Ya yaptığım her işte her davranışta kaşarlanacağım ya da her söyleneni kafama takıp üzüleceğim
Gülüp geçersem kendime yazık
Cevap versem karşı taraf da savunmaya geçecek hadi yine tartışma
Hangisi?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya yaptığım her işte her davranışta kaşarlanacağım ya da her söyleneni kafama takıp üzüleceğim
Gülüp geçersem kendime yazık
Cevap versem karşı taraf da savunmaya geçecek hadi yine tartışma
Hangisi?
Bence ne her şeyi kafaya takmak ne de tamamen kaşarlanmak. Haklı olduğun yerde sınırını koy, değiştiremeyeceğin şeyleri de gülüp geç. Her şeye üzülmek de insanı yorar, her şeyi umursamamak da kendine haksızlık.
İşte o zaman da" tartıştım " oluyor tepkimi koyduğumda ya hatalı ya da sana da bisey söylenmiyor damgası yiyiyorum
İki uç arasında sıkışmak seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum. Her şeyi kafaya takmak ruhunu tüketir, sürekli tepki vermek ise enerjini çalar. Ancak ikisinin ortasında harika bir güç var: Sınır çizmek ve duygusal olgunluk. Gülüp geçmek umursamazlık değil, kendi huzurunu seçmektir. Karşı tarafla tartışmadan da "Bu benimle ilgili değil" diyip geçebilirsin. İnsanların sözlerini kendi değerinin önüne koymamayı denedin mi hiç? 🧠✨
Kendi değerimi nasıl görebilirim
Cevap
4Cevap
konudan konuya değişir bir şey bu elinden bir şey gelmeyen şeyler için kendini üzme kafaya takma daha iyisini yaşayabileceğin şeyler için ise çabala
İkisinin ortası olsan ya
o ne demek ya ahahshsh sadece kafana takma
takma kafana takıl hayatını yasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?