellik sten
Psikologa görün
zamanla oturur ya.
Ne güzel işte
Tatlış bence