Ben kendimde değilim ne yapacağım?

Dün okuldan eve gitmek için otobüse bindim biraz ilerledikten sonra kaza yaptı otobüsten inmek zorunda kaldık, bende ileride kaldırımda durup dolmuş bekledim, yanımda ya bir kız ve iki adam vardı, öndeki adam bindi diğeri ise bize "gelin kızlar sığışırız yer var dedi" ama yemin ediyorum ki öyle güler yüzle söyledi ki bir baba gibiydi sözleri... Israr edince yöneldik ben bindim hemen sonra adamda zorla bindi, kıza yer kalmamıştı, bu sefer dışarıda kalan kıza seslendi "gel sende yer var" dedi kız ise "yok sığmam" dedi binmedi iyi ki binmedi... Adam yanıma sokuldu yavaş yavaş, her yaklaştığında sorun "olmaz dimi dolmuş çok sıkışık ses etme" dedi, yemin ederim aklımdan geçmiyordu o anda aklımdan geçmedi, etrafa bakındım herkes birbirine çok yakındı, arkamda bir şey hissettim, ama birinin çantası ya da elde bir poşet bir şey falan yani o çarpıyordur diye düşündüm, solumda ya da arkamda bir kız isyan ediyordu duyuyordum ama tam olarak aklımda ne dediği kalmamıştı, "birbirimize yapıştık, içi içe girdik" gibisinden bir şey diyordu, benim aklıma geldi ama ben günah almak istemedim, dedim ki kendime yapma kızım belki cidden yanlış bir durumdur. Adam boğazıma kadar yapışıp "g*tünde çok büyükmüş" dedi sırıtarak, iğrenç herif, ben kendimi ondan uzaklaştırabiliğim kadarını yaptım, millete çarpıyordum artık, şoföre nasıl bağırdığımı hatırlamıyorum bile kapı aç diye, sonra şerefsiz de "evet burada milletle öpüşüyoruz ya" dedi. Önümdekilere bağırdım çekilin önümden diye zorla kendimi aşağı attım, yolun ortasında ağlayarak kala kalmıştım, gidip bir bank buldum orada saatlerce ağladım... Diğer banktaki insanlar gitmişti, hava soğumuştu, kaza kaldırılmış yol açılmış o otobüsten 3,4 tane daha geçmişti, ama o kadar saat geçmesine rağmen dolmuşlar hâlâ dolu ilerliyordu, otobüs daha güvenli diyecektim ki doğru Türkiye'de bir kız olarak, otobüste de tacize uğramıştım... Biz kız çocuklarını orada burada ağlarken görürseniz, sevgilisinden ayrılmış bir ergen demek yerine tacize uğraşı bir kız diye de düşünün, ben eve o halde gitmemek için ağlamıştım saatlerce, ama yetmedi, eve gelince de ağladım gizli gizli geceye kadar, sonra da ağlayarak uyuya kaldım, o ses o iğrenç sırıtışı, o pis eli ile bana dokundu ya midem bulanıyor, yemek yiyemiyorum, bugün oldu artık gözümden tek damla yaş akmıyor ama yüz ifadem ölü gibi, ben orada hiç bir şey yapamadım, ne sesim çıktı ne de o adamın suratına bir tane çarpabildim, şimdi bunları yazdığım haldeyim aklımdan çıkmıyor hiçbir şey, ne yapacağımı bilmiyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum, bana bir şey söyleyin ben ne yapacağım, çok kötü hissediyorum annem beni ağlarken gördü ama hiçbir şey anlatmadım, sadece aklımdan silinsin bu şeyler, inşallah o dolmuştaki isyan eden kıza da bir şey olmamıştır...

Ben kendimde değilim ne yapacağım?