Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Adamı sevmişsin oda seni sevmiş ancak evliyken seni başkasıyla ilişki yaşayarak ihanet etmiş yetmez gibi senden bosanip onunla evlenmiş. İlk aşk ilk ilişki unutulmaz sizde onların anısına dönme umudun var adam evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. Kendine tek ona bağlanarak haksızlık yapiyorsun. Herkes yoluna bakmalı o bakmış sende bul kendine bir sevgili evlen mutlu ol hayat tek başına başkasını umarak geçmez. Cinsel ihtiyacın için mastürbasyon yap sexting yap kendini odullendir Kıllı uslu birini bulunca evlen Ke dine daha fazla eziyet çektirme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben basanali dört sene oldu senin gibi bir duruma düşmedim açıkçası.
Çocuklarımla ilgilenmem beni başka dünyevi islerden alıkoyuyor.
Yani anlamakta güçlük e. Sana değer vermeyen biri için üzülmek çok vahim. Hâlen gönlünde o varken başkasına ne kadar Sadâkatli olabileceksin. Swvginde ne kadar samimi olacaksın
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Böyle giderse hayat daha zor gelir birin sevgisine satılmasına opmesine dokunmasına ihtiyacın olacak ve sen ne kadar geçmişte kalırsa gelecek sana hiç gelmeyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılHa diyince biri cikmiyor karsima
- +1 yıl
Tamam çıkmaz da sen hayatına almak iatemzsen çıksa da gormezsin
Bu konuda sana teselli edenleri pek aldırma. Diyebilir misin ki tüm insanlar zengin olacak? Bu asla mümkün değil, buda tıpkı onun gibi. Bir filmin etkisinde kaldığında yeni bir film izleyene kadar o etkiden çıkılmıyor. En sevdiğin şarkıyı düşün, bir başka şarkı senin için zirveye çıkana kadar sanıyorsun ki bunun üstüne şarkı yapılamaz. Eskiyi unutmanın en iyi yolu bir başkasına şans tanımak bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi sallayın kendiniz için yaşayın
00 Yorumla
+1 yılKimse için değmez hayatını mahvetmeye. Hayatta tek başına mücadele ettiğinizde ölüp bittiğin hiç kimsenin önemi yok. Bu dünyada sizden başka biri yok kimse için değmez. Kabre girdiğinizde sorgu suali tek başınıza vereceksiniz kimse sizin için ateşte yanmicak ne diye psikolojinizi bozuyorsunuz. Kimse için hayatını mahvetmeye değmez önce can sonra canan demişler. Çivi çiviyi söker denginizi bulun, anlaştıktan sonra karşıdaki kişi kalbinize dokunmayı bilirse aklınıza gelmez bile. Birde dünyaya getireceğiniz çocuk bütün herkesi unutturur.
10 Yorumla
+1 yılTakıntı halini almış hic kimse vazgeçilmez değil emin ol kimse kendini çokta umursamasın bu hayatta bende vageçemem diyordum da 2 buçuk sene içinde unuttum artık hiç kimse gibi ve ruhum zihnim özgürleşti bu hayatta seninle kalmadıysa o kişiyi umursamaya değmez bile bir ömür o kişi düşünerek yalnız kalmak kendine haksızlık eziyet suç sende değil zaten tabii bir süre yalnız kalmak kafa dinlemek lazım yeniden kendin toparlayabilmek için
10 YorumlaSeni sevmeyeni sende sevme... unut... unutamiyorum unutmak o kadar kolay değil diyeceksin ama... mecbur... senin iyiligin icin o seni sevmiyor ayrıldıktan sinra da kafaya takmamış sen niye takicaksin ki takarsan sen hasta olursun.. sonuçta o sevdiğin kisi de bulunmaz hint kumaşı değil ... onun gibisinden bin tane bulursun... git kafani dagit, bir sirkelen , toparlan kendine gel , illa daha iyisini bulursun...
00 YorumlaDoğası gereği insanın tek başına yaşaması mümkün değildir. O sebeple insanlar çift yaratılmıştır derler. Daha çok gençsin. Sosyalleş ve çevrene daha dikkatli bak. Er ya da geç sana değer veren ve mutlu olabileceğin biri karşına çıkacaktır. Sen yeterki iste.
