+1 yılYayım
018 Yorumla- +1 yıl
özgürlüğe düşkün olarak tanımlanabilir. Gezmeyi sever ve ruhu bağımsızdır. Evinin erkeği olmakta zorluklar yaşayabilir ama iyi niyetinden şüphe edilmez. Ailesine karşı duyarlıdır. Sınırlarını zorlamayı çok sever. Bazen zorlu hayallerin peşinden koşmaktan geri durmaz. bilinen özelliklerinden birisi, hayata karşı bakışının farklı oluşudur. Yeni düşünceler onun kısa tanımıdır. Seyahati çok sever, seyahati sevdiği kadınla yapmak onun en önemli hayallerinden birisi olabilir. Bol giysiler giymeye çalışır. Yay burcu erkeği, arkadaş ortamının aranan ismidir. Neşeli olmadığı zamanlarda bile, ortamın tamamlayıcısı konumundadır. Hoşgörülü, hayallerinin peşinden koşan ve ön yargıyla hareket etmeyen yapıları vardır.
Yay burcu erkeği, aşk hayatı içerisinde duygusal olmayı sevmez. Kolay kolay ciddi ilişkiye yelken açmaz. Onun ciddi düşünebilmesi için aradığı kadının karşısına çıkması gerekir. Hoşgörülü olmayan kadınlara karşı ilgisizdirler. Yay burcu erkeği, değişken yapısını cinsel hayatına da yansıtır. Cinsellikte değişikliklerden hoşlanır ve açıktır. Cinsel yaşamında duygusal olmayabilir ama heyecan verici olduğu söylenebilir.
yalnız yaşamaktan ve özgürlüğünü aramaktan hoşlanır. Tüm hayatını, rahat yaşamak için çalışmaya adayabilir. Özgürlüğü seven, bilgi birikimi yüksek kadınlar dikkatlerini çeker. Yay burcu erkeği kıskançtı ve bunu belli etmemek için çok çabalar. Her defasında kıskanç olmadığını dile getirebilir ama duyguları bu yönde değildir. Aşırı şekilde olmasa bile kıskanç olduğu söylenebilir. - +1 yıl
Bu bennn
- +1 yıl
eveeeeet
- +1 yıl
Ee sen nasılsın
- +1 yıl
Başak burcu neden ilgi gösterir ondan sonra ilgisini çeker
- +1 yıl
Bu arada afedersin ama neden cinselliğe kadar girdin
- +1 yıl
neden cinsellige girdim cunki cogu kisiler cinsellik ve ask hayatlarini duymak istiyorlar bende ortaya karisik yazdim
- +1 yıl
Ben duymak istemiyorum
- +1 yıl
Bunlar beni mutlu etmez ki herkes cinsel gücü var ben daha başka bilgi edinmek isterdim mesela yay burcu gizemldir örnek
- +1 yıl
tamam soylediklerimi geri aliyorum o zaman kusura bakma lutfen
- +1 yıl
Ama sağol o kadar araştırmışsın bende sana bir sürprizim var bende senin burcunu yazıcam biraz bekle
- +1 yıl
Sorun yok cinsellik ayıp bir şey değil basit bir eğlence
- +1 yıl
Sen beni yanlış anladın
- +1 yıl
Burcumla alakali yorumun icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim canım cok sıkıldı sohbet edelim mi
- +1 yıl
Bir saniye Şu an ufak bir tastirma yasiyorum
- +1 yıl
Ergen shugger daddy ariyor gibi laflar okuyorum
- +1 yıl
Bana özelden yazsana burdan yazdıklarımız okunmasın
En İyi Cevaplar
Oğlak kadınıyım hadi yorumla
011 Yorumla- +1 yıl
Oğlak burcu kadınları; eli açık ve cömert insanlardır. Arkadaşları ile çok iyi anlaşabilen bir burçtur. Para konusunda elini tutan oğlak burcu kadınları; geleneklere bağlıdır. Bunun dışında duygusal anlamda zorluk çekerler. belirgin bir çene yapısı, ince beli, kısa boyu bulunur. Saçlar koyu renklidir. Bununla beraber uzun bacaklara sahiplerdir. Oğlak burcu kadınlarının, güzel yüz hatları vardır. Yıllar geçse de gençleşen bir cilt yapıları bulunur. Soğuk görünümlü olan oğlak burcu kadınları, onları ulaşılmaz bir hale getirir ancak bu durum, oğlak kadınlarına güven sağlar. pratik olması olumlu özelliklerinden biridir. Oğlak burcunun keskin zekası, onların yaşamını kolaylaştırmaktadır. Bu durum hem etrafı hem de kendileri için güzel fırsatlara neden olur. gençlik senelerinde dahi ilişkilerinin sonuna kadar sürmeyeceğini düşünürler. Oğlak burcu kadınlarının aşk hayatı karmaşıktır. yakışıklı, duyguları önemseyen, romantik, sakin, mahremiyete değer veren, aşırı şekilde davranmayan erkeklerden hoşlanır. Bunun dışında oğlak burcu kadınları; gezmekten, arkadaşlarıyla oturmaktan keyif alır.
