Selâmlar !
Erkeğin şımarık olanı mı, yoksa kadının şımarık olanı mı daha itici...✔️

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
Erkeğin şımarık olanı mı, yoksa kadının şımarık olanı mı daha itici...✔️

#Acid_Qeenn...🌺
Şımarıklık, hem erkeklerde hem de kadınlarda itici bir özelliktir. Ancak, şımarıklığın ifade şekli ve algılanma biçimi cinsiyete göre farklılık gösterebilir. Şımarıklığın iticiliği, kişinin karakterine, davranışlarına, kültürel faktörlere ve ilişki dinamğine bağlıdır. Önemli olan, şımarıklığın dozunu ayarlamak ve başkalarına karşı saygılı olmaktır.
İşte bazıları vardır freni patlamış kamyon gibi dur durak bilmezler.😀
Lakayt lakayt kıçı başı ayrı oynuyo öylelerinin.😀
Rezilliğin dibe vurmuş hali bence.😀
Iyy yine tiksindim.😀🤮
Erkeğin şımarık olanı olmaz olursa da o erkek değildir zaten bence :D kadınlar da çekilmez hiç ben çekemem en azından. bunun nedeni de Şımarıklığın temelinde genellikle kişinin kendini özel ve ayrıcalıklı görmesi, isteklerinin her zaman yerine getirilmesini beklemesi ve başkalarının duygularını önemsememesi yatar. Bu durum, çocuklukta aşırı ilgi ve şımartılma, ebeveynlerin tutarsız davranışları veya toplumsal normların etkisiyle gelişebilir.
Bence, şımarıklık cinsiyetle ilgili değil, tamamen kişilikle alakalı bir şey. Hem erkek hem de kadın şımarık olduğunda, bu durum beni itici hale getirebilir. Şımarıklık, özgüven eksikliği ya da aşırı bencillik gibi algılanabiliyor. Karşımdaki kişi, kendini fazla önemseyip başkalarına saygı duymuyorsa, bu tutum her iki cinsiyet için de sıkıntı yaratır. Ben, karşımdakinin kendini doğal bir şekilde ifade etmesini tercih ederim.
Şımarıklık kadına özgü bir davranıştır erkek dediğin ciddi olur kaşı gözü ayrı oynamaz. Ama şimdiki prenses erkolar bu konuda da kadınlarla yarış halindeler. Trip kadına özgüydü onu aldılar elimizden şımarıklığa da göz diktiler ama sorsan sek erkek zannediyorlar kendilerini ajajajakakakskskskdlddkdldldkdkdkdkdkd
Kaşarlanmış desek daha doğru.😀
Zorla ilgi çekmeye çalışıp bir kaç kişiden de bekledikleri ilgiyi görünce popoları kalkıyo veee sonuç bu. Normalde bu davranışların hepsi kadınlara has ama premseslik işte ne yapacaksın ajajsjskskdkdkd
Yazık gı böylelerine allahtan şifa dileyek.😀😀
Hayır biz erkeklere özgü davranışlara hiç göz dikmiyoruz onlar niye bizimkileri örnek alıyo anlayamadım ajsjsjsjdkdkdkdkdkfk
Cevap
20Cevap
Kadın şımarık olabilir, erkek sadece sevdiği kadınla yalnız kaldığında şımarsın 😅
Ulu ortada şımarıklık yapıyosa.😀🤮
Kerimcan’la kardeştir :D
Şımarık erkek mi olur yaa? Lütfen şımarık erkekleri kapatsınlar iticiden de öte bir durum.
Bu konuda ayrımcılık yapmayacam hepsi 🙄😄
Şımarık tavırların her cinsi itici, antipatik ve sinir bozucu oluyor. Saygı kaybına da yol açar ayrıca. Şımarık kadın ve erkek sevmem de çekmem de, narsist, egoist ruh hastası herbiri.
Erkek adama şımarıklik yakışır mı ona erkek denir mi sizce 🤦
Şımarık olanı çok tatlı valla yorumları okumadım ama kesin istenmemiştir. Eşim şımarık, sadece bana ve ailelere karşı. Dışardan ağır oturaklı durur. Ben bayılıyorum şımarıklığına
Şımarıklık ikisine de yakışmıyor, çok ergence ama küçük tatlı şakalar ikisine de cicişlik katar.
İkiside itici de kadına en azından biraz katlanılabiliyor
Kadın şımarık olur zaten. Çok şımarığım ve bundan gayet memnunum
Erkeğin şımarık olması itici geliyor. Erkek dediğin ağır başlı olması gerekiyor...
Erkeklere şımarık olmak yakışmıyor ya çok çok iticii, kadınlara yakışıyor.
Erkeğin şımarık olanı daha itici ay hiç çekilmez 😂
Her iki tarafın da aşırı dozda şımarık olmasını itici buluyorum..
Dozunda şımarıklık bir kadına makyaj kadar güzel yakışır.
Şımarık kadın mı 🤢🤢
Erkeğin şımarık olanı mehmet ali erbildi oda yaşlandı. Türkiye bir tane daha kaldıramaz.
Kadının şımarığı bir kaç sevişmelik çekiliyor.
Partnerine şımarıksa sorun yok
İkisinin ki de itici yahu..
Şımarık erkek çekilmez
Erkeğin şımarık olanı itici
Evet veriririm çünkü insanı bıktırır
Her ikisinde şımarık olanı kötü
İkiside itici şımarıklık herkeste itici duruyor 😀
Şımarık olan her iki cinste iticidir
İkiside
Erkek
Bence ıkiside
İkiside