https://ibb.co/MmqgygC
Benim hayatım, sizin yorum alanınız m?
https://ibb.co/MmqgygC
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Namusuma kadar dil uzatıp iftira atanlar, ben sustum diye haklı olmadı. Susmadığım için yetkimi almak kolayınıza gelmiş olabilir ama bu, söylediklerinizi doğru yapmaz. Hanginiz benden daha temizsiniz? Bunları yaşarken yanımda mıydınız da hayatım hakkında hüküm veriyorsunuz? Herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün. Ben kimseye hesap vermek zorunda değilim.

Cevap
14Cevap
Kimse kimsenin hayatına burnunu sokmamalı , ne olursa olsun insan önce kendisine bakmalı
Kendisi evlilere çok vermiş galiba ondan bu ağız yanıklığı djdjdk
Ss aldım Hersey delilli eklenecek oda dosyaya artık Euro olarak tazminat öder 😃 sekstinge benzemez bu adliye işleri
Vallahi beni en iyi tanıyan kişi sensin ölmeyi bayılmak sanıyor bunlar😃
Ama arada ağzımda çalıştı djdjdjs yaw kim benimle baş edebilir ben bütün siteye meydan okuyorum tek başıma hepsinin hakkından geliyorum onlar ise başkalarının arkasına sığınıyor
Son yorumu yapanın kim olduğu çok belli oluyor djfjfd
Kim kim djdjjds
İsmi lazım değil tahmin ediyosundur djfjf
Görseldeki kişi aynı kişi ama tahmin ettiğin değil dkdkdks bu bana geçen yıldan saplantılı olan biri Caner adminden dolayı dkdkdks
Sen bu sitede mantık arama diyorum
Burada daha doğrusu nerede olursan ol herkes kendinden sorumludur. Kişinin ne yaptığı kendini ilgilendirir başkasına başka bir şey yemek düşer. Başka bir gelipye başka birinin hayatına o patlıcan burnunu sokmaz. Kişi önce kendi hayatına baksın çöplükte yaşayan tezek gibi bir yaşantısı olan başkasını eleştiriyor. Bende evlilik beni tanıyan herkes biliyor. Bazen soru açıyorum hayatımın aşkı... Diye bazı denyolar da gelip AA sen evlisin evdekine yazık değil mi deyip sözde beni beni afişe ediyor. Lan senin öyle bir beynin var ki daha trolu ayırt edemiyor. Tekrar diyorum ben evliyim ve istediğimi yaparım benim hayatım beni ilgilendirir sana ancak at tezeği yemek düşer. Bu senin içinde geçerli sende istediğin gibi yaşar istediğin gibi giyinir istediğin gibi takılıreın. Herkes bir birey olarak özgürdür ama kimsenin işine burnunu sokamaz.
Sana öyle diyen biride önce kendi yaşantısına baksın
Hayır yani anlamadığım şey evli adamla cinsellik yaşarken ya da bunu teklif ederken yanımda mıydı adam beni becerirken onuda becerdi galiba bu kadar emin ki kendinden
Bence bu kadar kişinin aynı kişiye yüklenmesi de yönetimin dikkat etmesi gereken bir konu. Eleştiri ayrı, kişinin namusuna ve özel hayatına dil uzatmak ayrı. Yönetimden ricam, sadece tek tarafı değil, bu süreçte yapılan tüm söylem ve davranışları tarafsız şekilde incelemesi. Kim ne söylediyse kurallar çerçevesinde değerlendirilsin. @KızlarSoruyor
Yönetim sadece iftiracıların yanında😃
Canım benim yanında olduğumu bilmeni isterim. Seni çok seviyorum. Sen adam gibi kızsın. Ve bu kişilikte olan insanların verdiği mücadele de güçlü oluyor. Sonuca odaklıyım. Sonucunda da galip olan sen olacaksın. Selametle güzel kardeşim benim.
☀️🌝🌞
Güneş kötüleri bile aydınlatır.. 《Seneca》🫠🤗
Çok teşekkür ederim ablacım bunu duymak mutlu etti ✨
Canını severim senin🤗🥹bitanem
Sen güçlü, karakterli ve ne istediğini bilen bir kızsın. Böyle insanların mücadelesi de kolay olmaz ama sonu güzel olur. Ben sonuca inanıyorum; sonunda kazanan ve dimdik ayakta kalan yine sen olacaksın. Gönlün rahat olsun, yolun açık olsun @Günesinkadini Selametle kal 🤗🌸
Şu pembeli kim ya senin sorunda seni yalayıp başka soruda kalkıp laf sokan aynı kişi mi? Eski modum diyor bir de sanki burada mod olmak özel mülakatlardan ya da işlemlerden geçiyor neymiş inceliyorlarmış :) Hayatında moderatörlük nedir bilmeyen insanlar burada mod olmuş diye statü sahibi sanıyor kendini :) Bu siteye en çok zarar veren gönüllü moderasyon sistemidir.