00 YorumlaBence yalnız kalma ve zaten ayrılmış gitmiş hayatına bak yeni birini bulursun, mutlu olmak senin de hakkın hayat tek geçmez, insanın fıtratında yalnızlık yok
15 Yorumla
Soran+1 yılHa diyince olmuyor
Soran+1 yılHem bulsam da ilk esimi sevdigim gibi sevebilecegimi sanmiyorum
Soran+1 yılIlk esim baskaydi cocuklugum gecmisimdi herseyimdi
+1 yılyanlış insanlardansa yalnızlık çok daha iyi bak buna emin olabilirsin inşallah olmaz da eğer yinw karşına yanlış biri çıkarsa o zaman dersin yalnızlık iyiymiş gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir iyi degil cok sevince insana koyuyor yalnizlik
+1 yılBence her ayrılan kişi sonrasında psikolojik destek almalı, ne kadar fark edilmese de önceki ilişkinin etkileri üzerinde kalır insanın. Bence destekten sonra daha iyi bir sen olacak
11 Yorumla
+1 yılUzuldim senin adina. Ama hayat devam ediyor. Kendini sev. Ve önüne bak.. seni seven elbet birileri çıkacaktır..
05 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
- +1 yıl
Bence unutabilirsin
Soran+1 yılUnutamam
- +1 yıl
Denemedin cunku. O seni nasıl unuttu başkasına bakiyor. Başkasını seviyor. Bunu nasıl kendine yaparsın. Kendine saygin yok mu senin. Kalk ve topla kendini. Önce sen kendini sev..
Soran+1 yılDenedim gercekten denedim ama unutamadim
Bir gün hiç çalmazsa kapın
Hep boşluksa yanın
Çok yanar canın işte o an
Gözler mi dolarBir gün hiç çalmazsa kapın
Hep boşluksa yanın
Hep boşluksa yanın
Hep boşluksa yanın
Hep boşluksa yanın
Gözler mi dolar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir durum canım seni çok iyi anlıyorum bende o yollarsan geçtim ama inan bana sevmek istemediğin icin sevemiyorsun, bence seni sevmeyeni sende sevme ve unut önüne bak, bir anda sevemezsin ama seni seven insanı send sevme
022 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok seviyordum o da ilk zamanlar beni seviyordu yani bana oyle demisti
Cevap sahibi+1 yılEvet ama şimdiye bakmak lazım duygu bu maalesef sonradan ne yazık ki bitebiliyor ama yıkılmamak lazım dik durmak lazım seni çok iyi anlıyorum inan çünkü bende yaşadım kimseyi bir daha sevemem sandım ama şu an çok sevdiğim biri var hayatımda ve asla olmaz deme olur sen yeter ki Allah a güven 💜💜
Soran+1 yılO simdi mutlu cocuklari var karisi ile tam bir aile olmuslar ben ise tek basima yalniz basima
Cevap sahibi+1 yılSende yeniden bir aile kurabilirsin kendine, yeter ki umutsuz olma şans ver hayatına girmek insana, bak inan bana tekrar sevebilirsin 🙏🙏
Soran+1 yılBen cocuk sahibi olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlsun olamayabilirsin asla bir kusur değil bu, önemli olan doğurmak değil büyütmek emek vermektir, evlatlık alabilirsin, ayrica Allah çok büyük bir bakmışsın yarın bir gün mucize olmuş sevdiğin adamdan hamile kalmışsın, ama senden istediğim kendini kötü bir durumun içine sokma güçlü ol inanıyorum sen güçlü bir kadınsın, çok da tatlısın, ac elini Allah a dua et🤲
Soran+1 yılBirini bulsam tekrar sevsemde eski esimi unutabilecegimi dusunmuyorum cunku ilk esim baskaydi bambaska o benim cocuklugumdu gecmisimdi hayaller kurdugum insandi
Cevap sahibi+1 yılİnan senin sevdiğin kadar bende birini çok sevdim ama şu an o kişiyi unuttum asla unutamam sanmistim aklıma gelse bile artık icin acımıyor çünkü şu an ki sevgilimi çok seviyorum
