Herkese selamlar...
Çapkınlık, aslında cinsiyetten çok kişiyle ilgili fakat sizce bu durum kadında mı yoksa erkekte mi daha çok görülüyor?

Herkese selamlar...
Çapkınlık, aslında cinsiyetten çok kişiyle ilgili fakat sizce bu durum kadında mı yoksa erkekte mi daha çok görülüyor?

Çoğu erkek diyecek ama erkek çapkın değildir. Çapkın olan kadındır. Erkek ona eşlik eder. Sabaha kadar bir kadına yazıp çizsin, kadın yol vermezse hangi kapıdan girebilir? Bunlar erkeğin yanılsaması. "Çapkınım" deyince güç bende sanıyor. Kadın seni seçmezse bir şey değilsin sen.
Çapkınlık, cinsiyetçilik kavramı ile ilgili bir durum değildir. Karakter ile ilgili bir durumdur. Kadın mı/ erkek mi çapkın diye rastladığım bir istatistik yok. Ancak libidosu yüksek ve cinselliğe yönelimi olan bireylerin farklı seçeneklere yönelimli olduğu gerçeği inkar edilemez.
Bir kiz arkadaşım var gittiği her kafede bakın her kafede, restorantta, plajda falan fsrketmiyor hep bir gözleri birini arıyor yeter ki ilgi sapıklığı olsun cidden itici. Aynı şekilde erkeklerde öyle özellikle evli olanlar yaşlı amcalar bir kendinize gelin ya
Millete göre erkek ama aslında kızlar çok daha fazla bak çapkın erkekler her yerde çapkın olduklarını söylerler ve bunun bir güç olduğunu düşünürler ama kızlar ortamlarda fazla bahsetmediği için masum gözüküyorlar
Cevap
9Cevap
Bu konuda erkekler öndedir, gerçi kadınların da aşağı kalır yanı yok.
Erkeklerin adı çıkmış bence 😅
Hem de ne çıkmış ne çıkmış 😂
Yazık 😅
Bu karaktere göre değişir. cinsiyete göre değil
Gunumuzde kadinlar daha capkin ayni anda 5 flort 1 sevgili 2 exle konusma meshur. Herkes kendini garantiye alma pesinde
5 flört 1 sevgili 2 ex 🙄😂 durum şuna benzedi
https://youtu.be/IhfFgEpY0l0
Hahahahahha sayilar artip eksilebilir tabi 😂
Benim çevremde çok fazla çapkın insan yok ama olanlardan da hem kadın var hem erkek, bilemedim
Feminen dünyada garib erkeğin sesi çıkmıyor ama kız az kuyruk sallasa tamamdır yani kozlar kızlarda💥
Görselde gördüğümüz üzere bu bir karakter meselesi...
Cinsiyeti yok ama maalesef erkekler az daha yatkın gibi.
%99,9999999 erkekler kasınlar çapkın olsa bile erkeklere yüz vermezler her şey erkeklerden beklerler
Erkek ya da kadın farketmez kişiye göre değişir bu
Bilmem yakışıklı görünce gülümserim falan ama hoşlarına gidiyor galiba
Erkekler tabii ki.
Artık herkes birbiriyle yarışıyor gibi.
Bunu söyledikten sonra istek geldi. Kendimi kastetmedim len 😠
Hahaha 😂😂😂
İstek geldiyse görüşüne katılan var demek ki 😄
Bu görüşü beğenen kişi tarafından geldiği için amacı görüşümü desteklemek olduğuna eminim zaten 😂😂
Kadınlar gizli çapkın
Ahlakında sıkıntısı olan çapkın olur.
Marifet değil kimse ödül vermiyor
Yani şimdi iki cinsiyette de var.
Erkekler bir kaç tık daha fazla
Erkekler bu konuda birinciliği kimseye bırakmaz
Kadinlar erkekleri coktan solladi
Kanıtla
Al birini vur ötekine
belli etmezler ama kadınlar daha cok
Lafı bile olmaz erkekler
Karakter meselesi ama erkek derim.