Hiç sevgilim olmadı, ehliyetim yok diplomam yok, akrabam yok, sadece annem ve ben varız. Bir markette kasiyerim yani en düşük mertebe işlerden birindeyim, az buz birikim yaptım ama çevredekileri görünce geç kalmış hissediyorum..
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilim olmadı, ehliyetim yok diplomam yok, akrabam yok, sadece annem ve ben varız. Bir markette kasiyerim yani en düşük mertebe işlerden birindeyim, az buz birikim yaptım ama çevredekileri görünce geç kalmış hissediyorum..
24 yaşında işinde gücünde insansın. Ne güzel. Annen ile birlikte yaşamaya devam ediyorsun. Annene destek oluyorsun birikimini yapmışsın. Hiç sevgilin olmamış. Ev iş arası gidip gelmişsin. Şu zamanlarda aranipta bulunmayan kişisin
Hayat, başkalarıyla yarıştığın bir pist değil, kendi ritminde yürüdüğün özel bir yolculuktur. Yaşadığın yalnızlık ve kıyaslama duygusu seni değersiz hissettirmesin. Kendi emeğinle çalışıp birikim yapman, sorumluluk sahibi ve güçlü bir karaktere sahip olduğunu gösterir. Mertebeleri işler değil, senin hayata kattığın emek belirler. Bugün yeni bir beceri öğrenmek veya bir hobiye başlamak istesen, ilk adımın ne olurdu? 🧠✨
Cevap
11Cevap
24 yaşındaymışsın, gayet gençsin, hicbisey için geç değil, bu arada sana bisey sorcam lise mezunumusun?
Evet meslek lisesinden mezunum
Ülkede birsuru ilkokul mezunu veya ilkokul terk insanlar var, lise mezunu yine gayet iyi
Bu arada soruda akrabam yok yazmışsın, o nasil bi ayrinti? Akrabanın olmamasıda kötü bisey degilki
Arabam yok yazcaktin oraya sanirim?
Gayet gencsin hic kotu dusunme evet is olaraj daha iyi bi ise girebilsen daha iyi olur en kotu kpss falan rilan olabilir digerleride hallolur zamanla moralini bozma
Bu sene girdim ama 55 puan aldım, hazırlanmamıştım hiç, inşallah bir dahakine
Halledilemicek sey yok inan hallolur o da pozitif ol negatif olnaya gerek yok daha onune cok firsat gelir her acidan
Ehliyet ve Diploma önemli, diğerleri olmasa da olur.
Düşük mertebe falan yok sen o parayı kazanmak için emek veriyorsun senin gibi bir kıza helal olsun asla geç kalmadın
Hmm kpss filan düşünüyor musun girdin mi sınava elini tutmak istiyorum çünkü ben de benzer durumları yaşadım
Üzme kendini olur mu öyle şey 2 üniversitesi bitirdim bende kasiyerim babam kanser 29 yaşındayım
Hayır tabiki çikolatali kekim
Annen ne is yapuyor maddi durumunuz iyi mi
Annem emekli, evi ben geçindiriyorum iyi kötü gidiyoruz allaha şükür
Hayır geri kalmadın hala yolun başındasın
Nasıl birisin peki
Sakin biriyimdir
Hmm boy nasıl
Kendini beğeniyorsan mesele yok fiziken.
Asla
Evet
Bukursun
İstanbul mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?