Soran+1 yılEvli miydiniz
Cevap sahibi+1 yılYok sevgiliydik ama her şeyi yaşadık evli gibiydik önce Allah sonra oydu benim icin, çok âşıktım.. ama beni terk etti saçma bir bahaneden çok Üzüldüm çok ağladım ama çok şükür toparladım ve sevdiğim insanı buldum
Soran+1 yılBiz evlidyik 6 yil evli kaldik ve bu kisi benim cocuklugum gecmisimdi sonra cok guzel gunler yasadik ama kabus gibi bitti
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü tabii ki seni iyi anlıyorum kolay değil ama 30 senelik evlilikler bitiyor maalesef o yüzden ne olursa olsun güçlü olmak lazım, hayat devam ediyor, illa birini sevmesen bile o insanı düşünüp hayatini kahveyle
Cevap sahibi+1 yılMahvetme
Soran+1 yılUnutmaya calisiyorum onu yalniz basima da mutlu olmaya calisiyorum ama olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılZorluyorsun çünkü kendini mutlu olmak icin zorlama, akışına bırak en sevdiğin şeyleri yap mesela örnek müzik dinle sahile git yüz kahve iç seni mutlu eden şeyleri yap zorlamayarak
Soran+1 yılHepsini yapiyorum calismaya basladim bi sureligine unutamadim hobiler edindim unutamadim saclarima yeni bir gorunum vermeye calistim yine unutamadim onu untmaya calistikca daha cok sevdim
Cevap sahibi+1 yılKendini zorlama.. bu kelimeyi lütfen anla, akışına bırak kendini istemsizce kasıyorsun unutmak icin çabalarsan unutamazsın, ama akışına bırakırsan ancak o zaman unutursun
Soran+1 yılAkisina da biraktim ama nafile
Cevap sahibi+1 yılAç elini Allah a dua et, bak inan ki o kadar hayatin güzelleşecek ki dua ediyorsan da duanı arttir
Soran+1 yılInan bana ediyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla et kuzum, inan bana her şey güzelleşecek, Allah dan bol bol işte dua et konuş, Allahım beni çok mutlu et de, bende senin icin dua ederim🧡🧡
Soran+1 yılŞu an mutlusun ama dimi sevgilin ile
Seni unutani sende unut gitsin bu zamanda sen seversin o gider başkasını sever sen sevmezsin o sever benim kafa Allah bullak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılO seni sevmediyse sen neden kendine 2 yıldır acı çektiriyorsun? Hayat devam ediyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti...
- +1 yıl
Erkeklerin her söylediğine kanma..
Yok ve olmıcak.
Ya hep yalnız kalıp, yalnızlığı seveceksin.
ya da başkalarına şans vericeksin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boş yere kendini mahvediyorsun ve bu günlerin gelmeyecek geri birde onun için pişman olacaksın
00 YorumlaGez, toz eğlen kendine zaman ver. Aşık olup hayatı yaşarsın. Ot gibi yaşamak için hayat çok kısa.
06 Yorumla
Soran+1 yılYaptim hepsini denedim olmuyor iste
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum
Soran+1 yılEvet belki baskasi gelir girer hayatima onu severim onunla mutlu olurum ama ilk esimi unutabilecegimi dusunmuyorum cunku onun ile baskaydi bambaska
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Sen mutlu olmamak İçin elinden geleni yapıyorsun o hayatını yaşıyor sende öyle bekle
04 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi yapiyorum onu unutmak icin tekrar mutlu olmak icin ama unutamiyorum
Soran+1 yılBen onu cok ama coksevdim o yuzden onu unutabilecegimi dusunmuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki daha sosyal olamalisin yeni insanlar tanimalisin , sana iyi gelecektir.
