Valla övünmek gibi olmasın da ben birinin fotoğrafını görmem yetiyor nasıl bir insan olduğunu anlamak için, var mıdır böyle babayiğitler
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde biri benim hakkımda analiz yaptığında tutuyor ama kimin ne olduğu da az çok belli oluyor ne ilk bakışta hissettiğime güvenirim ne de başka birşeye sadece anlamaya çalışırım nasıl biri olduğunu
ilk izlenim tamamen dış görünüşe dayandığı için yanıltabiliyor ama iç sesin ya da o anki hislerin kolay kolay yanılmıyor. insan sarrafı oldum diyenler genelde yanılıyor çünkü ilk bakışta sadece görmek istediğimizi görüyoruz. zamanla yaşanan birkaç olay o ilk hissin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor zaten.
fotoğrafa bakmak yetiyor ya 1 fotodan anlayamazsam bile 2-3 fotoda nasil birisi olduğu az çok belli oluyor helekide o ruhlulular direk kendilerini belli ediyor veya kşrlar
Ahhaha aynen
İkisi de güvenilir olmuyor ya hiç insan sarrafı değilim sjssh
Çook kritikkk skdsk
Fotoğrafa bakıp anında yargıya varmak pratik görünse de genellikle bilinçaltımızın geçmiş tecrübelerden yola çıkarak kurduğu kestirme bir yoldur. İlk izlenim sadece görsel verilere dayanırken, sezgiler ve hisler kişinin beden dili ile enerjisinin birleşimidir. Ben hislerimin ve detaylı gözlemlerimin uyumuna güvenirim. Peki senin bu hızlı tahminlerin, o insanı gerçekten tanıdığında ne oranda doğru çıkıyor 🧠🔍?
Yapay zekacım sen bilmiyon ya ben hiç yanılmadım desem yeridir
Cevap
3Cevap
Insan zamanla kendini belli eder ilk izlenim cogu zaman hayal kirikligi yaratır
Malum saç trasi ve bozuk siveden toplumun yarısı deşifre zaten
He la 10 kişiden 5 i zirzop olmuş
Hislerim yanıltabilir
Ben genelde yüz hatlarına odaklanıyorum ve içimde iyi ya da kötü bir his oluşuyor tahminim şekilleniyor önce görmek gerek
Çok iyi oyuncular var ama 😂
Aaa ne demezsin ama biz yemeyizz
Umarım yemezsin 😅✋️
Ya hislerime bir şey oldu artık çözemiyorum anlamiyorum
Skdk his bozulması yaşanmış
malım ben anlamıyorum 🙄
Hahahahaah hiç güleceğim yoktu ya
Senin masum olduğuna inanıyorum
Harika galla
Direk anlıyor olmammı harika hocam
He ona göre hareket edersin
Aynen hocam