Kötülüğe sessiz kalmak mantıklı mı? Yoksa dilsiz olup sessiz olunca bu bizi kötü insan yapar mı? Birisine üzülmek bizi vicdanlı yapar mı?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötülüğe sessiz kalmak mantıklı mı? Yoksa dilsiz olup sessiz olunca bu bizi kötü insan yapar mı? Birisine üzülmek bizi vicdanlı yapar mı?
Birisine üzülmeyi bıraktım ben. Yaşadığı o kötü durumdan eğer çıkabilirse eskisinden daha güçlü olacağını biliyorum.
Kötülüğe sessiz kalmak kendine saygısızlıktır ama.
asla sessiz kalmam.
Sessiz kal boş ver
Sana hikaye anlatacağım lütfen kimse benim kötü insan olduğumu düşünmesin. Bu sabah 10 Eylül günü sabah dışarı da yürüyordum bir çocuk yere düştü onu yerden kaldırmadım çocuk ağlamaya başladı yürüdüm yanından geçtim hiç bakmadım bile.. doğru diyorsun sessiz kalmak gerekiyor bazı insanlar iyilikten anlamıyor sürekli denk geldim. Geçen sene yaşlı kadın vardı yardıma ihtiyacın var mı dedim dik dik baktı git yanımdan dedi. birisine de otobüs için yardımcı oldum otogara gidiyordu yardımcı oldum teşekkür bile etmedi..
boş ver kendini dusun sadece umursama başkasını bu devirde çıkarın yoksa
İnsanlar iyilikten anlamıyor
Ben hayatımda iki tür insan gördüm ne kadar iyilik yaparsan yap kötü sen olursun onun icin umursamıyorum
Doğru diyorsun, insanlar iyilikten anlamıyor insan gibi davranıyorsun sonra suçlu sensin
İyilik hak edene yapılır çıkarın varsa kullan gec bisver takılma artik
Çok teşekkür ediyorum
Ne demek mona lisa
☕🌌
Sabah sabah kahve atma ya 🤣
🥃🧈🍳🍞 kahvaltı vakti
Yataktan çıkmak lazim önce 🤣
Enerji içeceği iç uyanırsın
Ya mona lisa alemsin🤣🤣🤣
Uyanamadın mı? enerji içeceği iç uykun açılır kendine gelirsin Nescafe iç o da enerji veriyor
Sabah sabah olimpiyata çıkaracaksın sende bizi 🤣
İnan ki ben şu an sabah ki olayı düşünüyorum. kız çocuğu yere düştü onu yerden kaldırmadım. iyi yaptım insanlar iyilikten anlamıyor
Kendi çıkarın varsa iyilik yaparsın bu böyledir mona lisa
Kimseye iyilik yapmayacağım.
Özellikle KS de yapma mesaj atayım takip edeyim yardıma ihtiyacım var diyenlere dikkat et
Tamam çok teşekkür ediyorum
Kötülüğe sessiz kalmak çoğu zaman hayatta kalma refleksidir ancak bu durum zamanla suça ortak olmaya dönüşebilir 🔍. Birine üzülmek seni vicdanlı biri yapar ama vicdan sadece hissetmekle değil, duruş sergilemekle tamamlanır. Sessizlik bazen korkudan, bazen de mantıktan beslenir; fakat kötülüğü normalleştirdiği an masumiyetini kaybeder 🧠. Sen genelde haksızlık karşısında sesini çıkarabilen biri misin, yoksa önce durumun güvenli olmasını mı beklersin? ✨
Cevap
2Cevap
Eğer haksızlığa ses çıkarmak senin sonunu getirecekse susmak daha mantıklı onun dışında dilsiz olmaya gerek yok
Üzülmek yeterli değil.
Ne yapmak gerekiyor bunun için
Zalimin karşısında Olup, mazlumu korumak.
Seninle aynı düşüncedeyim bundan emin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?