Sizce ne yapmam gerekiyorr çok cikmazdayimm?

1 yıllık evliyken hamile olduğumu öğrendim ve şu an 7 aylık hamileyim ve bir kızım olucak esimle 4 yillik sevgililik surecinden sonra evlendik ve hamile kalmadan 1 ay öncesine kadar düzenli bir hayatimiz vardi eşimin babasinin yaninda çalışıyorduk sonra esimin yaptığı ise alerjisi cikinca ve babasiyla biraz tartistigi icin isten ayrilmak zorunda kaldik ve farklı bir ilde yeni bir is kurma karari aldik ve bu surecte hamile olduğumu öğrendim eşim hamileligin ilk aylarinda çalışmadığı icin aksamlari arkadaslariyla kahveye gidip her gece eve 3-4 gibi gelmeye basladi ben rahatsizligimi ona ilettigimde streste oldugunu soyleyip dukkan açıldıktan sonra kahveye gitmicegini soyledi 2 ay dukkanin kurulma sureci gecti ve ben bu süreçte cok yalniz kaldığımı düşünüyorum ama sabrettim dukkan açıldı 1-2 hafta kahveye gitmedi ve sonra tekrar basladi. Ve düzenli olarak her gun gece arkadaşlarıyla dukkanimiz zaten gece 12 bucukta kapaniyor o saatten sonrada ya arkadaslariyla kahveye okey oynamaya ya da sahilde alkol almaya gidiyor bayramdan once kendisiyle bu konuyu konustum ve duzeldigini varsaymistim ama bayram tatilinde hersey çok güzeldi ama son gun ailesinin yazligindayken erken donelim trafige kalmadan dedi ve aslinda 2 gun sonra sabah donecekken bugun gece donduk ve birseyleri bahane ederek evden cikti ve Şu an yine kahveye gitti (istemedigimi bile bile ) ve bu durum artik beni gercekten cok yoruyor ve aklima surskli bosanmak geliyor ama sanırım cesaretim yok bunun icin sizce ne yapmayaliyim boyle olan var mı duzelirmi?

Sizce ne yapmam gerekiyorr çok cikmazdayimm?