- +1 yıl
basak, oglak veya balik burcuyla sicak ask yasayabilirsin ve evlilige dogru gidebilir
- +1 yıl
Yengeç erkeği ile oğlak kadını ilişkisi için net bir şey demek doğru olmaz. Oğlak kadını her zaman bir duvarla yaşar. Kim olursa olsun o duvarı geçemez. Bu noktada yengeç erkeği ile büyük sorunlar yaşayabilir. Oğlak kadını net bir karakterdir. Kesin çizgiler üzerinde hareket etmeyi sever. Yengeç erkeği ise kararsız kişiliği ile dikkat çeker. Her zaman her konuda hemen karar veremez. Bu da oğlak kadınını çıldırtabilir. Yengeç erkeğin çok değişken bir ruh hali vardır. Sabah mutluyken bir anda akşam hüzünlü olabilir. Oğlak kadını bu değişimlere ayak uyduramaz. Oğlak kadını hayatında güçlü erkek ister. Ona göre karşısındaki erkek gözyaşlarına hakim olmalıdır. Fakat yengeç erkeği çok gözyaşı döken duygusal bir yapıdadır. Sadakat iki burç içinde çok önemlidir. Birbirlerine sadıktırlar. Güven asla bu ikili için sorun teşkil etmez. Yengeç erkeği de oğlak kadını da duygusal karakterlerdir. Ancak oğlak kadını içinde deli dolu çılgın bir enerji tutar. Bunu da zaman zaman harcamak ister. Ancak yengeç erkeği evcimen olduğundan oğlak kadını bunu onunla gerçekleştiremez. Bu da onlar için olumsuz bir durumdur. Bu kadar çok zıtlık aslında aralarında bir çekim gücü oluşturabilir. Daha ilk karşılaştıklarında o çekimi yakalamaları gerekir. Aksi halde bu bahsettiğim zıtlıklar onları birbirinden hızlı bir şekilde uzaklaştırır. Cinsel açıdan bu ikili aralarında bir çekim kuvveti oluşturabilirler. Yengeç erkeği içine kapanık ve utangaçtır. Oğlak kadını ise her zaman yönlendirmeyi sever.
