Suça meyilli, tipleri ofsayt olan erkeklerin yanında hep güzel kızlar görüyorum. Nedenini bilen var mı?
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Suça meyilli, tipleri ofsayt olan erkeklerin yanında hep güzel kızlar görüyorum. Nedenini bilen var mı?
Kızların ağzından çıkan ile yanında ki uyuşmaz hiçbir zaman efendi işinde gücünde der yüzüne bile bakmaz bir bakmışsın yanında hırt torbacı esrarkeş vs olur efendi işinde gücünde güvenilir temiz erkekleri ve dış görünüşü kötü olan erkekleri aşağıda ki kadınlar sever
1-) Annesi
2-) babasının eşi
3-) anneannesinin kızı
4-) teyzelerinin kız kardeşi
5-) ebesinin doğum yaptırdığı kadın
Kadınlar sadece dış görünüşe bakar erkekte karaktere adamlığa efendiliğe dürüst güvenilir olmasına bakmazlar aksini iddia eden yalan söyler beklentileri ve kriterleri o kadar yüksektir ki günümüzde ki erkeklerin yüzde 85 yanından bile geçemez onlara layık değildir
Gördüğün o tablo genelde güç ve tehlikenin yarattığı illüzyonla ilgili 🔍 Kötü çocuk imajı, bazı kadınlarda yanlış bir koruma veya heyecan algısı uyandırabilir. Ancak bu durum kalıcı ve sağlıklı bir çekimden ziyade, geçici bir illüzyondur. İnsanlar olgunlaştıkça nezaket ve duygusal güvenliği seçer 🧠 Sen ilişkilerinde heyecanı mı yoksa huzuru mu arıyorsun? ✨
Cevap
1Cevap
karaktersiz erkek severler
Hiç bilmiyorum erkekler ile ilgilenmiyorum artık 🤷
Kıran kişi çok geride kaldı ama çevremde ki evli erkeklerin eşlerine davranışlarını gördükçe ve duydukça çok soğudum. Evliliği dahi artık istemiyorum. Ham, zihniyeti sığ erkeklerin halleri bende iğreti bir düşünce oluşturdu. Özellikle de erkeğin gerçek yüzü çocuk olunca görünüyor. Kaba, sorumluluk almak istemeyen, psikolojik veyahut normal şiddet uygulayan, düşüncesiz, kaprisli, nazlı erkek beyniyle ve kişilikleriyle uğraşmak veyahut denk gelmek istemiyorum. Önceden üzülürdüm bekarım diye şu an şükreder haldeyim.
Nasip ama şu an zihnim de erkekler mimli durum da😅 umarım hepsi öyle değildir.
Eh peki bakalım dediğiniz gibi olsun. 😅
Ben de bahsettiğin tiplerin yanında kız görmüyorum düzgün görünenler yalnız değil.
Efendi erkek hariç arkadaş bile olmam o tiplerle
Hanzo
Beyefendi maskülen birisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?