OKB hastasıyım geçen yıl biri hayatıma girdi hayatımı mahvedip ortada bıraktı gitti o günden beri böyleyim nasıl iyi olacağım bilmiyorum tavsiye verir misiniz
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakireligi bu kadar kafana takma. Benim eşim bakire olmadığı söyledi. Evlendim. Ama siz bunu bu hastalık derecesine neden getirdin. En fazla diktiririsin. Kendinde gizli kalır. Çevrende 10 kızdan 6 7 si bakire değil zaten
Ben 22 yaşıma kadar bu hatayı yapmadım olgun yaşta bu hataya düştüm diye yanıyorum ve adamın beni böyle bırakmasına kabullenemiyorum
Özelden yazarmisn
İstek attım yazamıyorum
Yalnız değilsin, yaşadığın ağır kırılganlık ve hayal kırıklığı sonrasında zihninin kendini korumak için korkular üretmesi çok insani bir savunma mekanizması 🧠 Yaşadığın süreçte bir uzmandan profesyonel destek almak zihnini toparlamana büyük katkı sağlar. Kendi değerini bir başkasının davranışıyla ölçmeyi bıraktığında içindeki güç yeniden uyanacak ✨ Şu an seni en çok zorlayan, zihnindeki o berraklaşmayan düşünce tam olarak nedir? ☕
Cevap
4Cevap
herkes öyle değil.
Nasıl iyileşirim bilmiyorum
Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun
Çok agir sey yasamissib ilk bulusmadan kontroou kaybetmen dogal seninde istegij var ama nerde yaptiniz o anda nerdeydiniz sasirdim
Ben saldırıya uğradım ergenliğimde o yüzden bazı rahatsızlıklarım var. Peki Naptı bu kadar da takıyorsun kafaya canım? Değer mi kendini hasta etmeye
Bekaretimi aldı ben hiç hata yapmamıştım biliyor musun 22 yaşıma kadar aklım almıyor nasıl böyle bir şey yaptım beni sevmiyor beni sürekli üzüyor evlenmek istiyorum ama o benden kaçıyor şu an 24 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum
Rızan dışında mı gelişti olaylar? Sen de istedin mi
İlk bu yüzden ayrıldım ondan sonra seviyodum yine konuştum rızam dışında olmadı ama ilk buluşmada bu yaşandı istemiyodum ama o an engel de olmadım kanı görünce şok geçirdim
Sürekli ona bakireyim evlilik dışı yaşamak istemiyorum derdim ama o dinlemezdi
Nerden buldun ki o zibidiyi sen? O kaç yaşında
Dur diyebilirdin ama dememişsin dur deme gücü senin elindeydi kontrol sendeydi kendini kurban gibi hissetme
Lütfen büyük konuşmayın ve kınamayın inan hiç anlamıyorum nasıl oldu aklım almıyor 5 dkk içerisinde oldu ve bitti olacak olanın önüne geçilmez
Hayır hayır seni kınamıyorum bunun benzeri benimde başıma geldi çok da iyi anlıyorum sadece kendini kurban gibi hissetmek insana daha çok acı veriyor o yüzden ben kontrol benim elimdeydi ama sevilme isteğimden dolayı dur diyemedim diye düşünüyorum kurban olurum sana seni öyle iyi anlıyorum ki şu an canımm benim
Sana sarılıp ağlayasım geldi şu an çok da gençsin olan oldu ders alıp yolumuza bakmaktan başka çare yok
Sende mi bunu yaşadın 🥺
Ben okb ve bipolarım şu an evliyim bir evladım var onun için yaşıyorum inan benim ruhsal sıkıntılarım ergenliğimde yaşadıklarımla ilgili ama senin yaşadığına çok benzer birşeyi de yaşadım sevilmek istemiştim sadece senin de böyle olduğunu o kadar iyi biliyorum ki
Çok üzüldüm senin adına geçmiyomu yani geçmişte yaşadıklarımız şeyler
Peki sen evlenince bakiremiydin
Aşkımm benim çok zor bir hayatım oldu yurtta büyüdüm ilaç tedavim devam ediyor şu an. Kendini benimle karşılaştırma sen evlendiğimde bakire değildim hayır Ama şu an şükür mutlu bir evliliğim var
Yanlış anlama beni lütfen bakire olmayan kimse evlenemez demek istemedim ki bende bakire değilim bunu bı kere de olsa yaşadım erkekler kabul ediyor mu evlenmek istiyorlar mi gerçekten merak ettim inşallah en kısa zamanda iyi olursun ve çok mutlu olursun bu kötü travmayi atlatırsın
Canımm sen erkekten erkeğe koşmadın günü birlik ilişkiler yaşamadın sevdiğin aşık olduğun güvendiğin evlenmek istediğin adamla yakınlaştın bunun günahını küçümsemiyorum ama tövbe ettin tabii ki yanlış bir şeydi ve çok pişmansın hastalığa yakalanacak kadar kendini paralamışsın tövbe et allah affeder kimseye de laf söylemek düşmez yaptıklarını sahiplen evet ben yaptım benim günahım benim sevabım kimseye laf etmek düşmez de ve hayatına devam et kendini paralama daha fazla bir daha bir erkekle yakınlaşınca sınırlarını koyarsın bıyık büküle büküle insan skileskile.. maalesef
Ahım tutar mı sence hep beddua ediyorum dediklerinde çok haklısın kendime eziyet ediyorum duş bile alamıyorum ama artık kendime gelecem
Vallahi kendine gel ben kendime çok ettim canıma bile kıydım? Noldu? Hiçbir şey. Ama ne zaman silkindim ayaklandım kendime geldim hayatıma baktım ucundan kıyısından tutunmaya çalıştım anca o zaman yol aldım. Sana abla tavsiyesi kurban olurum sana inan gözlerim doluyor yapma ablacımm çoğu kişinin başına gelen şeyler bunlar kızlar daima evleneceği biriyle yakınlaşmak ister ama erkek her yakınlaştığı kadınla evlenmiyor işte. Beddua da etme bırak unut ne bo kyiyorsa yesin. Sen kendine odaklan. Hayata sarıl çook gençsin tek terk edilen sen değilsin ilk hayal kırıklığında yıkılırsan daha çok üzerler seni
Haklısın çok haklısın sana sarılmak isterdim namaz kılınca sana hep dua edecem Allah razı olsun senden 🩷
Ahh güzelimm yavrumm sen de benim dualarımda olacaksın dini inancını bilmediğim için çok tavsiye vermek istemedim ama bak Allah inancın da var imanın da var Allah’a sarıl biz aciz kullarız hatalarımız çok ama erkekler zina yapınca hayata küsüyorlar mı? Günah işlediğinin bile farkında değil. Allaha havale et Allah kerimm beni en diplerden çıkardıı tövbe edeni çok seven bir Rabbimiz var sen benim gözümde tertemiz bir bebeksin bir daha hayatına giren erkeklere kendini telsim etme yavaş git ağırdan git kendine yüklenme kuzucum seni çok seviyorumm sen de benim dualarımda olacaksın
Tm abla Çok teşekkür ederim bende seni seviyorum ve çok öpüyorum Allah'a emanet ol cnm🩷
Dertlesmek ister misin kanka bende aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?