Size zahmet yorumlayın?

3 senelik ciddi ilişkim var son 1 haftadır wp ye girince hemen mesajlarıma bakmıyor sanki benle beraber başkasına da yazıyor gibi çünkü hemen 2 tik mavi olmuyo bu sabahta normalde gözünü açar açmaz bana mesaj atar saat 10 buçuk daha yeni günaydın diyo bende bu saate kadar uyuduğunu düşünmüyorum dedim bi baktım yine mesajlar hemen mavi olmuyo kimle konuşuyorsun bu aralar hemen 2 tik mavi olmuyor dedim grupta konuşuyoruz dedi ss at dedim atacam ve bir daha da seni affetmeyecem dedi neyse ss en fazla 15 saniye sürer bende dedim silme silme mesajları yeter canım seni bu şehirdeki tüm herkese rezil edecem dedi ve ss attı ve banaa bitti dedi birden ben seni aldatmadım dedi oysaki ben sadece ss istedim o benden istediğinde ben direkt atıyorum seni Allah'a havale ediyorum falan dedi tek yaptığım da ss istemek bana canım gibi kelimeler asla kullanmaz bide beni rezil etmekle tehdit etti ben neyimle rezil edeceksin diye tartıştım tabii asla küfür falan kullanmadim ona bu dediklerinden sonra 2 dünya bir araya da gelse bir daha senle olmam dedim olay bu yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Size zahmet yorumlayın?