- +1 yıl
boga burcu ile de eglenceli ve sakin bir iliski yasayabilirsin
Boğa erkeği ve oğlak kadını toprak grubudur. Bir araya geldiklerinde heyecanlı ve eğlenceli zamanlar geçirirler. Her iki burçta son derece tutkuludur. Birbirlerine benzer özellikler sebebiyle çok güzel anlaşırlar. En önemli sebebi birbirlerine ters gelen bazı davranışları karşılıklı olarak görmezden gelirler. Oğlak kadını ve boğa erkeği olarak ele aldığımızda burçlar dünyasının en uyumlu çiftlerindendir. Boğa erkeği son derece güvenilir zeki ve azimlidir. Oğlak kadını aradığı tüm özellikleri boğa erkeğinde bulabilir. Boğa erkeği ailesine ve evine çok düşkündür. Hayatına girdiği insanlarda derin izler bırakır. Oğlak kadını en çok ailesine ve evine düşkünlüğü sebebi ile boğa erkeğinden etkilenir. Çünkü en az o da boğa erkeği kadar evine düşkündür. İki burçta ciddi ve sakin yapılarıyla ilişkilerini evlilik boyutuna rahatlıkla taşıyabilir. Boğa erkeği ve oğlak kadını geleceklerini her daim düşünürler. Kendi ayaklarının üzerinde durmak isterler. Bu durumlarda yanlarındaki kişilerden destek almak hoşlarına gider. Kariyer konu olduğunda iki burçta birbirlerinin arkasında olurlar. İş hayatlarında her zaman zirveyi zorlarlar. Başarılı olmaları iki burç içinde büyük hazdır. Aşk ve sosyal hayatlarında gösterdikleri tutku dolu tavırları cinsel hayatlarında da görülür. Cinsellik konu olduğunda birbirleriyle olan uyumları muazzamdır. Cinsel hazları sonuna kadar yaşamak isterler. Oğlak kadını bu bağlamda en çok boğa erkeği ile mutlu olur. Birlikte yeni yeni fanteziler denemeyi severler.
ve evet ilgileniyorum genelde burclarin ask hayatlarina cok onem veriyorum. insanlar birbirleriyle uyumlu bir iliski aysadiklarinda ben huzur buluyorum o yuzden yardimci olmaya calisiyorum - +1 yıl
basak burcuylada da anlasabilirsin gibi geliyor basak erkekleri genelde cok ilgili ve eylenceli insanlar oluyorlar
- +1 yıl
sana birsey katabildiysem ne mutlu bana canim, hayatinda basarilar dilerim. Umarim hayatinin askini bulursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yorumlayabilirsiniz, burcum terazi...
04 Yorumla- +1 yıl
Yorumlayacak kisi sen degilsin lutfen sorulara cevap vermezsen sevinirim
- +1 yıl
Terazi kadınları kararsızdır. Ne istediklerini tam olarak bilmezler, bu yüzden mevcut her seçeneği incelerler. En basit kararlara bile varmaları sonsuza kadar sürebilir. Yanlış seçim yapmak ve yanlış kişiyle birlikte olmak istemezler. Bu yüzden her seçeneği değerlendirmek isterler. Terazilerin yüksek standartları vardır, bu nedenle hak ettiklerinden daha azıyla yetinmek istemezler. Bu yüzden bazen kibirli görünebilirlerTerazi kadını estetik görünen her şeyden hoşlanır. Güzellikten hoşlanan Terazi kadını alışveriş yapmayı sever. İster yeni bir telefon ister bir giyim eşyası arıyorlar, sadece en iyisini isterler. Dağınıklığa dayanamazlar. Tembel olmalarına rağmen masalarını ve yatak odalarını düzenli tutmayı severler. Evleri dağınık gibi göründüğünde kendilerini dağınık hissederler. Temiz, düzenli alanlarda çok daha rahatlar. Terazi kadınları Venüsl'e yönetildikleri için her zaman uyum içinde yaşamayı severler. Nezaket onlar için olmazsa olmazdır!
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorum için. 😌🌺
- +1 yıl
rica ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç burcu
04 Yorumla- +1 yıl
kumral veya beyaz tene sahiplerdir. İnce dudakları, belirgin bir çene yapısı ve pürüzsüz bir teni bulunur. Yüz hatları yuvarlaktır ve parlak, gür saçlara sahiplerdir. olumlu özellikleri; romantik olmaları, merhamet duygusuna sahip olmaları, yardımsever ve sabırlı olmaları, yaratıcılık özelliklerinin bulunması şeklinde sıralanabilir. diğer tüm burçların içerisindeki en romantik burç olarak tanımlanmaktadır. Yengeç burcu erkeği ile beraber olmak isteyen çok kişi olsa da bunu başarabilen kişinin sayısı oldukça azdır. Yengeç burcu erkeğine aşık olup beraber olan birey, kararlı ve azimlidir. Yengeç burcu erkeği, aşık olduğu kadına romantiklik yapmaktan çok hoşlanır. Eşini etkilemesi adına konuşması gerekmez. Bir bakışı ile eşini etkileyebilen yengeç burçları huzurludur. Bununla beraber her şeyi kafasına takmaz.
- +1 yıl
Teşekkürler çoğu doğru. ama yaşadıklarım biraz değiştirdi beni
- +1 yıl
oyle zamanla degisir insan.. yasadiklari degistirir
- +1 yıl
Evet biliyorum
+1 yılBenim burcum anneme sorduqumda başak ama abim terazi dio ama kimlikte yengeç kiimligm kaybolmuştu o ondan öylede dogru olan annemse başak ödemişin fuar açıldıgı gün dogdun dio ama bilmiyrm burcumu
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslan yorumla bakalım
03 Yorumla- +1 yıl
Son derece sadık, cömert ve yüce gönüllüsunuz. Aslan burcu kadınları; sıcak kanlı ve çok samimidir. Enerjik davranışlarının yanı sıra heyecanlı tavırları ile arkadaş ortamında her zaman istenen bir karakterdir. Aslan burcu kadınlarının; en belirgin fiziksel özelliği saçları olarak belirtilebilir. Çok gür saçlara sahip olan aslan burcu kadınları, genellikle koyu ten rengine sahiptir. Gözlerinin güzel olmasıyla bilinen aslan burcu kadınlarının yüz hattı yuvarlaktır. Aslan burcu kadınlarının genellikle orta boyludur. Aslan burcu kadınları; içinden geldiği gibi davranan ve samimi olan bir burçtur. Doğallığı seven ve bu şekilde davranan aslan burcu kadınları, karşısındakinin de öyle olmasını ister. Özgür ve rahat bir ilişki yaşamayı isterler. İlişkilerinde kıskanılmak, aslan burcu kadınlarına göre değildir.
- +1 yıl
Çok doğru gerçekten tesekkur ediyorum
- +1 yıl
rica ederim bitanem :)
Bu koç burcu alayım madem
017 Yorumla- +1 yıl
Burç grubunun ilk burcu olan koç ateş grubuna aittir. Hareketli ve enerjik yapılarıyla dikkat çekerler. Bu burçta doğan kişilerin en büyük özelliği, ben merkezci olmalarıdır. Bu burcun mensupları pratik kişilerdir, coşkulu ve heyecanlıdırlar. Hayat içerisinde ilerlerken asla enerjileri ve heyecanlarından bir şey kaybetmezler. Kendilerine olan güvenleri, dışarıdan bakıldığında çok rahat hissedilebilir. Genellikle uzun yüzlü ve uzun boylu olurlar. Kol ve bacak kasları güçlü olur. Esmer ve kıvırcık saçlar genel görülen özellikler arasındadır. Sağlıklı cilt tipleri olur. Genelde spora düşkün olurlar bu nedenle, düzgün fizik görünümüne sahiptirler. Gülüşü dikkat çekici olan koç burcunun dişleri ise düzgün ve bakımlı olur.
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
benim burcum Basak :)
- +1 yıl
olur iceriz
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
:))))))))))))))))))))
- +1 yıl
valla ben Belcikada yasiyorum gelebiliyorsan gel buyur
- +1 yıl
Hahaha gelemiyorummm calisiyorummm
- +1 yıl
😔
- Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYorumla bakalım yengeç
01 Yorumla- +1 yıl
kumral veya beyaz tene sahiplerdir. İnce dudakları, belirgin bir çene yapısı ve pürüzsüz bir teni bulunur. Yüz hatları yuvarlaktır ve parlak, gür saçlara sahiplerdir. olumlu özellikleri; romantik olmaları, merhamet duygusuna sahip olmaları, yardımsever ve sabırlı olmaları, yaratıcılık özelliklerinin bulunması şeklinde sıralanabilir. diğer tüm burçların içerisindeki en romantik burç olarak tanımlanmaktadır. Yengeç burcu erkeği ile beraber olmak isteyen çok kişi olsa da bunu başarabilen kişinin sayısı oldukça azdır. Yengeç burcu erkeğine aşık olup beraber olan birey, kararlı ve azimlidir. Yengeç burcu erkeği, aşık olduğu kadına romantiklik yapmaktan çok hoşlanır. Eşini etkilemesi adına konuşması gerekmez. Bir bakışı ile eşini etkileyebilen yengeç burçları huzurludur. Bununla beraber her şeyi kafasına takmaz.
+1 yılKoç olur yorumla
01 Yorumla- +1 yıl
Koç burcu kadını dik başlı ve oldukça coşkuludur. Tutkulu ve idealist yapısı ile birlikte koç burcu kadını iş güdüleri ile hareket eder. Koç burcu kadınının karakteristik bir özelliği vardır. Aynı zamanda koç burcu kadını ince yapılı bir yüze sahiptir. Büyük ve belirgin gözleri vardır. Koç burcu kadını düz saçlara sahip olurlar. Koç burcu kadını oldukça enerjik ve hayat doludur. Aynı zamanda cesur ve şefkatli olan koç burcu kadını cesur ve cesaret verici bir yapıları vardır. Koç burcu kadını dik durarak güçlü bir karaktere sahiplerdir. Koç burcu kadını aşık olduğunda oldukça çekici ve cazibeli olurlar. Duygularını saklamak istemeyen koç burcu kadını aşık olduğunda uzun süre beklemez. Koç burcu kadını ilk olarak karşısındaki kişiden ilgi beklerler. Koç burcu kadınları iş hayatında en başarılı olmak isterler. Hırslı yapıları sayesinde hangi işte çalışırsa çalışsınlar oldukça başarılı olmak için mücadele ederler. Koç burcu kadınının libidosu oldukça yüksektir. Cinsel isteğini göstermekten çekinmeyen koç burcu kadını içgüdülerinin farkındadır. Bunun yanı sıra fiziksel yakınlaşmalar sırasında epey duygusuz da olabilirler. Yolculuk ve seyahat etmekten hoşlanan koç burcu kadını spor yapmayı ve alışveriş yapmayı çok severler. Koç burcu kadını aynı zamanda eğlenmeyi ve keyifli zaman geçirmeyi çok severler. kardeşim burcu kadının en büyük özelliği kıskanç olmasıdır. Koç burcu kadını sevdiği erkeği oldukça kıskanır. Özellikle iş yaşamında ve özel hayatta da kıskançlık duygusunu çok sık yaşarlar.
Tabi buyrun
03 Yorumla- +1 yıl
burcunuz nedir?
- +1 yıl
kizler erkekleri bir hayli çekici erkeklerdir. Kendi has bir karizmaları vardır. Düzgün bir fizikleri vardır. Uzun boylu, biçimli bir bedene sahip olan bu erkekler, uzun kol ve bacakları ile de dikkat çekerler. Saçları genellikle koyu kumraldır. Göz renkleri ise kahverengidir. Gözlem yetenekleri güçlü olan ikizler erkekleri, keskin gözleri ile uzakları dahi çok iyi görürler. O keskin bakışlar, çoğu zaman beğendikleri kadınların kalbini fethetmelerinde en büyük yardımcılarıdır. İkizler burcu erkeği kibar, zeki, cazibeli, etkileyici ve güzel konuşan bir erkektir. Sorunlara karşı diğer insanlar gibi düşünmek yerine pratik çözümler üretir. Pek çok insanın içinden çıkamadığı sorunlar karşısında o kısa sürede başarılı çözümler bulur. değişken ve hareketli yapısı ile flört etmeyi sever. Farklı özelliklere sahip enerjik kadınlar genellikle ilgilerini çeker ve kısa zamanda aşık olabilirler. Bağlanmak ise onlara göre hem zordur hem de uzun süreli ilişkileri yürütmek için yaşantılarından ödün vermek çoğu zaman istemezler. Çok aşık oldukları zaman uzun süreli bir ilişkiye adım atabilir ve evlilik düşünebilirler. Sosyal hayatı seven bir partner ile mutlu bir aşk yaşayabilirler. İkizler erkeğini zekaları ile etkileyebilen kadınlar onun aklını çelebilir. . . enerjik ve akıcı bir hayat tarzına sahiptir. Dostlarına ve arkadaşlarına vakit ayırmaktan ve birlikte eğlenceli aktiviteler yapmaktan hoşlanırlar. Partiler, konserler, sosyal medya platformlarında olmaktan insanlarla sohbet etmekten oldukça keyif alırlar. Özellikle kafa dengi arkadaşları ile birlikte zamanın onlara yetmesi mümkün değildir. Gezmeyi çok sevdikleri için yeni yerler görmek, yurt dışı ve yurt içi seyahatleri onlara göredir. Macera düşkünü ikizler erkekleri, ekstrem spor aktivitelerinden hoşlanırlar.
+1 yılYay, buyrun
03 Yorumla- +1 yıl
genellikle, uzun boyludur ve yağsız, ince bir fiziğe sahip olur. Kahverengi saçları ve bununla uyumlu pembe beyaz tenleri vardır. Çekici bir yüzü olan yay burcu kadınları, fiziksel özelliklerini insanları etkilemek için çok iyi kullanır. Çekici gülümsemeleri ile çevresindeki kişilerin beğenisini kazanır. becerikli ve yeteneklidir. Çok pratik insanlardır. Bu nedenle pek çok işi çok kısa bir süre içinde bitirir. Temiz çalışmayı sever. Güleç yüzlü ve sevecen bir yapıya sahiptir. Yeni şeyler araştırmak ve keşfetmek onun için bir tutkudur. Hep bir heyecan arayışı içindedir. Çok yönlü bir kişiliğe sahiptir. Aynı zamanda çok zeki ve kültürlüdür. kobram zekası, enerjik yapısı ve çekiciliği ile karşı cinsi etkilemek konusunda hiç zorlanmaz. Yay burcu kadınına aşık olmak kolay ama onu elde etmek zordur. Çünkü özgürlüğü onun kırmızı çizgisidir. Ateşli, romantik ve sıcakkanlı bir aşıktır. İlişkilerinde ısrarcı davranışları ve kırıcı sözleri yüzünden kimi zaman sıkıntı yaşayabilirler. Fazla dürüst oluşu partnerini korkutabilir.
- +1 yıl
Çok doğru.. özellikle ateşli, romantik ve sıcakkanlı bir aşık olmam..😀
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılAkrep, tabi.
04 Yorumla- +1 yıl
oldukça sahiplenicidir partneri tarafından kıskanç olarak değerlendirilebilir. libidosu oldukça yüksektir Cinsellik konusunda oldukça hevesli olan akrep burcu erkeği bu konuya hiçbir zaman hayır demez. risk almayı seveceğinden cesaret gerektiren birçok işe kalkışırBu neden ile akrep burcu erkeği çevresinde cesur olarak tanınır. güçlü taraf olmayı ve domine etmeyi sever, oldukça detaycıdır. Ayrica Leonardo Dicaprio, Mark Ruffalo, David Guetta d
- +1 yıl
da akrep burcu erkekleridir
- +1 yıl
Klavyene sağlık, teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
🙄yorumla, ikizler
03 Yorumla- +1 yıl
samimi, heyecanlı ve yenilikçidir. Emir almayı sevmez, kısıtlanmaktan daralma noktasına gelir. Farklılık olmasından hoşlanır. Eğlencelidir. Ancak kendisine zaman ayrılmazsa, agresifleşebilir. Hayatı dolu dolu yaşamak, onların en temel özellikleri arasında bulunur. İkizler burcu kadını, güzellik açısından diğer kadınlara oranla bir tık daha ileridedir. Bacakları ile kolları ince ve uzundur. Göz rengi genellikle kahverengi veya ela olur. Kumral veya beyaz tenli oldukları söylenebilir. Markalı giyinmeyi sever, modayı her zaman takip ettikleri, giydikleri elbiselerden anlaşılabilir. en olumlu özelliği, pratik ve hızlı oluşudur. Sorunlar karşısında pratik çözümler üretmeyi başarır. Zekasıyla birçok sıkıntıdan, kolayca kurtulabilme becerisine sahiptir. Meraklı olduğu kadar zekidir. Sosyal hayatında etrafına her zaman neşe saçar.
