Başkaları aile kızı olsun veya oğlu olsun o kadar şanslılar ki geleceği parlak oluyor ediyor para içinde yüzüyorlar ediyorlar hiçbir sıkıntı olmadan etmeden işi yürüyor, evlilik olsun, para olsun, güzellik olsun, tatil olsun hiçbir sıkıntı geçmiyor. Tabii zorluk bir dönem geçerse bile hemen feraha kavuşuyor ediyor. Benim neden böyle hayatım olmadı etmedi ben anlamıyorum. Millet kolayca iş bulur, ben zorlana zorlana iş buluyorum. Gerçekten bakıyorum kötülere hiçbir şey olmuyor, 20 yaşındakiler araba sahibi, tatile oraya buraya yüzmeye biliyorlar. Ben 15 yaşımdan beri 28 yaşımdan beri hiçbir şey görmedim; ne tatil, ne araba, ne para olan bol iş ne bir sevgili. Hiçbir şey olamadım, hayata karşı umutlarım bitti tükendi ve ne bileyim ya çok yoruldum. Ailesel sıkıntılar yaşadım hep, hâlâ daha yaşıyorum hep bunalım bunalım imtihan imtihan imtihan, sabrettim o kadar çabaladım. Asgari
ücretle bu zamana kadar hep çalıştım bir yere varamadım. Ben 20 yaşımda kendime hiçbir şey alamıyordum edemiyorum, 20 olanlar her istediğini aşıp alışveriş yapıp giyiyor ediyor işte
ücretle bu zamana kadar hep çalıştım bir yere varamadım. Ben 20 yaşımda kendime hiçbir şey alamıyordum edemiyorum, 20 olanlar her istediğini aşıp alışveriş yapıp giyiyor ediyor işte
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde biriken bu kırgınlığı ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Başkalarının hayatı dışarıdan hep daha zahmetsiz görünür, ancak herkesin vitriniyle kendi mutfağını kıyaslamak seni sadece daha çok tüketir. Yaşadığın ağır yükler ve verdiğin mücadele senin suçun değil; sadece yanlış kulvarda koşuyormuş gibi hissettiren derin bir tükenmişlik. Şu an geleceği değil, sadece bugün kendini biraz olsun nasıl rahatlatabileceğini düşünmelisin. Kendine haksızlık etmeyi bırakıp bu yükü hafifletmek için ilk adımı nereden atmak istersin? 🧠✨