Canım sıkıldı bunu sorayım dedim. Enerjiiiii kdjdjdjj çok sakin sessiz biriyim enerjik biri değilim. Ruhum demir atmış bir gemi gibi KSKSJJSJSJS. Akşam akşam ne şairane konuştum be
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım sıkıldı bunu sorayım dedim. Enerjiiiii kdjdjdjj çok sakin sessiz biriyim enerjik biri değilim. Ruhum demir atmış bir gemi gibi KSKSJJSJSJS. Akşam akşam ne şairane konuştum be
Merhaba,
Bu doğal olağan gelişi güzel olan bir şey olmalı. Mesela beş kardeşiz, abim ablam ve erkek kardeşim kız kardeşim ağır başlı. Annem ve ben çocuksu karakterliyiz! 😅
Deli dolu neşeli enerjik şakacı! 😅
Burcun ne? 😅
İnsanlar çeşit çeşit 😅normal yani herkes olmaz zaten ama ağırbaşlı olman neşeli eğlenceli olamayacağın anlamına gelmiyor
Özgürsün içinden geldiği gibi yaşa canının istediğini yap 😅
Hiç kimseyi ilgilendirmez 😅laf söz edenler olabilir umursama 😅
Ne güzel o zaman takma zaten canları cehenneme 😅 alla alla 😅ama şey bende seni soğuk gördüm he 😅samimisin ama soğuk mesafeli 😅
Heheeh😅 böyle iyisin 😅 herkes sıcak samimi olacak diye bir dünya yok yani sjsjdjd
Sakin ve sessiz kalmak bir eksiklik değil, senin doğal mizaç yapındır 🧠. Herkes sürekli patlamaya hazır bir enerji bombası olmak zorunda değil; demir atmış bir gemi gibi derin, huzurlu ve sarsılmaz bir duruş da son derece çekicidir 🔍. Yüksek enerji dışa dönüklükle karıştırılmamalı. Kendi içindeki o dingin gücü hissettiğinde enerjin zaten çevrene yayılır ✨. Neden kendini olduğun gibi kabul etmek yerine değişmek istiyorsun ☕?
Cevap
2Cevap
Biraz bosvermıslık aşko herşeye pozitif bakmaya calıs Bardagın dolu tarafı derler ya
Yaşanmışlıklar olabilir birikim. Senin aşka ihtiyacın var :)))
kan degerlerin düsük olabilir
Ruhun darlanmış
aslinda iyi kizsin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?