#Wlesya🌸

Acılarımı da sevinçlerimi de tek başıma yaşadım, yaşıyorum. Bu demek değildir ki yanımda kimse olmadı. İlla ki yanımda olan bana destek olmaya çalışanlar oldu ancak genel olarak baktığımda. Yaşadıklarıma baktığımda sürekli olarak kendi başıma mücadele ettiğimi ve düştüğümde kimsenin olmamasını görmemdi.
Merhaba,
Bu durum dönem dönem değişiklik gösterdi. Bazen yanımda dostlarım vardı. Bazense tek başıma üstesinden geldim. Artık tek başıma altından kalkabiliyorum bazı durumlarım. Çok fazla umursamıyorum insanların varlığını.
Tırnağın varsa başını kaşı derler ya bemimki de ondan
Destek olanlar oldu
Cevap
21Cevap
ben acılarımı kendim yaşadım..
en dibe indiğimi sandığımda daha dip olduğunu fark ettiğimde bile
kimseye tek kelime etmedim..
zırhım sağlamdı herkes güçlü sandı.. hala öyle sanıyor..
kimseye ihtiyacım yok acımı yaşarken en azından..
kimsenin bundan kendine bir pay çıkarmasını da istemem
Bu zamana kadar annemden başka kimseyi görmedim ben yanımda. Hatta madden yanımda olamadığı zamanlarda bile manen yanımda arkamda hissediyordum.
Şimdilerde insan ilişkileri sadece ve sadece menfaat çıkar üzerine kurulu.
Hayatı minimum yaşayacaksın bu devirde, ne kadar az insan o kadar çok huzur.
Bir derdim varsa ya da ağrım, gülerim. Üzgün dahi olsam belli etmez, şakalar yaparım. Çünkü "senin kırık parçalarını istemiyoruz" tıpkı bu şarkı sözü gibi. Benim kırıklıklarımın kimseye bir yardımı olmayacak 🌸
Destek değil köstek olanlar oldu. Ama onlar da iyiki varlar. Dost bildiklerim adımı dahi hatırlamazken, onlar beni gülümsetti -kavga ederken gülmüşsem ne olmuş sonuçta güldürdüler-
Acımı, derdimi, üzüntümü paylaşmayı sevmem. Bunlar için yeterince güçlü olduğuma inanıyorum. O yüzden yalnız başıma atlattım, çok şükür. Kimseye de kızmadım, küsmedim. Sadece gerçekle sahteyi daha iyi ayırt ettim.
Yalnız yaşadım o yüzden çoğu şeyi kimse bilmiyor bile, anlatmaya da gerek görmüyorum. Geçmişe gömdüm.
Tabi herkesin yaşayacağı türden sıkıntılarım da oldu, bazılarını daha tam kabullenemedim sanırım. Arada birilerine anlatırım.
Çoğu zaman yalnız yaşadım. Herkesin derdi içinde duruyor, dışa yansıtan kişileri de insanlar yanında tutmak istemiyor artık. Çünkü kimsede tahammül gücü kalmamış artık.
Çok büyük acılar yaşamadım hamdolsun. Ama yaşadığım en sıkıntılı duygu degersizlik duygusuydu çoğunlukla onu yalnız yaşadım.
Destek olan oldu sağolsun ama kimse içini anlamıyor, hep bir yere kadar oluyor. En büyük desteği kendije yine sen veriyorsun
Anlaşılmak istedikçe anlattım anlattıkça anlamadılar... Yalnızdım.
Kocaman ailenin en yanlızı ama en kalabalık çevresi olanım 🙄🙄kendim kendime yetiyorum kimseye gerek yok
Büyük kısmında tek başımaydım
herkes meşguldü işi gücü kendi hayatı vardı
şmdi nadiren mesajlaşırım onlarla
Bir kişi acılarla güçlenmek istiyorsa yalnız başa cikmali insanlara gösterdiği acinma duygusu onu zayıf kılar zayif insan her zaman kaybeder
Yanımda olmaya çalışsalar da, kimseyi istemedim. Bir kişi hariç.. 💔
Bana kimse destek olmadı, olmasınlar da ben hep tektim
En büyük acım babamı kaybetmekti doğal olarak o acıyı ailemle paylaştık
Duygularımı dışa vuran bi insan değilim yalnız yaşadım
Yalnız yaşadım. Acılarımı dertlerimi paylaşmayı sevmiyorum, kendi içimde kendimle çözüyorum
Ben acılarımi yalnız,
mutluluklarımı ise paylaşarak yaşarım.
Saolsunlar çok destek oldular arkadan vura vura gebermeyince valla çok uzulduler nankör lanetler
Kocaman bir bedel yazdırsam keko derler ama gerçekler kimsenin umrunda değil
Genelde yalnız yaşadım ve kimseye ihtiyaç da duymadım
Nasıl duymadın?
8 yaşından beri hep yanlızdım, kendim düştüm kendim kalktım hep..
Kimileri destek kimileri köstek oldu..
Bi insanı en iyi kendi anlar..
Çoğunlukla yalniz yasadim, zaten icine kapanikta biriyim, ama destek veren ailem ve dostlarim var, ustesinden geliriz evelallah
hep kendim yaşadım herseyle mücadele ettim parasızda kaldım bazen agladım ama hep kazandım çok şükürlet olsun
Dost kelimesi beni gulduruyor.
Yalnız yaşadım kime dostum dediysem zor günümde beni yalnız bıraktı hiç dostum olmadı
Of soruyu bana sormuş valla... yalnız öyle yalnız yaşadım ki... her zerrem de hissettim
Acılarımı yanlız yasarim ve kimsyede belli etmem :)
Mutluyken herkes yanimda, uzgunken yalnizim
Ezici çoğunluğunu yalnız yaşadım.
acılarımı hep içimde yaşadım !!!
Yalnız
Acılarımı kendi içimde yaşarım genel olarak
Kimseye ihtiyacım yok
Hepsi içimde guvende
Ben genelde destek olurum
Herkes acilarini yalniz yaşar
Neden?
Herkes içinde çeker çünkü. Kkmse his edemez , sen kendin yaşarsin, bitirirsin. Bu kadar basit
Ben yalnız yaşamayı tercij ediyorum.
Yalnız
Tektim
Sen çok zeki ve akıllı bir kızsın bunu atlatırsın
Hep yalnızdım
Ben de...
yanlız yaşadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?