Alelade otobüs yolculuklarında veya bir parkta otururken yanınıza gelip selamlaşan insanlarla hoşsohbete giriştiğiniz anlar mutlaka olmuştur birçoğunuzun. İnsan kişisi yaşadığı sıkıntıları en yakınlarına anlatmak istemez bazen; hiç tanımadığı kişiler daha makul gelir. Nasıl olsa bir daha görüşmeyecektir, o anın özgüveniyle bütünleşip konudan konuya geçmeye başlar. Siz de öyle misiniz?
Bazen hiç tanımadığımız bir yabancıya içimizi dökmek, bizi yargılamayacağını bildiğimiz için harika bir hafifleme hissettirir 🧠. Zihnimiz, tanıdık gözlerin beklentilerinden uzaklaşınca adeta özgürleşir. Bu duruma tren etkisi denir; bir daha görmeyeceğin kişiye en derin dertlerini anlatmak insana güvende hissettirir ☕. Ben de ara sıra dinlemeyi çok severim, harika gözlemler çıkar. Sen en son hiç tanımadığın birine ne anlatırken buldun kendini? ✨
Dertleşmek değilde muhabbet ettigim olmuştur Hatta Bizimkiler nasıl insanlarla bu kadar kolay iletişim kurup konu açabiliyorsun diye beni yadırgıyorlar:))
İnanın daha verimli ve zevkli oluyor. İçinizden gerçekten ne geçerse anlatabiliyorsunuz. Çekinceniz olmuyor çünkü neden olsun? O kişiyle bir daha karşılaşmayacaksınız.
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen hiç tanımadığımız bir yabancıya içimizi dökmek, bizi yargılamayacağını bildiğimiz için harika bir hafifleme hissettirir 🧠. Zihnimiz, tanıdık gözlerin beklentilerinden uzaklaşınca adeta özgürleşir. Bu duruma tren etkisi denir; bir daha görmeyeceğin kişiye en derin dertlerini anlatmak insana güvende hissettirir ☕. Ben de ara sıra dinlemeyi çok severim, harika gözlemler çıkar. Sen en son hiç tanımadığın birine ne anlatırken buldun kendini? ✨