Evet aynı kişi jdjdjs Allah modluk yaptım ckckkd
Hayir bizi hic alakadar etmez senin hayatın
burada ne birisine zarar veririm
Ne de destek olur fayda sağlarım
Tek tabancayim ben
Bariz alenen açık bir adaletsizlik sezersem yardimci olmaya calisirim sadece
Hangi başından öpecekmiş? Silktir et güzelim niye takıyorsun ki sen buradaki insanları? Attığı iftiralar yaşanırken kapıda peçete mi tutuyormuş? Kendi boklarında boğulsunlar. Seviyorum seni🥰
Şey başı galiba zjdjjdjd adam benim üstümdeyken muhtemelen onunda üstünden geçmis başka açıklaması olamaz bende seni seviyorum yorgunsuu iyi ki varsın 🌸
Sen de iyi ki varsın bacımsu
Abi sen güneşin kızısın böyle şeyler vız gelir vız gider sana da işte anlıyorum seni de vaktini böyle harcamak istemiyorsun. Yanındayız sevgiler 🌹💖
Canım benim iyi ki varsın 🤍 ama herkes bilir ki tüm site toplansa genede benimle baş edemezler😃
Sinsi insan böyle oluyor işte. Birini sevmese bile karşısında güzel konuşup arkasından farklı konuşuyor
Kendisi çok vermiş galiba evlilere oradan biliyor
Kızlar onları boşverin de sizin bu fizik güzellik ne yaa
Yerim heeeeee
Gjfjgsj yaw
Hayır değil. Kimsenin haddini değil. Seni bilen biliyor güneşimsu. Belli ki zamanında çok koymuşsun kuyruk acıları var
KS'nin boktan muhabbetleri hiç bitmez görende dicek ülke yönetiyorlar sfsjfjsjfj boşkoy yav aman 😅😅
Sinsi bir şekilde ss alıp gizli soru sorup çamur atmak çok kolaymış.. .
İnsanlar çok tuhaflar ya!
Korkudan hesabı kapattı djdjdjs
Hahaha
Adminlerin başlarından mı öpecekmiş bırak öpsün 🤭🤭
Belki başka baştır o 😃
İşte bende onu demek istedim 🤭🤭 hoşlanıyor sanırım öpsün sal 🤭🤭
Saldım tasmayı :d
Afiyet olsun 🤭😅😅
Takma kafana rahat ol hayat kısa ayrinti ile uğraşma
Yine neler neler olmuş
Soruya cevap hayuur
Kimsenin ne dediği umrunda olmasın, içini soğut yeter.
Dediğim gibi burayı çok kafaya takma sallaaa
İftira atmak bu kadar kolay mı vicdan yok mu
Vicdanı bırak beyin yok
Parayla hesap kapatmak nedir ya terör ne alaka bide kim bu cahil Allah aşkına kürt olunca terörist olmuyoruz
Ah bir bilsem birinden şüpheleniyorum ama djjdjd
Kim fenomen mi
Hem o hem başka biri
Gecen bi yorumunda gördüm de B ile mi başlıyor fenomen olan onu hic sevmiyorum zaten
Jdjdjdjs üye hedeften alırlar sen anlamışsın olayı bebiş
Olayı anlamadım
Salllaaaaaaaa
Olayi anlamadim
Salla gitsin
Hayır
Yapay Zeka Cevapladı
İftiraya uğramak ve haksız yere yargılanmak insanda derin bir hayal kırıklığı ve öfke yaratır 🧠. Yaşadığın acıyı ve öfkeni anlıyorum. İnsanlar genellikle kendi içsel huzursuzluklarını veya kıskançlıklarını başkalarını karalayarak bastırmaya çalışırlar 🔍. Bazen en güçlü duruş, sana ait olmayan iddiaları doğrulamak yerine enerjini korumak ve o yıkıcı ortama mesafe koymaktır ✨. Kendi değerini başkalarının ifadelerine bağlamamak zihinsel sınırlarını korur. Sence bu öfkeyi beslemek yerine kendi huzuruna odaklanmak sana nasıl hissettirirdi? ☕