00 Yorumla önune kendi hayatına bak dedigin gibi artık o yok onu dusunursen bataklıga saplanır kalırsın
00 YorumlaYanlış düşünüyorsun başka birine şans vermelisin böyle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılBenimde evlenmek istediğim biri oldu çok sevdim ama ayrıldï bende ufacık sebeple, bence seni sevmiyorsa zorlama gittiği yerde mutlu olsun sende unutursun diyeceğimde zor çünkü kendimden biliyorum ben onu unutamadım inş ya unutursun ya da kavuşursun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe unutabildim ne kavusabildim
+1 yılMutlu olmak için hayatına arkadaş alacaksın eğlenmek mutlu olmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatına birisini almayı düşündün mü eğlenceli bı o kadar da komik birisini? Ve bı o kadar nazik ve kibar birisini
018 Yorumla
Soran+1 yılDusunmedim dusunsemde ha diyince olmuyor
Cevap sahibi+1 yılHe diyince olmuyor zaten zamanla yani birisiyle konuşmaya başlayıp zamanla duyguların ve düşüncelerin belli olur veya ne yapmak istediğine ama hayatına birini almaktan korkma mesafen olsun ama onunda kalbini kırmadan ve ilk konuşmaya başladığın birine bu durumunu anlat :) belki yardımcı olur böyle anlayışlı ise
Soran+1 yılBirini tekrar sevsemde eski esimi unutabilecegimi dusunmuyorum o baskaydi bambaskaydi gecmisim cocuklugum
Cevap sahibi+1 yılEvet o olabilir ilkler her zaman kaçınılmazdır ama sevmeye başladığın insana bu durumu anlatmayı unutma
Soran+1 yılUnutamiyorum iste 2 yil oldu hala unutamiyorum
Cevap sahibi+1 yılUnutmak o kadar basit değil? Yanlız
Cevap sahibi+1 yılGirse de boş?
Soran+1 yılBen onu unutamam o beni haketsin ya da haketmesin ben onu cok ama cok sevdim o yuzden unutamam biri gelir girer hayatima onu severim onunla mutlu olurum ama ilk esimi unutamam
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir duygusal boşluk yaşayan bı kadını biraz zor aşka inandırırsın :)
Soran+1 yılBen aski bir kez tattim
Soran+1 yılSevda kalbe bir kez duser
Cevap sahibi+1 yılEvet bu bir gerçektir:) başkasını ne kadar seviyorsa sevsin aha aynı ben cidden
Soran+1 yılIlkler unutulmuyor iste
Cevap sahibi+1 yıl:) ismini bilmiyorum ama sende yaramı deşme aaa
Birini dünyanın merkezi yapmak doğru değil. Kendini gecir dünyanın merkezine o zaman sadece kendini mutlu etmek istersin bu başka birini mutlu etmekten daha kolaydır.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok seviyordum onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de aynı durumdayım. Yeni boşandım seviyordum ne olacak halim
03 Yorumla
Soran+1 yılZor cok zor...
Cevap sahibi+1 yılO beni unuttu gitt bile ben kötüyüm
Soran+1 yılBenim sevdigim adam beni sevdigine inandigim adam artik baska bi kadina ait baskasini seviyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bırakıp giden yar utansın 👍
Çocuk sahibi olmak nasip işidir. Çocuğu olan biriyle evlen sana iyi gelecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sonunda o ne oldu sevdiği insanla evlendi mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılEvlendi
Cevap sahibi+1 yılSen evliyken mi ilişkileri vardı senden sonra mı sevdi birlikte oldu
Soran+1 yılBen evliyken
Cevap sahibi+1 yılAldatma resmen yani cidden çok kötü olmuş çok geçmiş olsun. Benimde annem deli gibi severken babamdan geçenlerde boşandı. Onunkide aldatma ama kadın çok zengin diye sevmek yok. Bu erkeklerden adam olmaz. Peki Kadın eski eşinin geçmişinden biri miydi?
Soran+1 yılCok seviyordum onu o benim cocuklugum gecmsiim herseyimdi o kadin babasinin arkadasinin kiziymis galiba
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama ahın bir yerden çıkar. Madem onu seviyordu senle evlenmeseydi hadi evlendi o zaman onu kalbine gömecekti. Olan sana olmuş ne yazık ki. İkiniz kaç yaşındasınız bu arada? Ve evliliğiniz ne kadar sürdü?
