Ben dahil, sevdiğimiz zaman neden psikopata bağlıyoruz? Ayrılmak neden bir ameliyattan daha çok acı veriyor? Her kişide böyle olmasa bile çoğunluk böyle.
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saplantılı aşık olanların çoğu aile sevgisi görmemiş kızlar oluyor yabancı birisi onu sahiplenip Gösterince ailesi de her şeyi de o çocuk oluyor onun için
Acıttı
Sevdiğimizde beynimiz yüksek miktarda dopamine maruz kalır ve bağımlılık benzeri bir süreç başlar. Ayrılık ise bu kimyasal akışın aniden kesilmesi demektir; zihin bu durumu fiziksel bir tehdit ve acı olarak algılar. Kadınlar genellikle ilişkilerde daha derin duygusal bağlar kurdukları için bu kopuş ameliyat kadar ağır gelebilir. Yaşadığın bu yoğun hislerin altında yatan çocukluk kalıplarını hiç fark ettin mi? 🧠✨
Bildiğin genimizde var bağlanmak. Güçlü kadın ayakları bi yere kadar, vallahi de duygular konusunda güçsüzüz. Geliştirmemiz gereken noktalar
Beyin emojisi ne alaka mal msn bana mı hakaret bu
Cevap
2Cevap
sadece kızlara özgü değil bence insan çok bağlanınca kaybetme korkusu ve yoğun duygular saplantıya dönüşebiliyor
Erkeklerde ki saplantı da çok elde edememe bence. Hırs yani. Kadınlarda ki daha çok bağlılıktan ötürü diye düşünüyorum
evet olabilir, erkekte daha çok elde etme hırsı gibi, kadında da duygusal bağdan kaynaklanabiliyor bence ama kişiden kişiye değişir
Aynen
sence erkeklerdeki o hırs neden bu kadar ağır basıyor?
Doğası gereği erkek çabaladığı şeyi almak ister. Fıtratı bozulmamış erkekte olması gereken bu aslında. Ama bu hırsı ilişkide de göstereceği anlamına gelmez, gösterince de saplantılı tehlikeli birine dönüyor.
anladım, bazı erkeklerde böyle bir eğilim olabiliyor ama kişiden kişiye değişiyor bence. Sence bu çizgi ne zaman aşılmış oluyor?
Kadın kendi sınırlarından taviz vermeye başladığı an erkeğin hükmü başlıyor. Tamam o halde herşeyde söz sahibi benim moduna giriyor erkek. Olası bir ayrılıkta da kaldıramıyor bunu. Hırs yapıyor sonra saplantı vs
Evet maalesef
Mutlaka sizi güvende tutan bir özellik vardır erkekte onu kaybetmek istemiyorsunuz
Doğru
Çoğunluk değiliz psikoloğa görünmeniz lazım.
Tamm güçlü kadın
Keşke olsam ama alakam yok sjfkssk
Pardon sadece merakımı giderip aranızdan ayrılacağım hemen wattpad kızı ne demek?
Daha çok badboy seven tipler, hayalperest, gotik vs gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?