İnsanlar sizi ilk gördüklerinde nasıl bi izlenim oluşmuş kafalarında? Sordunuz mu hiç :D
#meyveliseda 🍓
#meyveliseda 🍓
İlk görüşte insanlara buzdolabı kadar soğuk, kendini beğenmiş, ukala bir izlenim bırakıyormuşum. Bunu birçok kişiden duydum. İsyerim ve sosyal çevrem de dahil olmak üzere ama aslında tanıdıkları zaman oyle birisi olmadığımı istisnasiz hepsi söyledi. Tamam biraz ukala olabilirim onu kabul ediyorum 😀
Soğuk görünmenin faydasını görmedim de değil. Gercek seni az kişi tanıyor. Hemen yaklaşma izlenimi vermiyorsunuz ve hayatınıza girecek insanları tamamen siz seçiyorsunuz. Diğerleri zaten yanınıza yaklasamiyor
Beni ilk tanıyan insanlar ilk başta benden nefret ederler. Sonra ben eğer onla arkadaş olmak istersem hayatında tanımış olduğu iyi insan olurum ve çok büyük hüsrana uğrarlar.
Cevap
26Cevap
Soğuk bir izlenim veririm, tam kaçılacak biri olurum korkarlar bu soğuk ve ters halimden, ama aslında korkulacak bir durum yok ben melek gibi biriyimdir, çok yanılıyorlar bence, ama yeterki damarıma basılmasın, yoksa gayet sakinim ben.🧚
Gizemli bir varlık olduğumu söylerler sık sık, şeffaf yaklaşmadığımdan sanırım.
Kimisi efendi der
Ilk muhabbet eden kibirli çok bilmiş der
Biraz vakit geçiren Ikiside Olmadığı mı anlar
Mantikciyim ama şiir yazıyorum
Insanlar bunada şaşırın
Halbuki resim gibi bir yetenek sadece
Güler yüzlü ama sessiz, olgun olduğumu söylüyorlar. İnsanlarla ilk tanıştığımda iyi analiz edebilmek için az konuşurum, daha çok dinlerim.
Kendimle ilgili en çok merak ettiğim konu. İnsanların zihnini okumak isterdim kimse doğruyu söylemiyor.
Havalı soğuk ama çok çekici alımlı ve mükemmel. Öyle diyolar yani
Normalde olduğumun aksine soğuk ve mesafeli izlenimi veriyormuşum.
Inan hiç bilmiyorum , sanırım iyi buluyorlar..
Nolacak ki harika biriyim zaten..😉
Ben oldum diyen olmamıştır 🤔🤔🤔
Genelde soğuk biri olduğumu düşündüklerini söylüyorlar, ilk izlenim.
Sormadım da söylediklerine göre şöyle:Sosyal, sıcakkanlı, pozitif bir insanmışım aslında alakam yok😳
ilk etapta kimse tanımak istemez tanıyanda bırakmak istemez onun gibi birşey
Soğuk, kibirli. Her tanıştığım insandan bunları duyuyodum. Ama benim hiç alakam yok
Kendini beğenmiş bizimle konuşmaz beğenmez havalı
Soguk havali cok bilmis
Soğuk, mesafeli ve gizemli.
Soğuk ve aşırı mesafelisin diyorlar.
Soğuk sanırım ama tanıdıkları zaman çok seviyorlar
Genelde sakinsin derler.
Deli olduğumu düşünüyorlar
Beni evli sanan bi kesim oluyo 😂
Olumlu, merak uyandırıcı.
Genelde ilkten benden çekiniyorlar
Sıcak ve içten olduğumu söylüyorlar.
Sert ve ciddi olduğum söylenir 😂