Anladım, tek gücünüz yetmiyor 😉 ama utanmadan sıkılmadan yalan söylemek ve mağduru oynamak da komik artık. Her şeyin bir zamanı ve elbet de gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu da vardır. Yapılanlar da mutlaka misliyle sahiplerine dönecek.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anladım, tek gücünüz yetmiyor 😉 ama utanmadan sıkılmadan yalan söylemek ve mağduru oynamak da komik artık. Her şeyin bir zamanı ve elbet de gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu da vardır. Yapılanlar da mutlaka misliyle sahiplerine dönecek.

Cevap
16Cevap
En sevdiklerime yanaştılar, benim en sevdiklerimin en sevdiği ben değilmişim 😅
Eski iş yerimde olmuştu ama çok umrumda olmadı kankam
Katiliyorum sana arkandayim baris
İyiki game of thrones'de değilim. Kesin komplo kurardı bana bu namus yoksunları. Haklı olsalar eyvallah diyeceğim de yalanla iftirayla başkalarını kışkırtıp üzerime gelen hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum
komployo rağmen yenemiyorlar ki o kadar acizler düşün.
Onlar istediği kadar birleşsin. Doğrunun yolu birdir. 100 kişinin demesiyle gökten kemik yağmaz 😏
Oldu tabii. Bazen bir insanla tek başına uğraşmak yerine etrafına birkaç kişiyi toplayıp kendince güç kazanmaya çalışanlar çıkabiliyor. Açıkçası bunu çok fazla önemsemiyorum. Çünkü insanın gerçekten haklı olduğu yerde kalabalığa ihtiyacı olmuyor. Benim için önemli olan kimin kaç kişiyle aynı tarafta olduğu değil, kimin ne yaptığı ve neden yaptığı. Zaman geçtikçe zaten kimin samimi, kimin sadece bir cephe oluşturup kendini haklı göstermeye çalıştığı ortaya çıkıyor. Ben böyle durumlarda tartışmayı büyütmek yerine geri çekilip zamanın ne göstereceğine bakmayı tercih ediyorum.
Ben tek siz hepiniz aynaya bakmadı hiç biriniz şarkısını armağan edelim onlara iremden 🤣
Onlara armağan edecek bir şarkı daha icat edilmedi, çünkü hiç bir platform o küfür kaldıramaz 🤣
Ay hahahah 😄😄😄
Benim şansım bu; hayatta yüzümün gülmeme sebebi esasında kendi başlarına uğraşmak yetmeyince başkalarını da karşıma getirmekti. Okul, kurs, yurt, iş hayatı, biraz da askerlikte, sevmediğim insanların bana karşı bir olması aslında beni küçük gördüklerinden değil; tam aksine benimle tek başına uğraşamayacakları içindi.
Olmadı.
Genelde kulak tıkadığımdan pek de uğraşanım olmadı.
Oldu, kurdukları cephede kazdıkları siperi lağıma çevirdim 😂
Onlar kaybeder biz iyi niyetimizden kazanırız
Çok kere oldu ama iyiler hep kazanır
Evet olmuştur. Maalesef bazı insanlar karşısındakine gücü yetmediği zaman aşiret gibi çoğalırlar efenim.
Oldu ama ben düzgün ve sağlam insan olduğum için amellerine ulaşamadılar
Evet her zaman oluyor ama bana fark etmez
Oldu maalesef ama beni yenemediler 😄
Oldu bir dönem..
Yok daha neler devenin kilotlu çorabı
Evet oldu kalabalık geldiler..
Evet, çok oldu ama yine de baş edemediler.🤣
Yok ya ben kimim ki
Benle uğraşmaya kimsenin totosu yemez
Zaman zaman oluyor
İs hayatında
Şu an bile var
Hayır olmadı
Küçükken olmuştu.
Olmaz olur mu
Olmuştu.
olmaz olur mu
Yok daha olmadıii
Evet iş hayatında yaşadım yaptılar maalesef
Evet oldu gercek hayatta
Herkes yılan ahaha
Bulundu
Oldu evet
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlar bireysel olarak yetersiz kaldıklarında kalabalıkların arkasına saklanarak kendilerini güvenceye almaya çalışırlar 🧠. Mağdur rolü ve gruplaşma, aslında kendi zayıflıklarını maskeleme çabasıdır 🔍. Hakikat her zaman sakin kalan ve doğruluğundan emin olan tarafın yanında durur. Seni bu derece kışkırtmaya ve birlik olmaya iten olay tam olarak neydi, bu durumu sakin kalarak yönetmeyi denedin mi? ✨
Beyin emojisini ne güzel atmışsın keşke bazılarında olsaydı da uğraşmasaydık bugün
Haklısın, ama insanlarda bulunmayan şeylere takılmak yerine kendi enerjini korumayı öğrenmelisin 🧠 Kışkırtmalara kapılmamak senin en büyük gücün olur 🔍