- +1 yıl
+1 yılAslan
05 Yorumla- +1 yıl
kendine güvenen tarzıyla bilinir. Eğlenceli davranışlarının yanı sıra arkadaş ortamında sevilen bir karaktere sahiptir. temel özelliği liderliktir. Aslan burcu erkeğinin aşk yaşamı; hareketlidir ve monoton değildir. Karşı cinsi çok kolay bir şekilde etkileyebilir. Bu yüzden de ilişkilerinde kıskanç partnerle beraber olmamalıdır. Aşk yaşamında baş döndüren bir etkisi olan aslan burcu erkekleri, gerçekten aşık olmalıdır.
- +1 yıl
İşte artık aşık olamıyoruz
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Teşekkürler görüş için bu arada 😇
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başak, isterim
05 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu olurlar. kumral ya da sarışın olurlar. Bunun yanı sıra gözleri büyük ve saçları da dalgalı olur. Başak burcu erkeği oldukça yakışıklı ve çekici olurlar. Bu nedenle tüm dikkatleri de üzerlerine çekerler
- +1 yıl
evet basak erkekleri genelde farkli farkli oluyorlar hahaha
- +1 yıl
aşama sade bakan doğal ve samimi kişilerdir. Onlarla yaşamak kolay değildir. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadıkları için, birlikte oldukları kişilerin de yaşam düzenlerine karışırlar. Titiz ve sorgulayıcıdırlar. Amaçsız ve beklentisiz kişiler için, zaman harcamaktan hoşlanmazlar. İyi, bir aile reisi oldukları söylense de, bunu geciktirmek için her türlü yolu denerler ve müzmin bir bekar olmaktan kurtulamazlar. Aşk ilişkileri zordur.. Sürekli denetleme duyguları yüzünden partnerleriyle aralarında sürekli sorun çıkar. Baba oldukları zaman da bu duyguyu geç tatmanın keyifsizliğini duyarlar. Onları en iyi koşullarda yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Çocukları onların düzenlerinden sıkılsa bile en küçük sorunlarında yanlarında, babalarını görmekten keyif alırlar. Temkinlidirler ve hata yapmaktan çekinirler. Mükemmel olmak için her türlü olanakları sonuna kadar savunur ve kullanırlar. Yapmak istedikleri ile hayalleri arasında uçurum yoktur. Dünyayı kendi kişisel çerçevesinden görmeye alışkındırlar. Duygusal istekleri ve arzuları ön plandadır.. Sabit düşünme konusunda ısrarcı ve ödün vermedikleri için kendini zorlayacak konular ortaya çıkacaktır.
+1 yılOlur koç
02 Yorumla- +1 yıl
Neyse yorumlama istemiyorum
- +1 yıl
sen bilirsin :)
Olur aslan
03 Yorumla- +1 yıl
Son derece sadık, cömert ve yüce gönüllüsunuz. Aslan burcu kadınları; sıcak kanlı ve çok samimidir. Enerjik davranışlarının yanı sıra heyecanlı tavırları ile arkadaş ortamında her zaman istenen bir karakterdir. Aslan burcu kadınlarının; en belirgin fiziksel özelliği saçları olarak belirtilebilir. Çok gür saçlara sahip olan aslan burcu kadınları, genellikle koyu ten rengine sahiptir. Gözlerinin güzel olmasıyla bilinen aslan burcu kadınlarının yüz hattı yuvarlaktır. Aslan burcu kadınlarının genellikle orta boyludur.
- +1 yıl
rica ederim canim :)
+1 yılterazi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başşak
04 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu olurlar. kumral ya da sarışın olurlar. Bunun yanı sıra gözleri büyük ve saçları da dalgalı olur. Başak burcu erkeği oldukça yakışıklı ve çekici olurlar. Bu nedenle tüm dikkatleri de üzerlerine çekerler.
