O an ki bakış açıma ve aceleciliğime bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Şimdi metrodayım diyelim 30 dakika yol süresi ve bunu her gün yapıyorum. Her gün yeni yüzler görüyorum bazen ilgimi çeken tiplerin olduğu aşikar fakat tam tersi olan tiplerde denk gelmiyor değil. İlk görüş çok önemli derler ya hakikatten öyle... Takım elbiseyle girdiğim metroda ilgileri üstüme çekiyormuş gibi oluyorum ama takım elbise yerine eşofman falan giydiğim zaman kimsenin umurunda olmuyorum onlarda ilk görüşte etkileniyor. Öyk möyk falan oda bir etkidir :D
İlk görüşte elbette birilerinden etkileniriz ama bu etkilenme hevestir gelip geçicidir anlık hevesleniriz karşı tarafa sonra zamanla bu hevesimiz kırılır dış görünüşü bizi büyüler buna tabi herkes aşk diyor ama bu heves aslında aşk diye bir şey yok heves var
Evet etkilenmiştim 1 ay felan uzaktan hoşlanıyordum beni görüyordu ama merhaba merhabaydı sonra ben mal hiç beklemediğim bi anda çocuğu görüp mal gibi kalmamla belli ettim sonra kendisi geldi tanıştık şarkı felan dinledik derken tanıştığımız gün meğersem ilk ve son görüşmemizmiş...
Hayatım boyunca bi kez böyle bir etkilenme yaşadım. Karizmanın beden bulmuş hali gibiydi yeminle ama tanışmadım tabiki. Uzaktan uzağa bir gülsen yeter diyordum içimden 😂😂😂 Bi daha da öyle etkileyici birine hiç rastlamadım.
Buna inanmazken, cidden birine hiç olmadığım kadar ilk görmeyle vurulmuştum bundan 1 sene öncesinde. Sonra öyle bir uğraşla instasını buldum ki aman yarabbi, arkadaşlarım sayesindede tanışmıştık sonrasında flörtleşmiştik 🤪 Ah benim zencük melezim 🥺 hala instada birbirimizde ekliyiz, stalklarım kendisini 🥺
Eğer gözler güzel ise, göz göze gelince birde gülümsüyor ise etkilenmem diyen erkek göremiyorum.. baktım o güzel gözlere Takıldım güzel gülüşe Çarpmaya başladı yüreğim İnansam birde o sözlere..
ilk görüşte vurulursun. Oradaki enerjiyi hissediyor insan. Zamanla aşka dönüşür. bağımlılık yapar. onu görmediğinde kendini eksik hissedersin. eğer aranızda doğru düzgün bir iletişim yoksa da zamanla da unutursun.
1 kez çok siddetli bir çarpılma yaşamıştım ilk görüşte. Hatta o an dengemi kaybettim elimdeki içecek az daha düşüyordu ama sonra ki görüşümde niyeyse normal geldi gözüme.
Şu ana kadar böyle bir şey olmadı ama yüz yüze geldiğimde etkilenebilirim imkansız bir şey değil bu, belki bir sözü belki bakışı belki tavrı dikkatimi çeker..
Git direk şöyle bu işler böyle olmaz etkilendisen soyleyecen cok cok red eder. ben öyle yapıyorum arabamı durduğum zamnlar oluyor. pesine gidiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Of ya bende aşık olmak istiyorum birine deli gibi hemde şimdiye kadar benim peşimden koştular ama hiç biri zevk vermedi bi anda aşık olsam keşke ama olmuyo abi kimseden etkilenmiyorum duygusuz bir insan oldum çıktım