Soran+1 yılBiz severek evlenmistik 6 yil surdu evliligimiz 2 yil once bosandik cocuk yok ben 28im simdi o ise 30
Cevap sahibi+1 yılErken yaşta boşanmışsınız. Seni üzmek istemem ama doğruları söylemek zorundayım. Sen sevmişsin o değil seven bir erkek asla başkasına gitmez hadi gidecek diyelim bu kadar erken gitmez 6 yıl sürmüş evlilik yani millet kaç yıl geçiriyor. Sen sevildiğini sanmışsın o ise şrfszlik yapmış.
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti bana oyle hissetirmisti ama...
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sanırım senin ilk sevgilin falan yani tecrübesizdin bir sürü ilişkin olmadı o yüzden ona kanman öyle hissettirmesi çok normal. Deneyimlerin olmamış ki farkı anlayasın.
Soran+1 yılEvet her anlamda ilkimdi ne ondan oncesi ne sonrasi kimse olmadi
Cevap sahibi+1 yılBöyle unutamaman sevmen çok normal. Ayrıca deneyimsizsin ona kanmanda çok normal. Ama yapacak bir şey yok o kendi hayatını kurmuş. Sende bir yerden başlamalısın daha yaşın çok genç. O mutludur sende kısacık dünyada mutlu olmaya bakacaksın. Bu arada kaç yaşından beri onunlasın? Çocukluğum dedin.
Soran+1 yılAkrabam oluyor kendisi biz akraba evliligi yaptik
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anlıyorum zor bir dönemden geçiyorsun. İlaç kullanmayı düşündün mü.
05 Yorumla
Soran+1 yılIlac kullandim zaten
Cevap sahibi+1 yılFayda etmedi mi, biraz akışa birakabildin mi
Soran+1 yılDenedim ama olmadi
Cevap sahibi+1 yılDoktor ne dedi peki
Soran+1 yılGunluk hayatina farkliliklar getir dedi hobi gibi falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeniniçinde olan bir şey mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bu düşünceleri sadece ben taşıyorum sanıyordum, demek ki yalnız değilmişim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeterince kazık yememişsin soğumak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki sevgi değil de sanki kabullenememek gibi bir şey olmuş. Emin ol ondan daha iyileri vardır ki geçmişini bir günde unutturacaktır.
00 YorumlaYapacak birsey yok. yalniz mutlu olunmuyor. bende mutluyum kafam rahat diyorum ama. yalnizlik insana mutluluk vermiyor. yalnizlitkan kurtulmk lazim
01 YorumlaYorulmuşsundur belkide bı süre kendini topla odaklan bu his geçebilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yil oldu
Bu duygular yokluktan oluyor be bacım biraz dışarı çık insan görsün yüzün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. O yalanı hep atıyoruz be gülüm
02 Yorumla
Soran+1 yılZor be
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Evlenmek mi takılmak mi istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılTakilmak mi onu sokak surtukleri yapiyor benim bildigim ben onlardan degilim sukur
Soran+1 yılHa diyince olmuyor
+1 yılTek çözüm hayatına birisini almak anla bunu
011 Yorumla
Soran+1 yılHa diyince olmuyor o
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılNe fark eder
- +1 yıl
Eğer aynı şehirdeysek kafanı toplaman için yardımcı olurdum ;?
- +1 yıl
:) olacaktı
Soran+1 yılHakkari
- +1 yıl
Ciddi misin
Soran+1 yılEvet neden ki
- +1 yıl
Şaşırdım yalan söylüyor gibisin de
Soran+1 yılNedenmis o
- +1 yıl
Sallamak istedin beni :) o yüzden başından attın yani :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. En iyisini yapıyorsun valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat sizin ve devam ediyor. Bunu bilin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eski defterleri kapatıp yeni sayfa açmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlız olma bul birini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu olduğun yalanını bırak
00 Yorumla Biraz zamana ihtiyacin var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakıntından kurtulmak için psikoloğa git
01 Yorumla
Soran+1 yılTakinti degil
Sen sevmemişsin takıntı yapmışsın
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse yalnız mutlu değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani sonuç olarak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılÇok duygusalsın,
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yediğin hurmalar…
00 Yorumla
+1 yılKendi kendini kandırıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Birini bulacaksın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın kaç?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe çocuk var mı?
Soran+1 yılCocuk yok
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç?
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni koca arıcan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende mutsuzum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor işin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım