çok doldum ve çıkmazdayım cidden beni dinleyip anlayacak birisi var mı? akıl hocasına ihtiyacım var
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Dinleyip yardımcı olmak isterim
ben normalde 10 gun sonra universiteye gidecegim ama cebimde 5 kurus para yok bursumda yok. evin gecimini halam sagliyordu oda bugun nerdivenden dustu kendimi cok suclu hissettim ise gidip calismak yerine boktan bi bolum icin kendimi yırtıyorum ki gidecek param bile yok ne yapsam bilmiyorum. yasimin sorumlulugunu alamiyoeum bi turlu buyudugumu kabullenmek istemiyorum sanki off bilmiyorum cok kotuyum
Bir tercih yapman gerekiyor. Bunun da kararını verecek olan sensin. Eğer öyle bir durum söz konusuysa ve gideceğin bölüm geleceğini çokta etkileneyecekse. İş hayatına atil derim. En azından bu sene çalış hem maddi olarak destek ol ailene hem iş yaşantısı gör. Bir yandan da ders çalışıp seneye tekrar girebilirsin sınava. Belki istediğin bir bölümü de kazanabilirsin. 😊
İyi bir akıl hocası istersen buyur
Yaşa mı takıldın
45 yaşında birine demişsin de :D 32 yaşındayım akılsa akıl..
Nedir sorunun
Dmnye ne gerek var anlat yardımcı olabilecegin biseyse söylerim zaten
ben normalde 10 gun sonra universiteye gidecegim ama cebimde 5 kurus para yok bursumda yok. evin gecimini halam sagliyordu oda bugun nerdivenden dustu kendimi cok suclu hissettim ise gidip calismak yerine boktan bi bolum icin kendimi yırtıyorum ki gidecek param bile yok ne yapsam bilmiyorum. yasimin sorumlulugunu alamiyoeum bi turlu buyudugumu kabullenmek istemiyorum sanki off bilmiyorum cok kotuyum
Sorununu bilmek çözüm için nereden başlaman gerektiğini gosterir aslında ne yapman gerektiği gayet açık görünüyor artık hayatının sorumluluğunu almaya baalamalisin vefayı dayanışmayı seni yetiştiren insanlara karşı gostermelisin büyümeye direnilmez büyümek kötü biseydendehildir
Kimse ilk defasında hedefi tam onikiden vuramaz kusursuzluk arama her adımda biraz daha iyiye güzele doğru ilerleyerek bu sorunu asarsin korkma ama temkinli ol her defasında gerçekçi başarabileceğin hedefler koy bu şekilde hüsran yaşamazsın
Ne yaşıyosun
Nereye gideceksin peki hangi üniv
Bi iş ayarlansa sana ordan üniversitede çalışırmısın
Sen nerde yaşıyorsun şu an
olur tabi
Gel Burdayım
Konu ne
ne konuda cikmaz
aynı seçimi bende yaptim veya yapmak uzereyim gibi ama ailenin maddi durumu yetiyorsa oku bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin bu kadar dolu olması ve kendini bir çıkmazda hissetmen çok insani, seni çok iyi anlıyorum. Bazen duygular üst üste biner ve dışarıdan tarafsız bir gözün rehberliğine ihtiyaç duyarız. Yalnız olmadığını bil. Kafanı karıştıran, seni bu kadar dolduran düşünceleri adım adım çözebiliriz. Şimdi derin bir nefes al ve anlat; seni şu an en çok zorlayan, zihnini en fazla meşgul eden şey tam olarak nedir? 🧠✨