- +1 yıl
teyze degilim ben bu bir 23 yasindayim. Ve olabilir bu genel basak burcu erkegi yorumu
Yorumla
03 Yorumla- +1 yıl
burcunuz nedir?
- +1 yıl
Kızdıklarında sinirleri tavan yapabilir. Bu durumda güç ve anlayışsız olabilirler. Boğa burcu erkeği aşırı kıskanç yapıdadır. İnatçılığı ve gözü doymayan yapıları onların olumsuz yönleri arasındadır. Kimi durumlarda katı olup, kendilerinden başkalarını düşünmezler. Kibirli ve takıntılı olma potansiyelleri vardır. Aşık olduğunda, tanınmayacak duruma gelebilir. Beklenmedik seviyede romantik olabilir. Partnerine karşı düşkün hale bürünür. Libidosu yüksek olan boğa burcu erkekleri, yatakta baş döndürücü olurlar. Ama cinsel hayatta yenliklere açık oldukları söylenemez. Partneri ona yeni şeyler öğretmediği sürece kendi başına yeniliklere sıcak bakmayabilir. Mutlak doyuma ulaşmak ve ulaştırmak için çaba gösterir ve genellikle bu konuda başarılı olur. Boğa burcu erkeği, etrafını bakımlı insanlarla oluşturmaya dikkat eder. Bu nedenle karşısındaki kişinin zarif giyinmiş, modayı takip eden birisi olmasını ister. Zariflik onun için vazgeçilmezdir.
- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBalık
01 Yorumla- +1 yıl
inanılmaz romantik ve sevgi doludurlar. Oldukça duygusal ve macerayı sever. sezgileri de oldukça kuvvetlidir. çalışmayı çok severler. Balık burcu erkekleri genel olarak uzun yapılı ve yakışıklı da olabilirler. Balık burcu erkekleri kendilerini ifade etmekte güçlük çekerler. Duygusal bir karaktere sahip olan balık burcu erkekleri karşılarındaki kişiye açılmakta zorluk çekerler. Aynı zamanda istikrarlı olmayan balık burcu erkekleri evlilik konusunda da sorumluluk almaktan kaçınırlar. Balık burcu erkekleri ilgi toplamaktan hoşlanırlar. Bunun yanı sıra sürekli sevgi ve ilgi beklentileri vardır. Balık burçları etkileyici ortamları çok severler. Bir kadın tarafından el üstünde tutulan balık burcu erkekleri sevilmekten ve beğenilmekten de çok hoşlanırlar. Bunun yanı sıra balık burcu erkekleri hediye almaktan çok hoşlanırlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkrep
03 Yorumla- +1 yıl
oldukça sahiplenicidir partneri tarafından kıskanç olarak değerlendirilebilir. libidosu oldukça yüksektir Cinsellik konusunda oldukça hevesli olan akrep burcu erkeği bu konuya hiçbir zaman hayır demez. risk almayı seveceğinden cesaret gerektiren birçok işe kalkışırBu neden ile akrep burcu erkeği çevresinde cesur olarak tanınır. güçlü taraf olmayı ve domine etmeyi sever, oldukça detaycıdır. Ayrica Leonardo Dicaprio, Mark Ruffalo, David Guetta da akrep burcudur
- +1 yıl
Aynen ben valla
- +1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBalık.
00 Yorumla Terazi
03 Yorumla- +1 yıl
Terazi burcu kadını estetik algılara çok önem verir. Her zaman güzel gözükmek isteyen terazi burcu kadını hem sağlığına hem de dış görünümüne oldukça önem verir.
Giyinmeyi ve makyaj yapmayı seven terazi burcu kadını kendine çok iyi bakar.
Ünlü terazi burcu kadınları: Catherine Zeta Jones, Marion Cotillard
Teraziler barışçıdır. Kavgalarda arabuluculuk yaparlar. Gördükleri herhangi bir sorunu çözmek için çaba gösterirler. Aynı zamanda dengeyi de arzularlar ve cömert oldukları kadar rahatına düşkün olabilirler. - +1 yıl
rica ederim canim :))
+1 yıl🦂🦂🦂🦂🦂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler