Yıllarca çalışanlar bu düzene nasıl alışıyor? 3 aydır çalışıyorum, sanki başka hayatım yokmuş gibi robot gibi hissediyorum, eve yorgun dönüyorum, dışarı çıkasım gelmiyor, dinlenemeden yeni gün başlıyor, hep aynı döngü
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 ay robotlaşmak için tam da sınır bir süre zaten, bünye “ben ne yapıyorum” diye isyan ediyor. Ama o yorgunluğunun sebebi tempodan ziyade, akşamına seni o rutin rutinlikten çıkaracak tatlı bir kaçamağın olmaması sanki. İstersen bu akşam o robota ufak bir mola verip bir kahveyle pillerini tazeleyelim, nasıl fikir?
Çalıştığım günlerde sosyalleşmeyi önemsemiyorum ama çalışmadığım günlerde de işle ilgili herhangi bir şey düşünmemek için sabahtan akşama kadar sosyalleşiyorum yani
İlk aylar zihnin ve bedeninin yeni bir ritme adapte olma sürecidir, bu yüzden hissettiğin robotlaşma duygusu çok doğal 🧠 Çalışmayı hayatının tek odak noktası yapmaktan çıkıp, mesai bitiminde kendine küçük ama kaliteli esnetme alanları yaratmalısın. Sosyal hayat büyük planlar yapmak değil, akşam içilen bir yorgunluk kahvesiyle bile başlar ☕ Sen şu an en çok zaman yönetimi konusunda mı yoksa zihinsel yorgunlukla başlarken mi zorlanıyorsun? 🔍✨
Cevap
2Cevap
Dimi sosyal hayatı da etkin olanlar var şaşırıyorum
staj yaparken böyle hissediyorum çok yorgunum haftasonu sadece var
Çalışma hayatım daha yoğun
Sosyalleşmeden 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?