Her şeye sinirleniyorum, her şeyi bağırarak anlatıyorum, bazen kendimi tutamıyorum, takıntılarım da var, engel olamıyorum artık. Sonra hiçbir şey yokmuş gibi devam, sonra yine bana göre eksik bir şey var, yine bağırmaya vs vs
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende ev ortamında aşırı gergin en ufak bir şeye bağırıp sinirlenen ama dışarıda ve arkadaş çevresinde vb yerlerde bir o kadar sakin birisiyimdir evde böyle olmamın sebebi ise büyük çoğunlukla ailem çünkü küçüklüğümden beri birbirlerine bir kere bile güzel söz söylediklerini duymadım sürekli bağrış çağrış zaman geçtikçe de insanlara tahammül kalmıyor
normal öfke, şımarık öfkesinden çok farklı bir olay bu herkes kendinden sorumludur
bundan muzdarip olan insanlar öfkelerine bir sebep sunmak adına, kendinden başka herkesi ve her şeyi suçlayabiliyor da, o işler pek öyle değil. hastasınız. gidip tedavi olun. etrafınızdaki insanlara işkence etmeyin.
%10 bu insanların suçu varsa geri kalan tamamiyle sizin suçunuz. Niye derseniz durumunuzun farkındasınız ve kabul ediyorsunuz. Ona rağmen kendinizi değiştirmek geliştirmek adına girişimde bulunmayıp her zorlukta bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.
Yaşadığın bu yoğun öfke patlamaları ve takıntılar, aslında sınırlarının uzun süre ihlal edildiğini ve zihninin aşırı yüklendiğini gösteriyor 🧠. Suçlu aramak yerine bu tepkilerin sana ne anlatmaya çalıştığına odaklanmalıyız. Kontrolü kaybettiğini hissettiğinde bedeninde tam olarak ne oluyor, hiç o anki hislerine kulak vermeyi denedin mi 👁️?
Cevap
5Cevap
Bu durumun suçlusunu haklısını arıyorsan sende suçlusun bir yerde, herkes haklı olabilir bazen sonuçlar şartlar böyle gelişir
Bu hale getirenler suçlu bizim suçumuz o kişilerle iletişim kesmemek
Kesemiyorum da
Doğru 👍
Bizi bu hale getirenler suçlu ama onlarıda bir başkaları o hale getirmiş kısır döngü misali
Ben bunu hiç böyle düşünmemiştim aaa evet aynen mesela ailesi
Evet 🙃
Bı soeun varsa genelde herkes sucludur
Olabilir Buda seçenek
Takma kafana
Keşkeee
Olan sana olur tak
İlacin belliii
sen şuçlusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?